Dodaj do ulubionych

SUPEROWE WÓZKI !!!

28.08.06, 16:12
Może będziemy tu wklejać linki z wózkami które nam wpadły w oko, lub które
polecamy innym.
Ja wczoraj widziałam go na żywo(granatowy)i trochę przyznam się
zakochałam...Ale jak dla mnie cena poza zasięgiem. Może na Allegro trafi się
tanszy?

www.allegro.pl/item122694151_wozek_implast_driver_4xl_.html
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 16:20
      tak sie składa, że ja też wczoraj widziałam upatrzony na ebayu wozek i juz
      wiem, ze taki i koniec wink zresztą mój mąż też na niego zachorował smile polowałam
      nan iego w sklepach w okolicy i a zobaczyłam na volksfescie smile a co do twojego
      marysiowamamo wozka też mi się bardzo podoba, też widziałam go na żywo smile i
      pewnei gdybym tego nie znalazla też byłabym za takim modelem jaki pokazalas...
      wiem, że dziewczyny na staraniah upolowały ten model za duzo nizsza cene na
      allegro smile od kogos komu się znudzil, lub juz nie był potrzebny... wiec udanych
      łowów życze smile

cgi.ebay.de/TRAXX-MARLIN-4-von-HAUCK-mit-Fusssack-in-navy-NEU_W0QQitemZ330022481024QQihZ014QQcategoryZ23625QQrdZ1QQcmdZViewItem
      • marysiowamama Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 16:28
        Oj faktycznie ten Twój jest nieziemski. Widziałaś go gdzieś w Polsce?
        A Wiesz może za ile upolowali Twoi znajomi "mojego" IMPLASTA?
      • doso1 Mam Marlin 4 28.08.06, 21:18
        Kupilam ten wozek ponad rok temu (a dokladnie to moj maz go wynalazl) i od 11 m-
        cy jezdzi w nim nasz syn. No i pewnie wkrotce pojezdzi jego brat lub siostra.
        Na forum wozkowym opisalam kiedys moje spostrzezenia dot. tego wozka. Jesli
        masz ochote przeczytac, to tu jest link do tego watku
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=41413018&a=46900070
        A co do pytania marysiowej mamy, to wozki te od kilku m-cy tez sa dostepne w
        Polsce.
        Pozdrawiam
        • marysiowamama doso1 c.d hauck 29.08.06, 12:42
          Oj zaraziłaś mnie trochę spodobał mi się (a właściwie najbardziej mężowismilena
          Allegro HAUCK TRAXX JAGUAR 4 .aCH..Potem może wkleję link
          • marti_ka82 Re: doso1 dziekuje 29.08.06, 17:08
            chetnie poczytam... chociaz szczerze to jak tak ogladam szukam nie znalazlam
            jeszcze wozka bez wad wink no ale moze... narazie nie byłam nigdzie poza weko i
            wiekszosc wozkow ogladam w katalogach... no ale pewnie wybierzmey sie do
            monachium moze tam cos znajdziemy... nei chce kupowac czegos w ciemno...
            ostatnio znalazlam w neckermanie ladne wozki no ale wiadomo obrazek jedno
            rzeczywistosc drugie smile
            • doso1 Re: doso1 dziekuje 29.08.06, 17:17
              My kupilismy ten wozek w sklepie XXXLutz. Z tego co sie orientuje w Niemczech
              tez sa te sklepy i te wozki w nich. Nawet z jednego w Niemczech sprowadzali nam
              fotelik do tego wozka, bo akurat w Austrii wywialo wszystkie w tym kolorze.
              A tu masz tez link do tego wozka z katalogu BabyButt (z niemieckiej wersji).
              babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=a515f5e5141cf7a10b3bbbd222f18759&dbsid=12&ss_shop=bb&
              Mi sie zdarzylo pare rzeczy kupic u nich (maja tez wersje na Austrie) i
              wszystko bylo ok.
              Pozdrawiam
              • doso1 Re: doso1 dziekuje 29.08.06, 17:22
                Ups, nie wiem czemu otwiera sie strona glowna, a nie podstrona z wozkiem. Tui
                jest link do powiekszenia wozka
                babybutt.erwinmueller.de/eshop/produkte/BB05_046gr.jpg
                a w razie jesli tez nie zadziala, to wozek ten jest na 3. stronie w dziale
                Unterwegs-Kinderwagen.
                • marti_ka82 Re: doso1 dziekuje 29.08.06, 17:36
                  dziekuje... ja za jakis czas powinnam od nich dostac katalog smile bo oczywiscie
                  teraz mam etap zamawiania katalogow... baby- walz, neckermann, otto, quelle i
                  hess natur baby smile bo jak ubranek nie boje sie kupowac przez katalogi to jednak
                  wozek wole uaptrzec a zobaczyc na zywo smile bo jak widzialam wozki w weko to ja
                  nie wiem jak ludzie w niektore mieszcza dziecko w kombinezonku i zimowym
                  ocieplaczem
    • marysiowamama Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 16:24
      Nie pomyślałam że ten link za kilka godz.pewnie przestanie działać. Podaje inny
      do sklepu z wózkami. Niestety tu nie wygląda tak ładniesad Ach, te skretne
      przednie koła...

www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_56&products_id=301
      • marti_ka82 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 16:26
        ależ tamten link działa smile przynajmniej ja widze, implast driver ten
        czterokołowy smilesklep krasnal smile
        • marysiowamama Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 16:31
          Lin działa to wiem tylko za 20godz.wózek schodzi z aukcji więc pewnie wtedy
          przestanie działać.
    • amagda80 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 28.08.06, 18:00
      jedroch.com.pl/gb.html
      opisywalam zalety w poscie nt wozkow:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39984&w=46810499&a=47478552
      ten na zdjeciu to chyba nowsza wersja; polecam
    • mo1717 a nam sie podoba taki... 29.08.06, 09:54
      www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=940 ,
      a mamy taki - tylko zielony /względy cenowe/ sprawdził się super, jeszcze
      kuleczka pojeździ smile jedynie szelki w wózku mi nie pasowały i dokupiłam inne
      żeby swobodniej mógł się w nim ruszać - poza tym ok. Najfajniejszą sprawą było
      to że mający pół roku adaś uwielbiał leżeć na brzuszku w wózku a że było ciepło
      to wyglądał sobie przez siateczkę na świat smile /po odpięciu części przedniej
      wózka zostaje budka z siateczką w wózkach z gondolami tak nie ma/
      • mo1717 Skleroza!!!:) 29.08.06, 09:56
        zapomniałam wkleic linku od wózka adbor....
        www.adbor.pl/maxa.htm
        • 3aloczki Re: Skleroza!!!:) 29.08.06, 11:15
          www.allegro.pl/item121852518_quinny_freestyle_3xl_comfort_kolor_black_2006.html

To mój faworyt. Typowa spacerówka, prowadzi się bosko nawet jedną ręką. Do
          niego dokupuje się dowolną gondolę Quainny i fotelik Maxi Cosi jeśli chce się
          komplet. Ma go właśnie moja koleżanka, która urodziła 3 tygodnie temu, miałam
          okazję nim pojeździć i jestem za! Spacerówka rozkłada się całkiem na płasko
          więc nawek 5-6 miesięczniak ciekawy świata może w niej pojeździć.
          Polecam. Chyba na ten się zdecydujemy.
          Pozdrawiam
        • marysiowamama do mo1717 29.08.06, 12:38
          czy do tego X-LANDERA dokupowaliście gondolę? Fajny jest. A co do adbora, to
          ten o którym wspominałam na początku(wózek sąsiadki).Jeździłaś nim? Jest
          okrutnie ciężki i co najważniejsze strasznie szeroki. Już odchodzi się od
          takich modeli. Sąsiadka miała wybrane sklepy w mieście gdzie robiła zakupy bo
          tam mogła się zmieścić między kasamismileSprzedała go po kilku m-cach za 350zł
          (jeszcze na gwarancji). Tak była zdesperowana. Odradzam!!!
          • mo1717 Re: do marysiowamama 01.09.06, 09:17
            żle mnie zrozumiałaśsmile bardzo podoba nam się x-lander, a mamy adbor tylko
            zapomniałam wkleić linku, wiem że są wózki od niego lepsze fajniejsze
            ładniejsze i wygodniejsze ale nam póki co wystarczy, więc nie bedziemy kupować
            nowego. w poprzednim poście opisywałam adbor, a x lander bardzo mi się podobał
            już jak szukałam wózka dla adasia,ale właśnie żeby zakupic go w całości/czyli z
            gondolą i fotelikiem samochodowym/ to wtedy wyniosło by nas ok 2000zł - nie
            mielismy tyle kasy na wózek sad , nie wiem jak to jest teraz, ale wózek Polecam!
            widziałam go kilka razy u różnych osób i wygląda super.
    • marysiowamama Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 14:43
      To następne moje marzenie(i wózek który się najbardziej podoba mężowi)niestety
      nie wiem ile link podziała bo dzisiaj schodzi z aukcji. Czy ktoś go widział na
      własne oczy?

www.allegro.pl/item123635719_hauck_traxx_jaguar_4_model_2006_gondola_folia.html
      • doso1 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:03
        To jest w sumie dokladnie taki sam wozek jak moj Marlin 4. Przed kupnem
        ogladalismy w sklepie oba i prawde mowiac nie potrafilismy znalezc pomiedzy
        nimi roznicy (no oczywiscie poza wygladem raczki). Z tego co pamietam to potem
        okazalo sie, ze Jaguar nie ma ruchomego przedniego zawieszenia, co
        zdyskwalifikowalo ten wozek u mojego meza (byl wlasnie zachwycony tym
        zawieszeniem w Marlin - jest maniakiem off-road smile ). I o ile dobrze pamietam
        to nie ma skretnych przednich kol. I to tyle z roznic. Poza tym sa identyczne.
        Nawet dodatkowe wyposazenie jest identyczne. Ja mam gleboka gondole, plecak i
        ocieplacz (a nawet 2, bo mamy w weresji zimowej i letniej). Wszystkie te rzeczy
        sa tez na wstawionej przez Ciebie aukcji.
        A ja osobiscie zakochalam sie w wozku podwojnym i ciagle zastanawiem sie czy
        jest sens go kupowac (roznica miedzy dziecmi bedzie 17 m-cy). Zwlaszcza, ze
        cena jest powalajaca. A dokladnie chodzi mi o taki
        www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=298&id_kol=3Pozdrawiam
        • doso1 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:04
          Cos mi sie to pozdrawiam wcisnelo do linka, wiec bedzie jeszcze raz
          www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=298&id_kol=2
        • doso1 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:05
          Aha, i fotelik tez mamy taki sam smile
      • marti_ka82 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:05
        no i miedzy merlinem a jaguarem jest roznica wagowa a poza tym nie ma roznic na
        zywo wyglada bardzo fajnie wiedzialam i sie zkaochalam smile no ale nie
        odtykalam wink bo to ktos nim jechal a tak w sklepie nie widzialam...
        • doso1 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:08
          Czyli wychodziloby, ze Marlin jest 3,5 kg lzejszy od Jaguara.
          • marti_ka82 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 29.08.06, 17:09
            no na to wyglada smile
    • novinka_78 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 01.09.06, 14:23
      Marysiowamamo, wózeczek sympatyczny smile

Jest teraz sporo fajnych wózków na rynku ale ceny czasem powalają na kolana sad
      Tzn oczywiście, to czy coś jest drogie czy tanie, to pojęcie względne smile

Wiem, że to dużo za wcześnie ale ja już mam wózek dla naszego bobaska. Klasyka.
      Peg Perego duża gondola + spacerówka + fotelik do auta. Nabyliśmy okazyjnie,
      używany w idealnym stanie. Spodobała mi się kolorystyka. Oczywiście nie tylko
      to było brane pod uwagę ale i waga (będę go targać na drugie piętro + kilka
      schodków przed klatką) i rozmiar (aby do autka się pomieścił + dwa psy) i
      oczywiście wygoda dla dzidziusia i kilka innych elementów. Co prawda chciałam
      duże koła ale jednak ich waga jest znaczna, ten to taki kompromis pomiędzy
      małymi a dużymi, bo mają średnicę 24 cm.

A to on:
      Nasz wózeczek

Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, czas zweryfikuje. A może przy okazji
      trafi się ktoś, kto miał taki wózek i napisze mi kilka jego wad i zalet- będę
      wdzięczna smile

Pozdrawiam cieplutko.
      • justakoko Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 01.09.06, 15:12
        hej novinka_78 ja mam taki wózek smile
        praktycznie identyczny, no tapicerka trochę inna ale stelaż ten sam smile
        używałam go przy Adasiu i teraz pewnie też będę bo czeka w piwnicy na młodą smile
        Powiem ci że wybór słuszny. Gondola jest super wygodna, duża, dziecko pojeździ
        w niej długo i będzie miało wygodnie na pewno. Ma jeszcze funkcję kołyski co
        się przydaje np u znajomych albo ja to wykorzystywałam u rodziców - spał w
        gondoli jak był malutki. Spacerówka wygodna i nie taka mała, ja długo z niej
        korzystałam. Fotelik zakładany na stelaż to świetny wynalazek, ja z tego ciągle
        korzystałam bo nie lubiłam siedziec w domu a pogodę nie zawsze miałam do
        spacerów.Koła wybrałaś super, bo przynajmniej nie będziesz musiała wozić do
        wulkanizatora w razie dziury - tam się dziura nie zrobi bo są lane.
        jak byś miała jakieś pytania to chętnie odpowiem.
        Ja mam Peg Perego Piumotta smile
        • novinka_78 Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 01.09.06, 16:13
          Hey justakoko smile

Dzięki za info, jestem bardzo wdzięczna smile
          Póki co nie mam pytań ale gdyby mi się jakieś nasunęły, to uderzę do Ciebie jak
          w dym smile
          A może jedno: też masz takie koła? Jak się sprawowały na różnych nawierzchniach?
          A podeślesz mi foteczki swojego wózia na @? A taka babska ciekawość wink)

Pozdrowionka.
          • justakoko Re: SUPEROWE WÓZKI !!! 05.09.06, 10:54
            Koła sprawdzają się super. Jezdziłam po lesie i po chodnikach. Na śniegu też ok.
            co do zdjęć, to za bardzo nie mam, no moze ze dwa ale nie cyfrowe niestety smile
            a wózek na razie w piwnicy więc jak gdzies na aukcjach znajdę swój to podeślę :-
            )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka