agat78 05.02.06, 20:45 Co sądzicie o tym wózku? Znacie ta firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat78 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 20:46 tu stronka na allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=83276001 Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 21:17 Sama azwróciłąm uwagę na ten wózek bardzo mi się podoba.Niestety jest poza moim zasięgiem finansowym..ale gdybym mogła sobie na niego pozwolić to byłby mój... Odpowiedz Link Zgłoś
justynapio Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 21:20 cześć sama zastanawiałam się nad tym wózkiem. Można go zobaczyć w Świecie Dziecka w Warszawie na Towarowej. Jest tylko jeden problem, jest to wózek sprowadzony z Niemiec, nie ma w Polsce serwisu, więc gdy coś się dzieje to nie wiadomo co dalej. W sklepie powiedzieli mi że jak narazie nie ma reklamacji- wózek jest w sprzedaży od 3 miesięcy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 05.02.06, 22:15 To ile on kosztuje normalnie w sklepie? Ja mieszkam w okolicach Szczecina więc musiałabym tam poszukać. Możecie mi cos więcej jeszcze powiedzieć? Ja narazie zastanawiam się nad deltimem i roanem. Ten wpadł mi w oko całkiem przypadkiem i spodobał mi się strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
agac11 Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 06.02.06, 08:21 Agat78 przepraszam jeśli można spytać piszesz ,że mieszkasz w okolicy Szczecina możesz napisać gdzie ,bo ja pracuję w Szczecinie a również mieszkam w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 do agac11 06.02.06, 09:55 Mieszkam w Choszcznie. 75 km od Szczecina. To prawie w jego okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Wózek-Haux Trax Merlin 4 06.02.06, 08:49 Moja koleżanka ma Hauck'a ale inny model. Merlin mi się podoba ale się zraziłam widząc co się stało z wózkiem koleżanki. Jest sztywny, tapicerka strasznie wyblakła, jakaś taka mało trwała, koła skzypią. Ona ten wózek miała jako dodatkowy,a wygląda jakby był uzywany przez kilkoro dzieci. Bys może ten Merlin jest lepiej dopracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 do anja.t 06.02.06, 09:56 Ja go widze pierwszy raz i do tego w necie. Podoba mi sie, ale się na niego nie zdecydowałam. Narazie szukam opinii. Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś