mala67 24.06.06, 21:14 zis z kocyka porwala mi czeresnie i zjadla kawal. jaki byl wrzask jak zabrlama i chyba alergia bo krostki na cialu sie pojawily czy ktorys wrzesniowy niemowlak zjadl czeresnie? moja jula d Ewa Nasza Julia Druga stronka Julii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: czereśnie 24.06.06, 21:16 Filip jadl juz czeresnie, nie bylo problemow. Tylko klopotliwe to troche, bo ze skorki trzeba obierac. Moze to nie od czeresni, a od slonca? Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: czereśnie 24.06.06, 21:22 Maya jadla dzis kawaleczki,ze skorka, a potem dostala na czubek jezyka troche bitej smietany... Po czym zjadla kolacje i poszla spac Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: czereśnie 25.06.06, 22:13 Emiś jadł czereśnie, dałam mu zmiksowane (ale tak grubo) ze skórką. Z kaszką. Bardzo smakowały. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: czereśnie 26.06.06, 00:34 czeresnie sa pyszne - przetarte przez sitko bo skórki gryza w zeby Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: czereśnie 26.06.06, 10:52 Mojej Zuze daje wszytskie owoce jak leca do buziaczka oczywiscie tylko troszeczke. Truszkawki lubi ale tylko z cukrem - samych nie przelknie. Faktycznie tez ma czerwone bardzo drobne krosteczki, ale wydaj mi sie ze to sa potowki i moze tez u was tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: czereśnie 26.06.06, 11:42 wydaje mi sie, ze "czerowne bardzo drobne krosteczki" sa raczej alergiczne. Z tego co wiem potowki nie sa takie drobne i maja jakby babelek w srodku. no i potowki chyba wystepuja w okreslonych, podatnych na przegrzanie miejscach, a krostki alergiczne gdzie badz. Pewnie na calym ciele, tulowiu, raczkach, itd. Odpowiedz Link Zgłoś