Dodaj do ulubionych

Apteki internetowe

16.09.06, 07:26
Kupujecie w aptekach internetowych? Jeśli tak, to w których?
Jakub znow sie rozkatarzył, a miesiąc temu, kiedy też byl przeziębiony, jedna z Was polecala czopki homeopatyczne na katar. Niestety, u nas nie mozna ich kupić. Pomyślałam, że możeby tak przez internet. Ale w sprawie zakupów internetowych jestem zielona.
Obserwuj wątek
    • mala67 Re: Apteki internetowe 16.09.06, 08:35
      jestem przeciw ale to zrozumiale bo pracuje w zwyklej aptecesmile
      ale takna serio to w takim przypadku jakbys znalazla te czopki to chyba jedyne
      wyjscie
      choc nie masz gwarancji ze nie beda przez jakis czas w za duzej tempwraturze\
      a w ok 37 sie topia
      • asmi7 Re: Apteki internetowe 16.09.06, 08:57
        Od dłuzszego już czasu kupuje w tej aptece: www.vena-vita.pl/
        Przesyłki są naprawde ekspresowe, nigdy nie było żadnego problemu (nawet jeśli
        chciałam anulować zamówienie albo coś zmienić). Nie wiem tylko czy mają też
        homeopatyczne leki, musisz sprawdzić.
        • alfa36 Re: Apteki internetowe 17.09.06, 14:25
          Niestety, nie mają tych czopków. Chodzi mi o czopki na katar silicea comp firmy Wala. U mnie w miasteczku aptek niezliczona ilość, a tego nie mają.
          • sdomitrz Re: Apteki internetowe 17.09.06, 14:55
            Mają tu:
            www.aptekacalcium.pl/index.php?a=prod&pid=2433&kid=166
            oraz tu:
            www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?cPath=53_55&products_id=765
            Nie korzystałam z usług tych aptek. Cały czas kupuję w Vena-vita... ale skoro w
            innych aptekach nie ma to może warto spróbować?
            • smeagoul Re: A ile płacicie za przesyłkę w takiej aptece? 19.09.06, 14:24

• asmi7 Re: A ile płacicie za przesyłkę w takiej aptece? 19.09.06, 15:43
                W vena-vita:
                przesyłka kurierska - 6,50 zł
                przy zamówieniach powyżej 150 zł wysyłka gratis.
                • sdomitrz Re: A ile płacicie za przesyłkę w takiej aptece? 19.09.06, 18:03
                  Muszę zaznaczyć, że w każdym razie się opłaca - porównywałam ceny w aptece na
                  osiedlu i w vena-vita, w tej drugiej zawsze jest kilka zł mniej....
                  A że zawsze robię zakupy na ponad 150 zł to mam przesyłkę za darmo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka