Dodaj do ulubionych

Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne?

12.04.06, 11:06
Czesc Lodzkie Majoweczki; mam nadzieje, ze u was wszystko w porzadkui
brzuszki maja sie dobrze i nie za bardzo wam "dokuczaja". Chcialabym wiedziec
(jako, ze marcowe spotkanie mi umknelo) czy nasze spotkanie jest nadal
aktualne? mam nadzieje.
U nas bez zmian; Olenka nadal ciezko chora (to trwa prawie 2 miesiace, lapie
jedna infekcje po drugiej, antybiotyk za antybiotykiem); teraz jej sie
przyplatala ta wstretna infekcja, co podobno powala wszystkie dzieci na 3 dni
w formie wirusa (temperatura do 39°,wymioty,dreszcze,...), ja sama, no bo moj
maz nadal we Francji. Rewelacja, nie ma co...
Buziaczki i do uslyszeniasmile
Obserwuj wątek
    • polaquinha Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 19:56
      Ooo,dopiero teraz zauwazylam,ze zalozylas ten watek smile
      Ja sie zatem podpisuje pod projektem big_grin
      Co do daty-to padla propozycja 20.IV. Mnie ona pasuje-po poludniu,przed poludniem-jak chcecie.
      Co na to nasze Agnieszki? wink
      Pozdrawiam,Paula
      Ps.Mischka,tylko zebys dala rade z kims chorowitka zostawic! smile
      • kropka1005 Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 20:04
        ja tez się pisze, bardzo chętnie i jeżeli bedzie to czwartek poświętach to pora
        dnia jest mi obojętna, jesli piątek to raczej przed południem bo jednak wybiorę
        się jeszcze do szkoły, chociaż na chwilkę. Ale wolałabym czwartek żeby pobyć z
        Wami dłużej...Palmiarnia pasuje, chociaż pożarłabym znowu wielką porcję lodów z
        owocamismile
    • polaquinha Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 21:01
      Powiem szczerze Kropeczko,ze te lodziska tez mi chodza po glowie big_grin Musimy przeciez dokarmiac "mlode" wink
      Niechno sie pozostale dziewczynki wypowiedza.
      • mischka49 Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 22:01
        Czesc Dziewczyny; lody.... mniam, mniam, jak dla mnie bomba; jesli tylko Olenka
        bedzie prawie w formie, to poprosze moich rodzicow aby sie nia troszke zajeli.
        Beda szczesliwi.
        Tak wiec, jak wolicie; lody czy Palmiarnia? Ja jestem za lodami!
        papatki
        • kapuhy_a Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 22:31
          echhh a ja się napaliłąm na konwalie...znaczy tak mi się spodobało to
          święto...no ale jak lody to lody...i tak sobie myśłę,że może tym razem
          popołudniu.Dłużej jest widno no i więcej osób może do nas dołączy?tylko trzeba
          wici rozpuścić....co do daty to kurde nei wiem co na to moja rodzina i czy mąż
          się nie pogniewa jeśli w dzień imienin go oleję(mówiąc brzydko).Juz mu podpadłam
          z kinem w urodziny big_grin (kurde a miałam jechać na "epokę lodowcową")
          • mischka49 Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 12.04.06, 23:10
            Hej, obiecuje Ci konwalie nawet jesli pojdziemy tylko na lody!!Co do daty,
            tomysle, ze powoli sie jakas ustawi... pa
            • kapuhy_a Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 13.04.06, 09:50
              No dobra niech będą lody no chyba,że da się połączyc i Palmiarnię i lody?Prawdę
              móiwąc łódzką palmiarnie to ja kiedyś tylko w TV widziałam i nigdy na żywca
              :]dlatego tak jęćzę ale spoko jak bedą konwalie to luzikbig_grin
              • abbara74 Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 13.04.06, 10:39
                Witam Was,
                Chociaż nie znam się z wami tak blisko, ale z najwieksza przyjemnoscią dołaczę
                do tych lodów (bo i tak przekrocze magiczna 20 - ehh). juz nie moge sie
                doczekac spotkania 20 kwietnia. Może ustalmy godzine, na przykład 11. Co Wy na
                to??
                Gorące buziaki
                • kropka1005 czwartek 20.04 g 11 pasuje 13.04.06, 13:06
                  czwartek tez po południu. w piątek, jakby co to tylko od rana bo potem mam
                  szkołęsad. Ale wolałabym czwartek, też bym uczciłą swoje imieninki przy
                  ogromnych lodachsmile
                  • kapuhy_a kropka .... 13.04.06, 16:38
                    a co powiesz mężowi,że niekoniecznie masz w imieniny czas dal niego?bo ja to się
                    trochę boję...drugi seks tel.na przeprosiny może nie wypalić big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • kropka1005 Re: kropka .... 13.04.06, 19:42
                      jak to co powiem?Że bede mieć cały wieczór dla niegosmile i calutką noc, i że
                      możemy zrobić sobie romantyczną kolacyjkę.
                      • kapuhy_a Re: kropka .... 13.04.06, 21:09
                        ech...u mnie nie przejdzie...to będzie musiało byc coś specjal jeśli w grę
                        wejdzie popołudniebig_grin a tak by było może tym razem lepiej więcej by nas może było
                        jakby wieści rozpuścić...
                        • mischka49 spotkanie ok 13.04.06, 22:42
                          czesc, dziewczyny, ok, ja sie dostosuje! I bardzo mi odpowiadaja poranne
                          godzinki. Ratunku! Stasio tak mocno wali mnie po brzuchu, ze ledwo moge zlapac
                          tchu..
                          papatki
                        • polaquinha Kapuhy_a... 13.04.06, 23:38
                          Aga,postaram sie zaprosic mila ciezaroweczke ze szkoly rodzenia,z ktora mam kontakt(tez majowka ale nie od nas)-mieszkamy na tym samym osiedlu.Musze byc tylko pewna daty i godziny.
                          Tez ma na imie Agnieszka smile
                          A moze by tak zapuscic nowy watek z zaproszeniem? Z tego co widac,jest jeszcze troche krypto-lodzianek wink
                          • kapuhy_a Re: Kapuhy_a... 14.04.06, 08:44
                            smile
                            No trzebaby:d
                            trzeba...
                            ja zaraz napisze na forum oczekiwanie i na Łódzkiebig_grin
    • kapuhy_a rozpusciłam wieści po forach łódzkie i oczekiwanie 14.04.06, 09:29
      jak gdzieś dziewczyny jesteście jeszcze to napiszcie..może tym razem wywołąmy
      więcej poruszenia w galeriowych progach big_grinskoro mają być lodybig_grin .. smile
      • kropka1005 czyli w końcu na czym stanęło? 14.04.06, 12:51
        czwartek g 11 w galerii przy żabach? Pytam bo nie wiem jakie wieści
        rozpuszczaćsmile
        • monikajacka Re: czyli w końcu na czym stanęło? 14.04.06, 13:27
          mnie niestety pasuje tylko termin sobotnio-niedzielny,mój brzuszek nie przeżyje
          jazdy ani autobusem ani tramwajem(zresztą mam zakaz od gin.)a J nie mogę prosić
          bo trudno będzie mu sie wyrwać z pracy.Zyczę WAM miłego spotkanka i pysznych
          lodów smile
    • kapuhy_a No więc oficjalnie napiszę... 15.04.06, 20:16
      Spotkanie 20.04.06 czyli czwartek,miejsce znane przy żabiej fontannie godz.11.00
      To pewnie nasze ostatnie brzuszkowe spotkanie.Następnym razem umawiamy się juz z
      wózkami no i może gdzieś gdzie pomieszczą tyle dyliżansów z maluchamismileNo ale o
      tym pomyślimy potem...kurczę tylko czy ja znajdę konwalie do czwartku???? hm....
      Zapraszam ja i Lenka...mam nadizeję,że nie pęknę do tego czasu..heheh
      • mischka49 hello!!! 19.04.06, 22:15
        spotkanie nadal aktualne? jesli tak, to do jutra!
        Problem: NIE MOGE ZNALEZC KONWALII!!!!! Co robic?
        bye bye
        • kapuhy_a Re: hello!!! 19.04.06, 22:26
          ja też nie znalazłąm..pani w kwaiciarni mi powiedziałą że dopiero po 10maja
          bedą....ale moje na balkonie powoli wypuszczają wiosenne listki...niestety ich
          nei zabiorę do Łodzi..
          A spotkanie aktualne jak najbardziej...big_grin
          Do jutra grubaski big_grin już się nei mogę doczekać...big_grin No i mam nadizeję że się nei
          spóźnie..ale jakbyu co to znamy się już więc bez problemu odnajde was w
          galeriowym tłumie...zresztą zawsze można pytać sprzedawców i klientów czy nei
          widzieli stadka biedronekbig_grin
    • polaquinha No to sie melduje,ze bede :-) 15.04.06, 20:45
      No chyba,ze Junior splata figla-bo mnie strasznie brzuchol meczy po tym remoncie uncertain i to chyba tylko i wylacznie z emocji bo przeciez nic takiego jeszcze nie zrobilam i sprzatanie dopiero w toku...
      Papa
      • kropka1005 Re: No to sie melduje,ze bede :-) 15.04.06, 21:43
        ja teżsmile Już nie moge sie doczekać!!!
        • mischka49 ja tez sie melduje,ze bede :-) 16.04.06, 20:22
          podpisujemy sie ze Stasiem! Przybedziemy; cos cienko w Lodzi z konwaliami; jak
          ostatnio zapytalam o nie u Skrzydlewskiej, to popatrzono na mnie tak, jakbym
          chciala kupic baklazany w doniczce...
          To do czwartku
          papapapatki
          • kropka1005 aga 18.04.06, 12:44
            jak możesz to weź ze sobą ten album co dla Lenki robisz, chciałabym sobie
            popatrzeć, bo na zdjęcia obiecane chyba się już nie doczekamsmile
    • kapuhy_a Chciałąm was oficjalnie przeprosić... 20.04.06, 09:52
      Jak tak to jęczałąm o kolejne spotkanie a teraz mnie nie będzie...miałam
      potwornie ciężką noc...nie wiem czy po badaniu czy od leków ale boli mnie dół
      brzucha,do tego ręce mi się trzęsą jak u pijaka...prawie całą noc nie spałam
      więc jestem nieprzytmna...w dodatku tak mi się ręce trzęsą,że herbatę wlałam
      sobie do miseczki z twarożkiem...
      Bardzo dziewczyny przepraszam...jest mi tak przykro,że nie dam rady
      dojechac...ale się boję,że busem nie wytrzymam...zresztą autem też byłoby chyba
      kiepsko...
      Kurde poryczałam się,bo tak chciałam dizsiaj pobyć z wami...zjedzcie za mnie
      chociaż kawałeczek czekoladki sad
      Paula jak będziesz mogła wyślij mi ksero tych ubranek...będę wdzięczna jak nie
      wiem...adres dam ci na maila...
      Buziaki biedronki i pewnie do zobaczenia dopiero po porodzie...sad
      • kropka1005 Re: Chciałąm was oficjalnie przeprosić... 20.04.06, 10:28
        aga, nie masz za co przepraszać, na tym etapie ciąży to ja wogóle się
        zastanawiałam czy to spotkanie wypali, bo coraz więcej majóweczek się
        rozdwaja.Nie płacz, spotkamy się przecież i to pewnie jeszcze nie raz a
        następnym razem może z wózeczkami do zoo pójdziemy...kto wie.teraz odpoczywaj i
        nie dołuj się, bo Lenka razem z Toba jest smutna. Buziaczki i uściski.
        Wypoczywaj.
        • kropka1005 no i po spotkanku 20.04.06, 13:54
          było sympatycznie, jak ostatnio, najadłyśmy się lodów a potem połaziłyśmy po
          sklepach dzieciowych. no i trochę zwracałyśmy na siebie uwagęsmile AGA mam
          dobre wieści, za tydzień w piątek znów się spotykamy, wiec może już bedziesz
          mogła do nas dołączyć. Bedziemy się umawiać przy żabach ale jak pogoda dopisze
          to pójdziemy sobie połazić po parku niedalekosmiletak więc nic straconegosmile.buziaki
          • kapuhy_a Re: no i po spotkanku 20.04.06, 14:37
            oj byłoby fajnie...ale wszystko zależy od mojej córeczki...to ona ostatnio
            dyktuje warunki...ostre....echhhh....
            • kropka1005 paula 20.04.06, 15:16
              o tej chuście mówiłam
              www.allegro.pl/item99066399_chusta_nosidelko_filmy_jak_nosic_na_plycie_cd.html
            • mischka49 Re: no i po spotkanku 20.04.06, 21:56
              Czesc Majoweczki! Wielkie dzieki za spotkanie; spedzilam naprawde bardzo mile
              przedpoludnie; Do zobaczenia za tydzien?!
              AGA, dbaj o siebie i Lenke!
              Milego wieczorkasmile
              • polaquinha Re: no i po spotkanku 20.04.06, 22:18
                Ano wlasnie-dziekuje Dziewczynki za spotkanko-bylo bardzo,bardzo milo!
                Z niecierpliwoscia czekam na nastepny piatek.Trzymajmy kciuki,zebysmy dopisaly wszystkie big_grin

Kapuhy_a zerknij na swoja poczte,dobrze? I tak w ogole to sie trzymajsmile

Kropeczko,tez zastanawialam sie nad tymi chustami.Myslisz,ze sa wytrzymale?
                Te Premaxxa wydaja sie jakies takie pewniejsze.Z drugiej strony moze latem dziecku byloby w tej Premaxxowej za cieplo?
                Mnie kusi to,ze dadza sie dopasowac do wzrostu,bo maja regulacje.I mozna dokupic torbe-mate w tej samej kolorystyce smile Bebelulu tez wygladaja na fajowe.
                Sama nie wiem.Najlepiej byloby je zobaczyc i porownac.
                Tak w ogole to Mischka ma doswiadczenie z nosidelkami-prawda Mischko? smile

Pozdrawiam Was Dzieczynki-wypoczywajcie i dbajcie o siebie smile
                • mischka49 Re: no i po spotkanku 20.04.06, 22:38
                  Paula wlasnie przeslalam Ci e-mail'a; co do tego czy nosidelko czy tez chusta,
                  to jest to sprawa indywidualna kazdej mamy. Wiadomo, ze chusty niestety nie
                  zalozysz do 7-8 kg malenstwa, bo odpadnie Ci kregoslup. Z drugiej strony, jest
                  ona napewno korzystniejsza niz kangurek kiedy masz cos do zrobienia w domku,
                  albo chcesz nakarmic malca, a nie wystwiac sie z piersia na widok publiczny.
                  Poza tym latem, bedzie dzieciatku prawdopodobnie "przewiewniej" w chuscie,niz
                  w nosidelku.
                  My kupilismy Olci BabyBjorn (kangurek) i sluzylo nam to od urodzenia Oli az do
                  jej 7 miesiaca, (max udzwig to 10 kg), a Olcia dobiegala do 9,5kg!! Zleciala z
                  wagi jak zaczela chodzic. Pozniej przerzucilismy sie na "plecako-nosidelko" -
                  generalnie do 24 m-ca, ale Olka przestala z niego korzystac bo sie nie miescila
                  (wzrost) po 15 m-cu! Wielkie byl z niej krasnal.
                  Jesli moge cos dodac od siebie, to z przyjemnoscia sluze "porada", ale i tak
                  wasza intuicja okaze sie najlepsza.
                  Papatkibig_grin
                  • kropka1005 Re: no i po spotkanku 21.04.06, 08:51
                    ja to chybazaryzykuję z tą chustą, bo bardzo bym chciała taką miec a jeśli
                    bedzie nieprzydatna, cóż 45 zł chyba jeszcze przeżyję, gorzej jakby to miało
                    być więcej kaski...
                    • kapuhy_a Re: no i po spotkanku 21.04.06, 09:57
                      A ja wam powiem w tajemnicy,że w PAbianicach haftują w pewnej firmie teraz
                      chusty do noszenia...dowiem się dla jakiej firmy i dam wam znać po ile sa i w
                      ogóle gdzie mozna kupić...
                      podobnież są fajnesmilenie wiem nie widziałam...ale wierzę,że fajnesmile
                • kapuhy_a Paula... 21.04.06, 10:13
                  dzięki za maila i w ogóle za ciepłe słowa...kurde potrzebne mi są od wczoraj jak
                  nie wiem...wysłałam do Ciebie też więc daj znać czy doszło smile
                  • kropka1005 abbara 21.04.06, 19:44
                    czy abbara to tu zagląda.?
                    • kapuhy_a Re: abbara 21.04.06, 19:48
                      hmm...no chyba tak big_grinczasem...
                      • abbara74 Re: abbara 22.04.06, 17:02
                        Cześć dziewczynki,
                        Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i z niecierpliwością czekam na następne.
                        Kochane moje!!! Zaglądam, zaglądam - czasami. HIhi. Poprostu jak siedziałam w
                        pracy to mialam komputer cały czas właczony, a teraz w domu, troszke
                        obowiązków, przecież wiecie, że przede mną pranie, sprzątanie, itd. a oprócz
                        tego udzielam jeszcze korepetycji, więc czasu malutko. Będę się zgłaszać na
                        bieżąco. Miło,że o mnie nie zapomniałyście. Ale dzisiaj się okronie czuje, więc
                        poprawiłyście mi bardzo nastrój. Buziaczki moje mamuski
                        • kropka1005 umawiamy się na piątek? 25.04.06, 16:13
                          cześć dziewczyny. No i jak? spotykamy sie? W piątek przy żabach o 11? ja
                          melduję że bedesmile
                          • kapuhy_a Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 16:15
                            no ba...jak tylko Lenka mi znowu nie wytnie numeru big_grin Bo dzisiaj umyłyśmy nowy
                            segmencik i właśnie upychamy wszystko w szafkach...oj...mało siły już mam na
                            takie segmentowe przeprowadzki....
                            • polaquinha Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 17:33
                              Ja sie poki co melduje.Choc dziwnie mi troszke w okolicach brzuszka.No tak-jak sie cale dnie gdzies lazi-to tak sie ma smile
                              Nie wazne-piatek,11.00,zaby&LODY big_grin
                              • agsc77 Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 18:52
                                oj, super ja też się wybieram, z wieeelką przyjmnością, chyba że Maluszek jakiś
                                numerek wytnie, wczoraj tak się spinał że nam nawet spacerek za bardzo nie
                                wyszedł ale dziś już jest dobrze!
                                tym razem zjem z lodów wszystkie orzechy, ale musicie mi w tym pomóc!
                                pozdrowionka
                                Aga
                                • kapuhy_a Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 18:58
                                  to może ja od razu przyniosę ci torbę orzechó??mam juz wyłuskane big_grin
                                  • agsc77 Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 19:11
                                    baardzo chętnie! hihi! jeszcze zmienię ksywę na "wiewiór", jak ten z epoki
                                    lodowcowej, oglądałyście dwójkę?
                                    chciałam przypomnieć o łapkach-myjkach na jutro do szkoły rodzenia!!!
                                    • kropka1005 Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 20:08
                                      kapuha ty to weż ze sobą ten album lenki bo naprawde chce go obejrzećsmile
                                      • mischka49 Re: umawiamy się na piątek? 25.04.06, 22:30
                                        Czesc Dziewczyny; ledwo zyje, bo Stasio nie daje mi za bardzo odpoczac, mam
                                        powypychany brzuch na wszystkie strony; u was jest podobnie?
                                        Co do piatku, to narazie podpisuje sie doublem.
                                        Olcia rosnie zdrowo; tego wieczora usnela po raz pierwszy (nie odbylo sie bez
                                        dramtu) w nowym,duzym lozeczku! Oby tak dalej!
                                        To papatki i do uslyszenia big_grin

• abbara74 Wątpliwe spotkanie :-( 27.04.06, 20:49
                                          Cześć dziewczynki,
                                          Tak bardzo chciałabym przyjść, a tu pojawił się problem, bo po ciągłych
                                          biegunkowych problemach, udałam się na wizytę do pana Podciechowskiego. W
                                          czasie wizyty tak bardzo "wymęczył moją biedną szyjkę", że po powrocie do domu
                                          nie tylko bolało mnie całe "dupsko", a na dodatek zaczęłam plamić. Pan doktor
                                          przesunął mi termin z 19 maja na 12, a 8 na KTG. Coś mi się jednak wydaje, że
                                          moja Niunia chce już natychmiast zobaczyć swoją mamunię. Mam nadzieję, że
                                          wstrzyma się chociaż do maja, żebym mogła się z Wami jutro zobaczyć. Jeśli nie
                                          to czekam na telefony kontaktowe, a oddzwonię, tym bardziej że nie wyobrażam
                                          sobie, aby nasza znajomość tak się skończyła. Poza tym muszę mieć jeszcze z kim
                                          opić moje nowo urządzone mieszkanko - jak się skończy urządzać oczywiście
                                          (hihihi).
                                          W razie co gorąco Was pozdrawiam
                                          Aga z Klarcią
                                        • mischka49 podsumowanie: nadal piątek? 27.04.06, 23:13
                                          Czesc big_grin
                                          nadal piatek, 11hOO, Zabki w Galerii i duuuze lody?
                                          Pozdrawiam cieplo & wiosennie
    • kapuhy_a Paula DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 12:39
      wczoraj mąż przyniósł mi ze skrzynki list od ciebie z przepisem na
      wdzianka...jejku dziękuję bardzo odwdzięczę się jak tylko będe miała jak big_grin
      idę do Babci niech zobaczy big_grin cmoki
      • polaquinha Nie ma za co! :-)) 27.04.06, 09:40
        Bede szczesliwa jesli pokazesz mi gotowe-najlepiej na malej Modelce wink
        Do zobaczenia jutro!
    • kapuhy_a Re: Lodz - Spotkanie w Palmiarnii nadal aktualne? 28.04.06, 08:56
      No oczywiście,że aktualne big_grin Ja pędzę własnie myć głowę....jestem u rodziców,bo
      wczoraj troszkę sie zasiedziałam i padłąm zanim zdąrzyłam wróćić do domku big_grin
      Najlepsze jest to,że nie pamiętam jak ubrałam się w piżamę.Podobnież zrobiłam to
      sama i jeszcze poszłam się umyć normalnie...ale kurde to musiało byc na spiku bo
      ja nie pamiętam...
      Cmoki i do zobaczenia za dwie godzinki...jakby co to poczekajcie za
      mną...dobra?nie wiem jak mam busa do Łodzi...
      • monikajacka Re: Lodz -pozdrowienia 28.04.06, 09:06
        dziewczyny bawcie sie dobrze,obgadajcie wszystkie sprawy i zjedzcie mnóstwo
        pysznych słodkości.
        Troszkę mi smutno,że sie z wami nie zobaczę ,ale liczę na piękną pogodę w maju
        i czerwcu, więc może wtedy spotkamy sie z wózeczkami i maleństwami.
        Pozdr.Monika i Hania jeszcze w brzuszku smile
        • kapuhy_a Re: Lodz -pozdrowienia 28.04.06, 09:17
          Monika lody to my za ciebie obowiązkowo zjemy...tylko nie wiem kto się zdecyduje
          na banany big_grinbig_grinbig_grin
          No i za naszego forumowego Piotrusia coby szybko do domku wracał...
          oj cholerka pogońcie mnie od kompa bo ja nadal z brudną głową
          siedzę...uchhhhhhhhhhhh
          • kropka1005 Re: Lodz -pozdrowienia 28.04.06, 09:55
            aga, Ty sobie daruj to mycie głowysmile w łodzi i tak jest brudnosmile Wezmę aparat,
            bo ja się może zdecydujemy na spacer do parku, to sobie sesyjkę strzelimy...mam
            nadzieję, że mi akumulatorek w aparacie nie padnie bo zapomniałam naładować.
            Moniczko, szkoda, że Cię nie bedzie, sad no ale mam nadzieje ze naprawde
            niebawem wypali nam spacer majowych dzidziusiówsmile i moze faktycznie wtedy do
            zoo pójdziemy z wózeczkami...
            • kropka1005 abbara 28.04.06, 13:18
              sprawdz pocztę gazetowąsmile
      • editt7 chyba wam zazdroszcze... 28.04.06, 09:20
        i powiem szczerze ze gdyby nie to ze lekarz zabronil mi podrozowac to chetnie
        dolaczylambym do Was - o ile moglabym hihi.....palmiarnia to moje ulubione
        miejsce w Lodzi...ze Zdunskeij Woli to raptem 45 km wiec gdyby to nie byla
        koncowka ciazy tylko ciut wczesniej mysle ze wybralabym sie zeby was poznac
        osobiscie , bo sprawiacie wrazenie fajnych kobitek...bawcie sie dobrze!!!Edyta
        • mischka49 PRZEPRASZAM(Y) !!! 28.04.06, 14:56
          Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, ze mimo wielkich checi nie dotarlam na
          spotkanie ale dopiero teraz wstalam bo... rano jeszcze wszystko bylo ok, Olenka
          wstala, zrobilam jej sniadanko, otworzylam drzwi bo zadzwonila sasiadka, a
          pozniej... to nie pamietam, bo mi sie zemdlalo na powaznie. Mialam tak slaby
          puls, ze rodzice co dotarli na biegu, wezwali pogotowie, a pozniej same
          rozumiecie...
          Teraz juz lepiej ale siedze w lozku i nie wolno mi sie ruszac. katastrofa, a tu
          jeszcze tyle spraw do zalatwienia!
          Przepraszam wiec jeszcze raz bardzo,bo naprawe mialam ochote na spotkanie z
          Wami!!!! Mimo wszystko, do nastepnego spotkania; z bobaskami lub bez.
          Buziaczkibig_grin
          • kapuhy_a A ja to orzechy przywiozłam.... 28.04.06, 18:08
            Jak coś to następnym razem tez wezmę...są pyszne big_grin dziadkowe smile
            Mnie po tym szaleństwie do Łodzi brzuch troszkę pobolewa...ale kupiłasm co
            chciałam w sumie ...znaczy tacie kupiłam balsę na lalkowe mebelki big_grin No i
            dziewczyny,które były na lodach to widziały...upolowałam komplecik na lato dla
            Lenki...juz wisi wyprany potem prasowanko i do szafki big_grin ach jak mi dzisiaj
            dobrze big_grinbig_grinbig_grinbig_grin Oj wiecie co odkryłam w domku?ten kompelcik był całkiem nowy bo
            miał w środku wszyte takie papierowe metki big_grinbig_grinbig_grin
    • kapuhy_a Ja to niewychowana jednak jestem... 28.04.06, 18:19
      Zapomniałam podziękować dziewczynki za miłe południe lodowe big_grin
      I pewnie do zobaczenia wózkowo big_grinbig_grin:
      a i dziękuję za namiar na hubalasmile oj bardzo bardzo dziękuję big_grin
      • kropka1005 ja też dziękuję 28.04.06, 20:12
        było bardzo miło, wogóle to nie spodzieałam się ze trafiąc na foru, trafię na
        takie fajowe i sympatyczne dziewczyny, z którymi n alody można wyskoczyćsmile
        • kropka1005 kapuhy_a 28.04.06, 20:26
          jeszcze mogę nr Ci podać na Hubala 3 042 686 16 95
          smile pozdrowienia i daj znać na co się w końcu zdecydowaliściesmile
          • kapuhy_a Re: kapuhy_a 28.04.06, 20:43
            hehehe no damy damy...chociaż moja przyajciółka mówi,że to kupa kasy i ona by
            tańszy wybrała bo nie wiadomo czy nie będzie potrzebna...echhh no niby ma rację
            ale kurcze tyle zlych rzeczy mnie w tej ciąży spotkało no i Lenkę też,że kurcvzę
            pomyślę potem... big_grin gdyby nie daj...się coś wydarzyło...
            • kropka1005 Re: kapuhy_a 28.04.06, 21:04
              no ja jestem takiego samego zdania co twoja przyjacióka. Zawsze tą róznice
              mozna przeznaczyć na coś innego dla MaleństwasmileNo ale wiadomo, to jest decyzja
              indywidualna...
              • agsc77 buziaki dla biedronek 29.04.06, 11:06
                Witajcie dziewczynki!
                Bardzo przepraszam ze nie dotarłam ale, jak to w naszym wieku ciążowym bywa, nie
                dobrze się czułam w czwartek. teraz to tak w kratkę: dzień lepiej dzień gorzej.
                Smutno mi ze nie mogłam się z wami spotkać, może na kolejne spotkanie dołączę,
                napiszcie czy coś planujecie.
                Aguś- kapuhy_a dzięki ze pamiętałaś o orzechach, bardzo bym chciała cię poznać,
                może wkrótce...
                Kochane, jesteście naprawdę fajne babeczki, pozdrawiam gorąco
                Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka