pola333 19.03.06, 19:58 Dziewczyny, co dajecie malym do picia?? oprocz wody i mleka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annairam Re: Picie 19.03.06, 20:23 Herbatkę ułatwiającą trawienie z hippa i malinową z owocami dzikiej róży też z hippa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Picie 19.03.06, 20:52 Też hippa...koperkową i melise z jabłkiem, oststnio też soczki marchwiowo- jabłkowe bobofruta Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: Picie 19.03.06, 21:50 herbatka koperkowa kruger, soczki z jablek, jabłek i marchwi Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: Picie 19.03.06, 21:55 Herbatki Hippa, najbardziej lubi te malinową i różne soczki.Generalnie kocha jeść,wypija wszystko oprócz soczku z dodatkiem dyni.Aż sie po nim otrząsa Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Picie 19.03.06, 22:42 herbatke Hippa jablkowo-melisowa, malinowej z dzika roza nie lubi i rozne soczki (ale rozwadniane 1:3 woda), np. jablkowo winogronowe, gruszkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna A moja nie chce w ogole pic 19.03.06, 22:48 i co ja mam zrobic? Butelka bee Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: A moja nie chce w ogole pic 19.03.06, 22:50 jak nie chce - widac nie potrzebuje. tak mi sie wydaje a jest na piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: A moja nie chce w ogole pic 19.03.06, 23:24 jak jest na piersi, to chyba nie ma sie o co martwic. Mowia, ze powinno sie dziecko dopajac jak jest na mleku modyfikowanym, a jak na piersi, to chyba jest to regulowane naturalnie ale to pewnie dziewczyny karmiace piersia sie wypowiedza profesjonalnie. Bo my juz od 5 miesiecy na mleku mod. chyba, ze chodzi o samo przyzwyczajanie dziecka do nowych smakow. Ale to mozecie probowac z kubkiem niekapkiem od razu. Niektore dzieci bardzo szybko zalapuja (moja niestety nie lubi na razie niekapka, bo jest przyzwyczajona do najmniejszego smoczka do herbatek, a tu jest za szybko leci) Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: A moja nie chce w ogole pic 20.03.06, 09:18 Moja Zuzia jest na piersi i też niewiele pije. Co prawda daję jej codziennie butelkę z sokiem, ale ona raczej się nią bawi. Raz czy dwa razy jak do tej pory udało jej się wypić to co jej podałam. Kubki niekapki u nas nie zdają egzaminu... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia.woj Re: A moja nie chce w ogole pic 24.03.06, 11:20 A mój synuś też jest na piersi i pije dośc chętnie ale w niewielkich ilościach. Tylko,że ja daję mu łyżeczką. Pije soki jabłko z dynią z marchewką i inne około 60ml, herbatki rzadko nie przepada ale czasami koperkową. Butelki nie weżmie do buzi wcale. Butelka bee. A z kubka jeszcze nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś