julinek12
29.07.06, 19:18
...dawno temu..byłam tutaj razem z Wami.Wtedy login JULINEK był tylko jeden..hmm...wszystko się zmienia...
Piszę do Was bo jesteście moją ostatnią deską ratunku..
Dawno temu pisałam o tym jak wiele w życiu przeżyłam złego..jak spotkałam mojego ukochanego Marka..jak wspólnie czekaliśmy na przyjście naszej córeczki.
Pisałam Wam też o tym że mój ukochany mąż był juz kiedyś żonaty.Z tego związku ma córkę.Bardzo ją kocha(to zrozumiałe)...
Uwierzcie mi..rozwiódł sie ponieważ była żona znalazła sobie faceta...wyprowadziła się z domu...zabierając ze sobą psa a zostawiając córkę.Po jakimś czasie wpowadziła konkubenta do domu....(wyobrażcie sobie sytuację w której pod jednym dachem żyje ona i jej...kochanek .jej..mąż..i ich córka..paranoja)
Mój mąż wyprowadził się więc..parę ulic dalej i zamieszkał w wynajętym pokoju.Kiedy wniósł pozew o rozwód ona była już w ciąży z tym facetem.
Zostawił żonie na poczet alimentów dla córki dorobek całego życia.(a powinnyście wiedzieć że na utrzymanie rodziny pracował tylko on.......)
Była żona umowę podpisała... ale jej nie dotrzymała.
Z tego powodu zostaliśmy obiążeni spłatą wielu długów w tym długów w banku.
Żyjemy tylko z linii kredytowej ponieważ na dzień dzisejszy jesteśmy zadłużeni...
Mąż nie mógł tego znieść że został tak oszukany i wystąpił do sądu o zwrot pieniędzy...Była żona dowiedziała się o tym i wniosła sprawę do komornika o niepłacenie alimentów(a przecież właśnie na poczet alimentów mój mąż zostawił jej ogromną sumę pieniędzy)
.....wczoraj komornik zabrał mojemu Markowi pensję....zostaliśmy naprawdę bez środków do życia.....
...my możemy jeść suchy chleb...jesteśmy dorośli i damy sobie radę...ale ...nasze dzieci...Mój syn ma astmę i potrzebuje leków...nasz córeczka ma niespełna 6 miesięcy....
Ona wie że mamy dzieci...jest matką...a zostawiła nas bez grosza.... Jak mam bronić swoje dzieci?!!!
....powiedzcie mi....jak mamy obronić się?...gdzie szukać pomocy?..
Każdy adwokat mówi zupełnie coś innego a tak naprawdę chodzi im tylko o pieniądze.Teraz nawet nie stać mnie na to aby zasięgnąć porady....
...zobaczcie...tyle jest ludzkich dramatów...jednak pośród tych wszystkich smutnych historii okazuje się że nawiększym" potworem" wśród ludzi jest...sam człowiek..