Dodaj do ulubionych

herbatka z liści malin

21.03.06, 20:46
Zaczynam poważne przygotowania. Zakupiłam dziś herbatkę z liści malin,
jeszcze jej nie piłam, pewnie obrzydliwa, ale będę konsekwentna.
No i kupiłam olejek z migdałów do masażu krocza. I zaczynam wieczorem masaże.
W tym szpitalu, gdzie będę rodzić jest duża szansa na brak nacinania, więc
zamierzam się odpowiednio przygotować.
Obserwuj wątek
    • aniak-i Re: do kraolcia 21.03.06, 21:26
      hejsmile wiesz ja o tym masowaniu gadałam z giniem i dosyc chyba był sceptycznie
      nastawiony- stwierdził ze to i tak bardziej zalezy od ustawienia dzidziusia i od
      genetycznych mozliwosci twojego ciałka do naciaganiasmileAle w sumie nie powiedział
      ze odradza.
      Ale mysle ze tez od praktyk w szpitalu jak piszesz ze jest szansa to smaruj,
      smarujsmilesmile-albo niech ci maz pomoze.

aha zastanawiam sie nad imieniem Antoni / Antonina,- duzo jest teraz dzieci z
      takimi imionami, boje sie bo to taki powrót troche-przez dłuzszy czas nie były
      popularne. Podoba mi sie to strasznie(Franek tez) ale nie chciałbym przedobrzycsmile
      • karolcia86 Re: do kraolcia 21.03.06, 21:45
        Też się z tymi imionami wahałam, ale w sumie bezpieczniejsze od np. Amelii czy
        Sandry itp. W końcu są z nami o setek lat i jakoś przetrwały. Pozdrawiam
    • cookee2 Re: herbatka z liści malin 22.03.06, 00:07
      Herbatka nie działasadUrodziłam dzień po terminie.Smak zaparzonego siana da się
      przeżyć.Krocze 3 razy nacinane ale żyję smileJadłam jeszcze ananasy z puszki ponoć
      też działają.Ale kurcze dziecko chyba samo wie kiedy trza sie ewakuowaćsmile
      POzdrawiam majówka 2005

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka