Dodaj do ulubionych

Maxi cosi Tobi

15.06.06, 23:28
Czy któraś z was widziała na żywo albo ma ten fotelik? Czy kolory znacznie
różnią się od tych z netu? A jaki jest materiał tapicerki, zawsze ten sam?
Obserwuj wątek
    • annq27 Re: Maxi cosi Tobi 17.06.06, 16:36
      my mamy i jestesmy zachwyceni. duzo jezdzimy wiec szukalismy czegos bardzo bezpiecznego a maxi cosi tobi swietnie wypadl w testach bezpieczenstwa. materialy sa rozne... trzeba dotknac moim zdaniem. my wybralismy moze najmniej efektowny bo szary jak bawelniany t-shirt, ale jest swietnie oddychajacy i Kuba, w odroznieniu od poprzedniego fotelika, wcale sie na tym nie poci. no i jest nieziemsko wygodny i dla rodzica (pasy sie odsuwaja po odpieciu i potem wygodnie mozna wsadzic dziecko i jest wskaznik napiecia pasow) i dla dziecka. Mlody jezdzi caly szczesliwy smile naprawde fajny ten fotelik i cena wtedy mniej boli.
      pozdrawiam
      • tutam2 Re: Maxi cosi Tobi 18.06.06, 22:36
        Annq27, jaki to były testy bezpieczeństwa tego fotelika? To nowy model fotelika
        i w sklepie nam powiedzieli, że dopiero w czerwcu będą przeprowadzane testy
        adac. Nam też się bardzo podoba a jeszcze mam troszkę czasu zanim Rózia
        osiągnie 9 kg, dlatego czekam na potwierdzenie jego bezpieczeństwa.
        • w1paula Re: Maxi cosi Tobi 18.06.06, 23:10
          Mnie też sprzedawca najpierw powiedział, że mają byc pod koniec czerwca a jak
          byłam następnego dnia w tym sklepie to powiedział, że właśnie zrobili testy.
          fotelik.info/testy/szukaj7-0.php/2006/ocena/index.html
        • annq27 Re: Maxi cosi Tobi 19.06.06, 13:27
          juz widzielismy testy adac. dostal 4 gwiazdki. kupilismy na poczatku czerwca i juz byly. to sa testy niemieckie i jeszcze chcielismy poczekac na brytyjskie ktore sa zawsze troche pozniej ale Kubi urosl i juz musielismy kupic fotelik bez potwierdzania adaca czyms innym...i nie zalujemy smile a adac wiadomo bada najwiecej fotelikow niemieckich i dlatego roamer ma tyle ocen...rozwazalismy jeszcze roamera king ts plus ale mial jedna 3 w ocenach no i komfort przewazyl na stronr tobi smile
          pozdrawiam
    • jadis76 Re: Maxi cosi Tobi 17.06.06, 18:19
      my też mamy
      polecamy
      mamy kolor deep red

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka