pati775 30.08.06, 10:33 dziewczyny czy ktoras z was zamawia ? mozecie polecic jakas strone i jeszcze jedno pobozne zyczenie - zeby jak wywolaja przysylali do domu a Ty placisz przelewem pzdr pati _______________________ Mój cudowny mały chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anx Re: zdjecia przez internet 30.08.06, 11:04 Ja wywołuję tutaj: asp03.photoprintit.de/microsite/1661/? detection=os:winxpsp2;java:true;activex:true;iu:3.5.63.0; Fotki wysyłam przez net, a odbieram w najbliższym Rossmanie (akurat mam jeden pod domem ), tu chyba wychodzi najtaniej i jakość bardzo fajna. Z przesyłką do domu możesz sobie zamówić na www.labfoto.pl , tylko tu jest trochę drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: zdjecia przez internet 30.08.06, 11:21 na allegro, zawsze dostaje dodatkowo np kalendarz z mala, albo pare jej wielkich zdjec gratis oczywiscie. Ceny nieporownywalne z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: zdjecia przez internet 30.08.06, 11:30 Kaliaa, a mogłabyś podrzucić jakiegoś linka? U kogo dokładnie na Allegro wywołujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: zdjecia przez internet 30.08.06, 12:19 ja też na allegro u : www.allegro.pl/show_user.php?uid=2135687 też zawsze mam zdjęcia gratisy większe formatowo i jakość niezła. Dałam ci stronę z komentarzami więc sobie sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: zdjecia przez internet 30.08.06, 13:51 super dziewczyny wielkie dzieki wiem ze na allegro jest wszystko ale o zdjeciach nie pomyslalam ps. kalia podrzuc link do osoby u ktorej Ty wywolujesz porownam sobie z ta ktora dala thmwag pzdr pati _______________________ Mój cudowny mały chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: zdjecia przez internet 31.08.06, 18:21 pati775 napisała: > super dziewczyny wielkie dzieki > wiem ze na allegro jest wszystko ale o zdjeciach nie pomyslalam Ja tak samo )) Ale jednak w Rossmanie jest taniej, bo wychodzi 34 grosze za sztukę, na podanej aukcji wychodzi po około 43 grosze za sztukę, co przy dużej ilości zdjęć do wywołania zaczyna mieć już znaczenie No ale na Allegro dostaje się te gratisy, które pewnie wartościowo wyrównują róznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: zdjecia przez internet 31.08.06, 23:34 A jak wysyłacie te zdjęcia? Czy kompresujecie i wysyłacie w jednym mailu (nie umiem tego robić, dlatego pytam... chyba nie zgodzi się zebym wysyłała 20 maili ze zdjęciami...)? Czy jakośc przy jpg jest wystarczająca, zeby miec dobre zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
stefka Re: zdjecia przez internet 01.09.06, 00:05 Ja robię odbitki na www.empikfoto.pl i jestem zadowolona (pracowałam przez rok w labie i wiem na co zwrócić uwagę) choć jakiś palant ostatnio tak wprowadził korektę że zdjęcie do kosza - ale to jedno na 300odbitek. Przy zamówieniu powyżej 50szt taniej a i co jakiś czas wysyłaja maila z kuponami rabatowymi do 20-25% i wychodzi ok 36gr/zdjęcie. Zdjęcia dostajesz na papierze Kodak DuraLife (lepszy) lub Kodak Royal. Zdjęcia wgrywasz sobie do albumu na stronce po zalogowaniu, możesz obrobić (kadrowanie, obrót, rozjaśnić) zapisać korekty a potem zamówić. Odbierasz w Empiku - jeśli tam gdzie ściągają netem zdjęcia to możesz jeszcze tego samego dnia, dostarczają też kurierem do domku ale dodatkowo płatne. Plusem jest to że nie masz tu ograniczenia wielkością skrzynki. Pozdrawiam, Karolina i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś