martunia78 02.08.06, 21:08 słodyczy - normalnie jak sie zdrzemnę w dzien to potem chodzę i mnie ssie na słodkie jak nie wiem... allegro - no koszmar!niech mi ktos zabierze karte z kodami z banku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula33cza Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 21:20 Ja też od słodyczy.Szczególnie po konkretnym jedzeniu i wieczór.Staram się nie przesadzać.Może teraz będzie łatwiej?(czekolada),bo jestem na diecie bezmlecznej.Auu! Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 21:28 He he, fajny temat podrzucilas - od komputera ( i to strasznie), ogolnie lubie grzebac po internecie - od kawy rozpuszczalnej z mlekiem - musze miec zawsze wlaczone radio, nie wazne czy go slucham czy nie - uwielbiam czytac ksiazki Jak cos sobie przypomne to dopisze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 21:34 no tak...i od naszego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 22:01 naszego forum i czytania książek podczas karmienia) Odpowiedz Link Zgłoś
martinka74 Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 22:05 Ja tez od forum, kawy rozpuszczalnej z mlekiem i niestety od ciaglego zamartwiania sie wszystkim i wymyslania sobie problemow, jakby nie starczalo tych ktore mam Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 22:29 1)naszego forum (codziennie czytam co i jak u koga_ 2)słodyczy 3)kawy rozpuszczalnej z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia030 Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 22:40 to i ja się dopiszę 1.komputer 2.słodycze, a zwłaszcza lody (bu...) 3.kawka 4. i u mnie często wieczorem piwko niskoalkoholowe żywiec więc jak widac jest tego trochę Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: jestem uzalezniona od: 02.08.06, 23:05 No witam po dłuzszej przerwie Moje uzależnienia to: 1) forum - czytam codziennie jak tylko jestem w domu 2) poranna kawa z mlekiem 3) allegro 4) piwko )) 5) słodycze (ostatnio koniec z nimi - ryzyko cukrzycy) inne grzechy tez pamiętam i wcale ich nie żałuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice No, dobra, też sie przyznam... 02.08.06, 23:12 ,ze jestem uzależniona od: - porannej kawy (pół na pół kofeinowa z bezkofeinowa + mleko) - pomidorów i lodów - czytania w wannie, podczas karmienia i przy samotnym jedzeniu, - buszowania po naszym forum (choc nie zawsze mam siłe by pisać ) - radiowego szumu przez cały dzień, - wakacyjno-letniego spokojnego rytmu dnia i w ogóle życia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 07:35 1.Naszego forum, he, he... 2. Pracy, hm 3. Ćwiczeń - bardzo mi ich brakowało, ale już zaczęłam i od razu mi lepiej 4. Spacerków z synusiem 5. Owoców, przeróżnistych 6. Słodyczy oczywiście też... Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 08:38 * internetu * allegro * serialu Na dobre i na zle (powtarzaja rano) * rozmow przez telefon z przyjaciolka * lodow na patyku algidy * lodow na galki grycana w jordanku * kawy rozpuszczalnej z mlekiem rano * karmi kawowego * powidel sliwkowych * calowania synka tysiac razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
artistry1 Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 08:59 *kawy i to 2*dziennie *internetu *lodów śnieżne korala-truskawkowe pycha... *przytulania mojej małej *przeglądania allegro i wyszperywania różnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 09:26 -kawy z mlekiem (teraz karmię więc piję zbożówkę) -słodyczy, ale staram się jeść jak najmniej (od niedawna bo przestałam tracić na wadze, a jeszcze mi dużo zostało), w sumie to od porodu nie jadłam czekolady - nie wiecie, czy możną jak się karmi piersią, a mały nie ma żadnych alergii??? -allegro, ale ostatnio głónie oglądam -ćwiczeń, czyli myślenia, kiedy się za nie wreszcie wezmę) -spotkań z rodzinką (czyt. mamą), która mieszka w innym mieście -patrzenia na swego dzieciaczka Piszecie, że pijecie kawę i jecie słodycze (czekolada), czy karmicie piersią? Bo mnie lekarka zabroniła tych rarytasów, a mam na nie wielką ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 10:15 Karmie piersią i jem i czekoladę, i pij e kawkę, ale bezkofeinową, i szklaneczka piwa też malenstwu nie szkodzi - przynajmniej mojemu. A tak w ogóle to jem wszystko na co mam ochotę, łącznie z fasolką szparagową, czosnkiem i cebulą. I wszystko jest ok. Mały rośnie jak naq drożdżach - w ciągu dwóch i pół miesiąca prawie podwoił swoją wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 12:17 Jeszcze misię przypomniało nie umiem żyć bez samochodu. Aktualnie mamy zepsute auto i cierpię bardzo. Poruszam się komunikacją miejską i da się z tym żyć ale ile czasu się marnuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
mijanka Re: jestem uzalezniona od: 03.08.06, 16:40 - Allegro i zakupów w necie - buszowania po forach internetowych - seriali kryminalnych - kawy czekoladowej - jedzenia w nocy, ale z tym nałogiem próbuję bezskutecznie zerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkasw Re: jestem uzalezniona od: 04.08.06, 11:00 - od mojego synka - od naszego forum, jak nie ma mnie 3 dni to wariuję, - od słuchania muzyki, - od allegro, - od spacerów, codziennie ok 15-20 km - od szukania sobie ciuchów - ważę mniej 10 kg w porównaniu z wagą sprzed ciąży Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś