Dodaj do ulubionych

jaki kojec????

01.10.06, 11:18
Czy może kupowałyście już kojec dla swoich pociech. Ja właśnie jestem na
etapie wybierania i mam wątpliwości który wybrac. Może wy wiecie który jest dobry?
Obserwuj wątek
    • magaba Re: jaki kojec???? 01.10.06, 17:39
      My dostalismy kojec MIKA-łóżeczko turystyczne,czyli 2 w 1.Jestesmy bardzo
      zadowoleni.Ponoc sa tylko 3 kolory do wyboru,wszystkie ponure.My mamy khaki.Ale
      da sie wytrzymac.Mala je polubila i to jest najwazniejsze.
      Pozdrawiam.
      • xixx Re: jaki kojec???? 01.10.06, 20:40
        My mamy ten:

www.allegro.pl/item126935016_nowy_kojec_na_gwarancji_od_krajowego_producenta_.html
        Jest fajny, największy jaki znalazłam: 105-105, nieźle wykończony i ładny. Czy
        solidny - to się okazę za kilka miesięcy bo jak narazie Julek od kilku dni w nim
        urzęduje smile
        • moli75 Re: jaki kojec???? 02.10.06, 00:42
          Ja dostałam kojec podobny do tego, jaki ma xxx. Różni się jedynie tym, że mój
          ma kształt prostokąta, a ten z allegro wygląda na kwadratowy. Nasz kojec ma
          zdejmowaną tapicerkę (ta siateczka z dnem) i materac do prania. Na razie leży
          złożony i schowany za komodą. Kiedy Szymek bedzie siedział i może próbował
          raczkować, wtedy zacznę go używać.
        • mijanka Re: jaki kojec???? 05.10.06, 20:24
          Zakupiłam taki sam, tylko ceratę ma w paski, a na siatce kwiaty. Wygląda
          solidnie. Miśka go dziś testowała i było ok.
    • emmilka Re: jaki kojec???? 01.10.06, 21:44
      pojecia nie mam - to w kwestii Twojego pytania.

Mam na co dzien łózeczko turystyczne, wiec jeden kojec jest a poza tym myslalam
      o odgrodzeniu nas od dziecka np. czyms takim:
      www.allegro.pl/item128971202_ogromny_kojec_najtaniej_8_elem_wysy_gratis_odss.html
      My na kanapie a mały grasuje smile)))))
      • aniak-i Re: jaki kojec???? 02.10.06, 07:35
        kurcze nie myslałam o czyms takim. Anie mozna wsadzic dziecka do łózeczka z
        opuszczonym dnem???
        jakos mi sie srednio podoba pomysł kupowanie takiego kojca.
        • babie_lato1 Re: jaki kojec???? 04.10.06, 21:56
          My mamy drewniane łóżeczko i młody już się w nim trochę obija jak się przewraca
          z boku na bok - co więc będzie, gdy zacznie wstawać (i upadać)? Poza tym kojec
          jest (lub może być) większy od łóżeczka. No i tak sobie myślę, że może dobrze
          by było, gdyby dziecko miało oddzielne miejsce do zabawy i do spania, żeby mu
          się te porządki nie myliły (zwłaszcza w nocy) smile Po dokonaniu powyższych
          przemyśleń również zaczęłam się rozglądać za kojcem - choć nazwa może trochę
          nieprzyjemna...
          • vanilia25 Re: jaki kojec???? 04.10.06, 22:37
            My mamy Miko (ten o ktorym pisala Magaba). Kolor czerwono- granatowy. Narazie
            uzywamy jako turystyczne lozeczko, w gosciach i na wyjazdach i sasiadom
            pozyczamy (sprawdza sie w tej wersji super). Nie myslalam jeszcze o rozkladaniu
            go w domu jako kojec. Chyba jeszcze za wczesnie, co?. Moj Bartek narazie lezy
            na kocu na dywanie. Czy Ty juz Julka sadzasz w tym kojcu?
            • madziab83 Re: jaki kojec???? 04.10.06, 22:53
              Ja polecam ten:
              www.allegro.pl/search.php?string=ARTI&buy=0&new=0&pay=0&country=1
              jest duży i przestronny, naprawdę super.
              • magdalena197926 Re: jaki kojec???? 05.10.06, 21:48
                Który?? bo tu jest ich dwie strony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka