karolcia86 01.02.06, 11:43 A może te mamy z początku maja, baranek lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila_m Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 11:48 Zdecydowanie byczek! Ewentualnie baranek! Kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży szybko obliczałam spod jakiego będzie znaku zodiaku moja Dzidzia i ucieszyłam się że jednak byk a nie bliźniak. Nie przywiązuję mocnej uwagi do znaków zodiaków a jednak co do bliźniaków to mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 11:51 a ja wolę bliźniaka. mam termin na 23 maja, a sama urodziłam się 24 maja więc ciesze się, ze dostanę najpiękniejszy prezent na urodziny jaki moge sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
b.brzozowska1 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 11:51 ja wolę blizniaka - to znak mojego męża w sumie mając termin na 23-24 maja wychodzi blizniak - ale jak będzie - zobaczymy) przyznam, ze byczki tez lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 11:55 Sama nie wiem co wolę. Będzie byk, ewentualnie baran. Straszne są te znaki - uparciuchy okropne. Sama jestem bykiem więc wiem co mówię. W każdym bądź razie będzie jakiś rogacz. Odpowiedz Link Zgłoś
megan7 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 12:03 Ja mam termin na 23 maja, ale z usg na 18, więc nie wiadomo jak bedzie. Mój ślubny jest bliźniakiem, a ja strzelcem, jesteśmy do siebie bardzo podobni i dobrze nam z tym. A byczki to hedoniści, ale chyba silne charaktery. Jak dla mnie to wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
arubaa Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 13:43 Megan7 - prawda, że bliźniak i strzelec to dobrana para - u nas ja jestem bliźniakiem, a mąż strzelcem i uważamy, że super się dobraliśmy - jednakowo nas nosi, więc jak do tej powy b. duużo podróżowaliśmy - teraz, po urodzeniu synka trzeba będzie przystopowac, ale jak trochę podrośnie mamy zamiar to sobie odbić. My celowaliśmy w czerwiec, ale zaczęliśmy starania miesiąc wcześniej (w rocznicę ślubu). Myślałam, że pewnie tak od razu się nie uda - a jednak - i mam termin na 10 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
megan7 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 02.02.06, 10:50 Nam też udało się w pierwszym miesiącu, chociaż się nie spodziewaliśmy, że uda się tak szybko. Podeszliśmy do tego na luza, jak zajdę w ciążę to super, a jak nie to zobaczymy. Wróciliśmy wypoczęci z nad morza i tak oto jestem już w szóstym m-cu ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 11:58 Ja mam już lwiątko i twardy charakter ma strasznie. Teraz niby byk, ale jak tydzień przenosze to bliźniak. Niewiele miałam do czynienia z tymi znakami. Mam jedną koleżankę bliźniaka i straszna maruda, ale u mnie chłopak to trochę inaczej. O bykach moja mama mówi że lenie, ale nie znam nikogo z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie_76 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 14:37 ja chcę byka i wygląda na to, że będzie byczek Moj mąż jest byczkiem, mój tata też byczek więc byczki znam i lubię. Bliźniaki to moja teściowa. Fajna babka ale wolę byczka ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 14:39 A będziesz miała chłopca czy dziewczynkę? Bo faceci-byki są jeszcze znośni, a z babami trochę ciężej)) Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka77 Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 14:44 Ja mam termin na 15 maja wiec wychodzi Byk i tak bym chciała. Mój mąż jest Bliżniakiem, to kochany znak ale jeden pan z pod tego znaku mi wystarczy Dostarcza mi juz az nadto rozrywki i wrażeń a mężczyzn z pod znaku Byka zawsze uwielbiałam! Ale wszytko się okaże w maju! Odpowiedz Link Zgłoś
k8sz Re: wolicie małego bliźniaka czy może byczka? 01.02.06, 15:20 A my celowaliśmy na bliźniaka, ale chyba za wcześnie to "celowanie" zaczeliśmy, bo córeczka musiałaby się ponad tydzień opóźnić żeby urodzić się jako bliźniak. Ja jestem bliźniakiem z maja, mój mąż to też bliźniak tyle że z czerwca - no a teraz chyba będziemy musieli się jakoś dogadać z bykiem. Jesteśmy z mężem do siebie bardzo podobni pod względem cech charakteru, zarówno wad jak i zalet. Właśnie dlatego łatwiej wybaczamy sobie swoje błędy, bo w sumie popełniamy podobne, a teraz trzeba będzie nauczyć się żyć z osóbką o zupełnie "odmiennym" charakterze... (oczywiście tak naprawdę nie podchodzę do tego zbyt poważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re:byczka 01.02.06, 15:25 - jakmamusia ale wieksze szanse sa na blizniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Coś o Byczku 02.02.06, 10:27 Motto: Posiadam. Charakterystyka znaku. Pierwsza dekada to 100% Byki lubią żyć wygodnie i dostatnio. Cenią piękno i rozkosze życia, namiętne, uczuciowe, zmysłowe zewnętrznie opanowane, stanowcze wręcz uparte. Druga dekada znaku, to połączenie cech Byka i Panny. Inteligentny, krytyczny i ostrożny. Lubi podróże, ma zdolności lingwistyczne. Jest ironiczny, praktyczny, zwraca uwagę na estetykę i higienę życia. Trzecia dekada znaku to Byk połączony z Koziorożcem odpowiedzialny, ostrożny, wytrzymały, pracowity oszczędny, realista, krytyczny i traktujący życie serio. Z kim najlepiej czuje się pani Byk? Bardzo dobrze z: Wodnikiem, Koziorożcem i Rybami. Dobrze z: Baranem, Rakiem i Lwem. Obojętnie z: Bykiem, Panną i Skorpionem. Źle z: Bliźniętami, Wagą i Strzelcem. Z kim najlepiej czuje się pan Byk? Bardzo dobrze z: Koziorożcem, Strzelcem i Rakiem. Dobrze z: Baranem i Lwem. Obojętnie z: Bykiem, Bliźniętami, Panną i Wodnikiem. Źle z: Wagą i Skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 I coś o bliźniaku 02.02.06, 10:28 Motto: Myślę. Charakterystyka znaku. Pierwsza dekada: to bliźniak bardzo zręczny i pomysłowy, o wysokim poziomie intelektu, duża zdolność dostosowania, elastyczność, łatwość przyswajania informacji. Główną cechą Bliźniąt z drugiej dekady, z połową cech Wagi jest dyplomacja, umiejętność zjednywania sobie sympatii otoczenia, wrażliwość na piękno, estetyka, zdolności artystyczne, ale rzadko wykorzystane z uwagi na lenistwo i kapryśność. Z trzeciej dekady Bliźniak - Wodnik to myśliciel, marzyciel, ceni niezależność, lubi się wyróżniać wyglądem, zachowaniem, czasem działaniem pod prąd. Z kim najlepiej czuje się pani Bliźniak? Bardzo dobrze z: Bliźniętami, Panną i Skorpionem. Dobrze z: Rakiem, Koziorożcem, Wodnikiem i Rybami. Obojętnie z: Baranem, Bykiem, Lwem, Wagą i Strzelcem. Źle z: nie ma nikogo takiego. Z kim najlepiej czuje się pan Bliźniak? Bardzo dobrze z: Bliźniętami i Panną. Dobrze z: Wodnikiem. Obojętnie z: Baranem, Wagą, Strzelcem i Rybami. Źle z: Bykiem, Rakiem, Lwem, Skorpionem i Koziorożcem. Odpowiedz Link Zgłoś