Dodaj do ulubionych

do monikijacka i innych dziewczyn z Łodzi

30.01.06, 20:59
Dziewczyny, niektóre z was zaczynają już bardziej interesowac się zakupami
dla dziecka, w związku z tym chciałabym polecić wam hurtownię SŁOŃ na ul.
Brukowej 8.
Można tam kupować w detalu, mają większość artykułów dla dzieci (łóżeczka,
przewijaki, wózki, pościel, materace, butelki, ubranka i wiele innych
akcesoriów). Polecam bo ceny są atrakcyjne i całkiem duży wybór. Ja kupiłam
tam 3/4 wyprawki dla mojej córki.
Obserwuj wątek
    • monikajacka Re: 31.01.06, 09:41
      Oj dawno już nie miałyśmy kontaktu.Mam nadzieję,że jesteś zdrowa a córeczka
      pięknie rośnie.U mnie nic sie nie zmieniło, teraz trochę odczuwam ból
      kręgosłupa ale wieczorny masaż zrobiony przez mojego męża pozwala przespać mi
      całą noc(oczywiście wstaję na siusianie hi hi).Niedługo zapiszę sie do szkoły
      rodzenia,oby było rzeczowo i na temat.
      co do zakupów w Słoniu to (jestem na etapie szukania łozeczka,materacyka i
      przewijaka)wcale nie są konkurencyjni,dużo taniej można kupić z wysyłką w
      sklepie internetowym,jeszcze sie namyślam.

A co z naszym spotkaniem-styczeń już sie kończy a potem juz z górki....
      Czekam na propozycje...
      Pozdr.serdecznie i dzieki za pamięć
      Monika
      • dollores1 Re: 31.01.06, 18:39
        U mnie wszystko w porządku, byłam tydzień temu na usg i z naszym Misiem-Erykiem
        wszystko w porządku.
        Niestety moja starsza córka złapała chyba rotawirusa w Figloraju i nie wiem w
        co dzisiaj ręce włożyć. Wymioty i biegunka i tak cały dzień.

A co do Słonia, to musiało się zmienić, dobrze że powiedziałaś to nie będę ich
        tak reklamować. Odkąd ja kupowałam wyprawkę 2 lata temu pewnie przybyło mnóstwo
        fajnych sklepów.

Zmykam do Małej.
        Pozdrawiam
      • monikajacka Re:Do Dollores 02.02.06, 17:16
        mam nadzieję,że córeczka już doszła do siebie i znowu tryska zdrowiem smile

Parę razy byłam w Słoniu i jeszcze raz napiszę,że wiele rzeczy mają drożej niż
        na allegro ale jest to też cena za to,że można wszystko dotknąć i dokładnie
        obejrzeć np.materace czy ręczniczki,rożki...Upatrzyłam sobie kilka rzeczy
        właśnie tam i wiem ,że dają zniżkę na kartę stałego klienta,której nie posiadam.
        Nieskromnie zapytam czy posiadasz taką kartę?Jeśli moje pytanie jakoś Cię
        uraziło to...przepraszam
        Monika
        • dollores1 Re:Do Moniki 02.02.06, 21:34
          Niestety karty nie mam, bo kiedy kompletowałam wyprawkę hurtownia dopiero się
          rozijała i nie było kart stałego klienta.

Córka czuje się lepiej, chociaż było już kiepsko i obawiałam się, że czekają
          nas kroplówki w szpitalu (już raz to przeszłyśmy).
          Ale chyba teraz ja złapałam to świństwo bo czuję się kiepściutko.
    • kapuhy_a Re: do monikijacka i innych dziewczyn z Łodzi 01.02.06, 17:44
      No własnie dzisiaj w necie znalazłam ich adres...chcę się tam wybrać po wózek i
      inne dodatki..nistety mam ograniczone fundusze i muszę się liczyć z każdym
      groszem...Czy już któraś oglądała wózki?Najlepiej wielofunkcyjne
      • monikajacka Słoń 02.02.06, 17:21
        Wózki oglądałam i mają duży wybór i każdy można dokładnie obejrzeć razem ze
        sprzedawcą,ceny bardzo rózne.Niedaleko Słonia(ale na innej ulicy) jest też
        kilka innych sklepów w których znajdziesz wózki i potrzebne akcesoria,ja w
        sumie byłam w 4 sklepach w tej okolicy.Pozdr.
        • kapuhy_a Re: Słoń 02.02.06, 18:57
          Dzięi.Od przeglądania allegro bolą mnie już oczy.Dysponuję niezawielką kasą a
          nie chce kupować kilku wózków dla jednego dziecka.Jak coś fajnego znajdziecie to
          dajcie znać.Będę wdzięczna na maxa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka