Dodaj do ulubionych

Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazniach

24.06.06, 21:02
Przypadkiem trafilam na forum maj 2005 i obejrzalam ich zdjecia ze Zlotu. Dla
mnie to fenomenalne! Zloty, skladki, pomoc innym, przyjaznie, spotkania...
Wydawalo mi sie, ze internet nie sprzyja blizszym relacjom miedzy ludzkim, a
tu prosze...
A na takim zlocie to musialo byc fajnie wink Sierpniowki zdaje sie tez sie
szykuja.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37518
Obserwuj wątek
    • paulinka84 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 21:05
      Fajniesmile Z forumowych znajomych tylko z kiką udało mi się wypić kawę i poznać
      Maksia osobiście. Rozmawiałam też z asmi7 przez telefonsmile hehe Chciałabym
      bardzo poznać na żywo wrzesniowe mamusiesmile
      • tjoanna Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 21:10
        Ja mam też synka z lutego 2004 i miałyśmy (oprócz mnóstwa spotkać regionalnych) już trzy ogólnopolskie - z mamami i z Trójmiasta i z Krakowa. Tak się rodzą prawdziwe przyjaźnie... smile
        • mala67 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 21:13
          zrobmy tez taki zlot!
        • malina.majka Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 21:18
          A ja mam wielkie szczescie bo zaprzyjaznilam sie z jedna swietna dziewczyna z
          tego forum juz 15 m-cy temu i zostala Ona Mama chrzestna naszej Mai smile))
          Spotkalysmy sie na zywo tylko raz na Chrzcie w Pl ,ale od tych kilkunastu m-cy
          codziennie rozmawiamy ze soba przez internet i jest to do tej pory najlepsze co
          moglo mnie spotkac w macierzystwie-zaraz po urodzeniu Mai-takie zaprzyjaznienie
          sie z osoba,ktora ma nie tylko synka rowiesnika Mai,ale i podobny swiatopoglad
          i fajnego meza,ktory zaprzyjaznil sie z moim smile)) Pozdrowienia dla Murken i
          rodzinki! smile))
    • murken Re: Pani Malina,nie przy ludziach :) 24.06.06, 21:24
      To prawda ,ze klikamy codziennie i piszemy o roznych bzdurkach no i
      kombinujemy ,gdzie bu tu sie spotkac. Dzieli nas kilka tys km.
      Oficjalne buziaki dla Mai z okazji 9 m-cy. wink
    • sdomitrz Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 21:25
      Sierpniówki zaliczają już kolejny zlot i też kiedyś widziałam ich zdjęcie ze
      zlotu (czasem czytam ich forum - z ciekawości, co czeka na nas już niedługo smile
      • kuncwotek Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 24.06.06, 22:13
        a ja prawie codziennie klikam na gg z meszkasloneczką, czasami z bogusia.woj a
        ostatnio z kaliaa. Rozmawiam też z mamusiami z ocenzurowanej emamywink Bardzo
        sobie cenie te pogaduchy. Niestety nie widzialam się z żadnącrying
        • bogusia.woj Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 25.06.06, 19:34
          Oh, kuncwotku, wyjawiłas nasz sekret hihihi.Ja dorzucam jeszcze klikanie z
          mamusia chlopczyka i on-na ale najczesciej to pogaduchy z annairam.Jej Matylda
          to moja przyszła synowa hihihi.
          Niestety z zadna tez nie miałam przyjemnosci sie widziecsad((A szkoda. Do kazdej
          mam troche kilometrow.sad(
    • doris_doris1 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 09:56
      A ja z Oliwką raz byłyśmy na spotkaniu w Łazienkach, ogłaszanym tu u nas i
      poznałalysmy aneczke8 i jej Zucięwink. Mimo, że tylko nam udało się dotrzeć na
      ten mimi zlocikwink bardzo miło nm było wszystkim czteremwink
      Sądzę, że pomysł zlotu w skali mega jest jak najbardziej własciwywink
      • kuncwotek Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 11:02
        z mamusią_chlopczyka tez klikam od czasu do czasu. Pozdrawiam Was dziewczyny
        • alfa36 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 11:44
          buuu... a ja z nikim nie klikam. A czasem nudzę się okrutnie... gg 6916616 ... i chętnie bym pogadała...a w dodatku czegoś tam zainstalowanego nie mam i mi czat nie dziala...
          • renar78 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 11:57
            Ja też z miłą chęcią pogadałabym z kimśsmile Mój nr gg 7762755. A tak na
            marginesie, to czy jest tutaj jakaś mama z Wrocławia? Uważam że taki zlot to
            jest super pomysł, ale chyba ciężko będzie się zgrać.
    • melena2 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 12:27
      A co nam stoi na przeszkodzie zrobić nasz zlot? Może gdzieś na Saskeij Kępie? W
      parku Skaryszewskiego jest gdzie połazić z maluchami...
      • tin_t Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 12:36
        przepraszam, a czemu zlot ma byc w warszawie?? może tak jakoś w centralnej
        Polsce, żeby każdy miał szansę dojechać, co??? warszawianki i tak mają szansę
        się spotkać niezależnie.
        ---
        PIOTRUŚ
        • tin_t Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 12:38
          aha, no i ja klikam z kaliaa czasem, z angelika.ka leżałyśmy na jednej sali w
          szpitalu wink)) a z moniką 9710 jesteśmy w kontakcie na telefon!!
        • maggie2229 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 12:49
          tez jestem za miejscem jak najbardziej centralnym - hi,hi-mialabym najblizej z
          justin301- po statystyce vanike widac ze sa tu wrzesniowki z calej Polski a jak
          zlot to dla wszystkich
          • kali115 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 02.07.06, 13:29
            dawno sie nie odzywałam ale taki zlot to byłaby fajna sprawa .dołaczam sie do
            zlotu w warszawie moje gg7557189. pozdrawiamy
    • aniapatryk Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 16:39
      POLECAM WSZYSTKIM ZLOTY.jA JEZDZE OD 3 LAT NA ZLOTY MOJEGO STARSZEGO SYNKA,JEST
      REWELACYJNIE.Narazie na zaden nastepny nie pojade ze wzgledu na finanse w tym
      roku,ale moge polecic wam super miejsce w ktorym byłam w tym roku w domkach w
      Mstowie koło Chodcza miedzy Łodzią a Włocławkiem.
      • mamahanki Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 26.06.06, 22:00
        hej spotkajmy sie na terenie neutalnym, moze w Niemczech
    • on-na Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 27.06.06, 08:13
      Mam propozycję: mini-zloty regionalne, oraz jeden wspólny gdzieś tam, na który
      przyjeżdża, kto ma czas i warunki finansowe (ja nie mam).
      A kto chce się spotkać w Warszawie? I kiedy?
    • desada Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 27.06.06, 10:29
      Ja bardzo chętnie też bym sie spotkała z kimś w wawie. Co prawda z nikim nie
      klikam ani też nie mam gg ale chęci do spotkań mi nie brakuje wink
      A może tak tradycyjnie w Łazienkach ?? jest gdzie pospacerować, można gdzieś na
      lody iść i pogadać wink
      Może któreś z propozycji spotkań w końcu wypali ?
      Pozdrawiam bardzo gorąco,
      Asia i Kubuś wink
      • kasiaa256 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 27.06.06, 23:52
        ja zawsze miałam przechlapane jeśli chodzi o zawieranie nowych znajomości -
        zawsze mam wszędzie daleko i z braku czasu (a często i pięniedzy) nie mam szans
        z nikim się spotkać. Na dodatek teraz większość moich przyjaciół wyjechało za
        granicę i siedzę sama jak palec w moim mieście. No ale ja to mam już takiego
        farta - w liceum byłam jedyną uczennicą w klasie z mojej szkoły podstawowej -
        nie znałam nikogo. Studia też wybrałam takie, że na całej uczelni nie było
        nikogo z mojego miasta. Mało fajne to było.
        Teraz w końcu mam własny samochód i można powiedzieć, że jestem niezależna,
        więc chętnie się piszę na spotkanie w Warszawie bądź Lublinie (ze wskazaniem
        raczej na Wawę bo Lublina nie znam). No i jak ktoś miałby ochotę pogadać to
        zapraszam na gg 7323456 smile
        • malgosia.w Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 28.06.06, 09:24
          Cześć, ja też chętnie poznałabym jakąś mamusię w realu. Mam niewiele znajomych
          z dziećmi w wielku naszego 9-miesięcznego Jasia. Mieszkam w Warszawie na
          Ursynowie, mam 31 lata, pracuję, ale w weekendy cały czas saram się spędzać z
          synkiem, chętnie poznam jakąś mamuśkę coby pogadać o naszych szkrabach i nie
          tylko.
          • aneta.d-g Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 28.06.06, 19:00
            Hej,
            Ja też w W-wie na Ursynowie, dokładnie na Kabatach. Lat 30. Chętnie poznam
            wrześniowe Mamuśki.

Aneta
            Strona mojej Pysi Natalki
    • ula233 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 29.06.06, 12:38
      Witam mamusie smile Ja jestem z Woli i jestem jak najbardziej otwarta na nowe
      znajomości ( równiez z całej Polski) moje gg jest w sygnaturce
    • gusia-81 Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 29.06.06, 21:48
      A ja dziś na spacerze z Asią9617 rozmawiałyśmy na temat wrocławskiego zlotu..
      więc jak są jakieś chętne to czekamy na info smile
      • chelis Do wrocławskich wrześniówek 30.06.06, 22:10
        Hej, dopisuję się do chętnych na wrocławski zlot! Myślę, że trzeba by ustalić
        jakiś nie za prędki termin, aby te dziewczyny, które może nie tak często
        wchodzą na forum też się dowiedziały przed faktem. Może pomysłodaczynie założą
        osobny wątek smile to łatwiej będzie zwerbować wrocławianki i ich pociechy!
        Co do miejsca, to proponuję gdzieś w centrum, żeby można się było dostać MPK,
        ale konkrety to może faktycznie juz w naszym nowym wątku...?

Pozdrawiam Was cieplutko (asiu, przepraszam że przestałam się ostatnio odzywać,
        ale dopiero wczoraj wróciliśmy z wakacyjnego wypadu)
    • asia_mod Re: Zlot, skladki etc czyli o forumowych przyjazn 29.06.06, 22:36
      A my jesteśmy z okolic Łodzi, czy jest ktoś jeszcze?
      • asia9617 Do Gusi i Chellis :) 01.07.06, 09:30
        czescsmile) no właśnie musimy koniecznie się zgadaćsmilei umówić razem na spacerek do
        parkusmilemoże więćej wrocławianek jest z okolic kozanowa i kosmonatów???
        Pozdrowionkasmile
        Ps. Chellis , ja jeszce chodze z Ewa na cwiczenia wiec mozemy sie umówić, a
        przy okazji, ja zalatwiam ewie basen(ten na nowym dworze) zalatwiam skierowanie
        od neurolog i bede placic tylko 25 zl. miesiecznie za siebie,wiec jak Madzia
        jeszcze cwiczy to moze Tobie tez uda sie załatwić refundacje za basen?? smile
        • renar78 Re: Do Gusi i Chellis :) 01.07.06, 10:43
          cześc, wprawdzie ja nie mieszkam na kozanowie, ale jestem chętna na małe
          spotkankosmile Byłoby fajnie sie poznać. Może czas zacząć coś organizować?
          • mala67 dopisuje sie na wroc zlot 01.07.06, 22:07
            j.w.
        • chelis Dzięki 01.07.06, 23:12
          Dzięki, w pon. akurat jadę do neurologa to zobaczymy co powie, czy trzeba dalej
          ćwiczyć itd. Wiadomo z hednej strony wolę, żeby stwierdziła, że jest ok, ale
          jeśli jednak dalej jakieś zastrzeżenia będzie mieć to wtedy popytam o basen.

Dobra dziewczynysmile)) to skoro już nas kilka jest to założe ten nasz "wrocławsko-
          zlotowy" wątek, żeby było nas łatwiej znaleźć i czekamy na następne mamy z
          Wrocławia.

Pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka