Dodaj do ulubionych

dlugie drzemki

24.07.06, 17:16
czy Wasze maluchy tez tak dlugo spia?
u nas drzemki trwaly 1-1,5 a teraz trwaja od 2-3 godzin
ja mam nadzieje ze to przez te upaly po prostu nic sie maluchowi nie chce i
by spal tylko smile

jak jest u Was tez sie to zmienilo ?

pzdr
pati
    • tin_t Re: dlugie drzemki 24.07.06, 18:04
      wiesz, u nas też się wydłużyły do 2h, a były 40min-1h. za to dłuższe przerwy są.
      i z 3 zrobiły się 2, a nawet 1 czasem. ;-(
      • azja811 Re: dlugie drzemki 24.07.06, 19:29
        Pati dziekuj Bogu!!!!Mój jest raczej zimnolubny i przez te upaly niemoze spać!!!
        Z dwóch drzemek zrobila się jedna!Potem chodzi do wieczora marudny ale za chiny
        ludowe nie prześpi się.Zazdroszczę Cismile)
        • patoga Re: dlugie drzemki 24.07.06, 21:12
          tak samo moja Ala, rano pośpi z pół godzinki i to na siłe, potem różnie bywa,
          zaśnie lub nie od godziny do dwóch, albo wcale. A jakie potem marudzenie sad
    • shamsa Re: dlugie drzemki 24.07.06, 22:15
      mloda od 3 tygodni spi raz dziennie 2-4 godzin. poza tym idzie spac o 20 i
      wstaje o 8. uwielbiam to.
    • bonkreta Re: dlugie drzemki 25.07.06, 00:10
      A u nas odwrotnie - do niedawna sypiał w dzień ok. 4 godzin, w tym zwykle 3 w
      jednym kawałku - a teraz śpi w sumie niecałą godzinę. Aż mnie to martwi...
    • doris_doris1 Re: dlugie drzemki 25.07.06, 09:13
      O tak!u nas też występuja dziennie 2 długie drzemki - 2,5 i 3 godzinna. A
      spanie nocne rozpoczynam miedzy 20.00 a 20.30. Choć wczoraj wieczorem padła o
      18,30 i spała do dziś do 5 rano (i mam nadzieję, że to jenorazowe tak poranne
      wstawanie było)!!! I tak jak ją obserwuję, to wydaje mnie sie, że na długośc
      drzemek wpływa temperatura lata radośnie nam panującego oraz ciągłośc ruchu-
      raczkowanie, próby chodzenia...to sa bardzo męczące sprawywink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka