Dodaj do ulubionych

Unikam jak ognia...

13.07.06, 10:53
...sexu.Nie wiem co się stało.Wcześniej męża nie oszczędzałam i strasznie się męczyłam gdy okazało się, że w ciąży nie mogę się bzykać z powodu skracającej się szyjki.A teraz...nie mam absolutnie żadnych potrzeb seksualnych.Szukam byle pretekstu żeby tylko nie wylądować z mężem w łóżku.Gdy dam się w końcu namówić odczuwam tylko ból i zero przyjemności.Mój mąż jest juz zniecierpliwiony całą tą sytuacją.Wiem, że może mieć to związek z karmieniem piersią ale chcę karmić jak najdłużej.Dziewczyny poradzcie co mam robić...
Obserwuj wątek
    • vanilia25 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 10:57
      Dysia nic Ci nie poradze bo mam identycznie jak Ty. Nie jestem z tego
      zadowolona, ale co mam robic, gdy ja naprawde nie odczuwam potrzeby kochania
      sie. A na sile nie bede. pozdrawiam
      • aneczkasw Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 11:51
        Jakbym czytała o sobie... z tym, że ja mam ochote, ale jak pomyślę o bolu jaki
        mi sprawia sex to wolę się wykręcić. byłam u ginka i mówiłam, że nie czuję
        przyjemności tylko ból i że nie mogę się zrobić wilgotna, lekarz powiedział, że
        to przez hormony i liczne szwy w środku. ponoć to ma minąć z pierwszą
        miesiączką. Huberta karmię piersią 2 razy na dobę dokarmiam, on 29 lipca
        skończy 3 miesiące. ja czekam z utęsknieniem na miesiączkę, bo w końcu
        chciałabym się pobzykać z przyjemnością a nie z "obowiązku".
        Ania
        • zebra51 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 12:14
          Spróbujcie żelu dla kobiet Feminum, można go kupić w aptece. albo droższego K&Y
          Jonhsona. Też mam takie problemy, a że karmię piersią co 3-4 godziny, mam
          prawie kompletny zanik śluzówki. Brałam cicatidrynę ale nic nie pomogło. A z
          Feminum jest ok smile)
    • gniewkowiec Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 12:31
      o widze ze jest nas wiecej buuuuu
      • finka11 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 13:28
        Oj mam to samo, tylko u mnie jest ochota, ale z powodu bólu chęci odchodząsad Też
        karmię piersią. Mąż wyrozumiałysmile)
        • k_maja Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 15:18
          witam w klubie! u mnie ból umiarkowany (choć suchutko aż strach) ale ochoty
          zero. I nie chce was martwić, ale ja miałam już okres dwa razy (mimo karmienia
          piersią ) i jakoś nic lepiej...
          kasia
    • kama1976 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 22:36
      Ja od porodu nawet nie próbowałam bo się boję mimo, że to moja druga dzidzia.
      Miałam nieciekawy poród, a właściwie 2 bo jak już prawie miałam urodzić po
      bardzo przykrych i bolesnych badaniach przez położną to mnie pokroili. Możliwe,
      że przez to odczuwam strach przed sexem.
      Pzdr
    • maga202 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 22:41
      To ze mna jest gorzej!
      Mnie ani nie boli, ani nie jest sucho a i tak nie mam ochoty na seks.
    • mysza_33 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 22:46
      Też się odmeldowuję smile Właśnie zamierzam kupić ten Feminal (tak mi napisał gin
      na ulotce). Bo suchość do kwadratu!. Ochota pojawia się, ale... w samotności, a
      nie wtedy, gdy leżymy już z mężem umęczeni dniem w łóżku. Szkoda gadać... sad
      Faktycznie ponoć ma to ustąpić po karmieniu, gdy wrócą cykle, po 2-3 prawdopodobnie.

A jak macie ze stringami???
      - u mnie cała szuflada, a ja kurde się teraz męczę, gdy je zakładam. Takie
      jakieś nadwrażliwe to krocze. najgorzej przy ściąganiu (za małe, czy co!? już
      tyłek nie taki... hm wink

No, ale przecież nie będę chodzić w gatkach ciążowych już do końca życia!!!

Mysza
    • topola4 Re: Unikam jak ognia... 13.07.06, 23:20
      U mnie też nieciekawie. Nawet nie chcę próbować, bo mnie to przeraża. Mam jakąś
      okropną dosyć bolesną bliznę po nacięciu i chyba to mnie najbardziej zniechęca.
      Mimo że nie karmię piersią nadal nie mam miesiączki (mała kończy dzisiaj 2
      miesiące). To też jest problem, bo nie wiem jak wygląda obecnie mój cykl. Nie
      chcę być znowu w ciąży, bo to byłaby trzecia pod rząd bez przerwy. Na dodatek
      mój mąż chyba też się zniechęcił. Katastrofa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka