lili2006 09.04.06, 15:24 i to na długo, kilka minut, a do tego w przerwach mały strasznie się szamocze. Miałyście tak? Trochę sie boję, trwa to już godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili2006 Re: stawia mi sie brzuch 09.04.06, 15:31 ratunku, to juz 6 raz od 14:30. wzięłam w tym czasie no-spę i magnez Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: stawia mi sie brzuch 09.04.06, 15:47 Hej! Zupełnie nie wiem co Ci napisać, ale chyba nikogo tu nie ma... dziewczyny ostatnio o tym pisały, jak odróżnić stawianie się brzucha od ruchów dziecka, nie wiem czy to czytałaś, ale lepiej się połóż i leż, jeśli brzuch robi się okrągły to stawia Ci się jeśli na boki to dziecko się wipina. No i przede wszystkim się trzeba uspokoić. Odpisz czy Ci lepiej. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: stawia mi sie brzuch 09.04.06, 15:52 no właśnie robi sie okrągły i cały sztywny. te skurcze mogą być, ale nie wiem czy tak często i długo. nie chce niepotrzebnie panikować i dzwonic do lekarza, ale jak przekroczę 10 to zadzwonię lepiej, co? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: stawia mi sie brzuch 09.04.06, 17:58 wiesz co, chyba mi przeszło, mały też się juz uspokoił. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
klcia33 Re: stawia mi sie brzuch 09.04.06, 19:21 Strasznie nieprzyjemne uczucie, tez tak miewam. Najgorzej jest,kiedy jak piszesz, brzuch jest twardy dluzej niz 30 sek. i skurcze sa czeste.zupelnie nie wiem gdzie jest ta granica-kiedy jechac do szpitala?to dla mnie wielki stres, biore magnez, roobie sobie wtedy herbate z koperku, zmieniam pozycje lezenia i modle sie zeby przeszlo. do tej pory mialam dwie takie akcje, obie w nocy i zawsze jakos przechodzilo (zasypialam).wizja podrozy do szpitala w tak jeszcze wzesnej ciazy jest okropna. i nic nie mozna zrobic.nie zycze nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś