doso1 26.09.06, 22:52 Napisalam maila na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniquev Re: Do Doso 27.09.06, 09:52 witaj przeczytalam maila ,jejciu tyle tych produktow dzisiaj wieczorkiem napisze ci juz ostateczna odpowiedz,i mam takie pytanie czy mozemy sie rozliczyc na miejscu, pokradli nam wszystkie dokumenty i karty kredytowe wiec wszystko mamy poblokowane, a w banku nic nie mozemy zalatwic bo nie mamy dowodow osobistych: ( jezeli potrzebne ci sa pieniazki przed zakupem daj znac wyslemy ci na konto od tesciowej pozdrawiam i dzieki ze nie zapomnialas o nas... STAS... Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: Do Doso 27.09.06, 10:23 Sorry dziewczyny,ze sie wmieszamale chyba chodzi o te Milupe co? Bo ja niesmialo tez bym sie zapytala Doso tylko,ze my w UK i nie wiem jak bysmy sie rozliczyli...Chyba,ze jakos bym sie dogadala z Moniquev zeby wziela wiecej a ja jej oddalabym pieniazki(rodzice by w pl zrobili przelew) Dajcie znac dziewczyny,buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Do Doso 27.09.06, 22:08 No to czekam na maila. A co do rozliczenia, to spokojnie mozemy sie rozliczyc jak sie spotkamy. Nie ma najmniejszego problemu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś