agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 01.04.07, 10:49 Lamicka mnie też już trafia. Filip już trzeci raz w tym roku chory, a w tamtym roku był tylko raz chory na trzydniówkę. Tym razem katar i kaszel. Zaraz zabieram się do kiszenia czosnku i jak tylko skończy się choróbsko będę mu dawać ten wyciąg do picia. Dziewczyny w tamtym roku to polecały, ja nie kisiłam bo Filip mi nie chorowałam. Ale przepis wydrukowałam i schowałam, w tym roku się przyda. A gdzie jedziecie do tego sanatorium i kiedy? Pozdrawiamy wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 01.04.07, 22:04 papiery mamy juz wyslane czekamy tylko na telefon a mamy jechac do Rabki a teraz dostalam nr do poradni prywatnej i jesli w tym miesiacu nie dostaniemy odpowiedzi z sanatorium to na 27 kwietnia jestem umowiona na testy Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 04.04.07, 16:39 Jutro już wyjeżdżamy więc już dzisiaj życzę wszystkim Filipkom i ich rodzinom zdrowych, wesołych , radosnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego poniedziałku. PS. Lamicka jak Twój Filipek, mój już wraca do zdrowia. Dużo zdrówka dla Twojego Fibcia dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 04.04.07, 21:01 a dziekuje dobrze juz jestesmy po kontroli no i teraz codzienne inhalacje i zyrtec bo zaczyna wszystko kwitnac dziekujemy bardzo za zyczenia i wzajemnie caluski dla Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 18.04.07, 07:25 Hej! Co słychać u naszych kochanych Filpków. U nas OK, codziennie Filipek chodzi na długie spacery, najpierw z babcią a jak mamusia wróci z pracy to jeszcze z mamusią czasami nawet tatusia uda się wyciągnąć. A dzisiaj planujemy wyjazd na basen. Pozdrawiamy i czekamy na wieści od Was, Lamicka chociaż Ty się odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 20.04.07, 18:03 Witamy i pozdrawiamy U nas wszystko gra tez jestesmy calymi dniami na dworze z przerwa na drzemke oczywiscie Filipkowi chyba ida zeby - trojeczki jest troche placzliwy i zmierzly mam nadzieje ze jakos to przejdziemy)) pozdrowionka i caluski dla wszystkich Filipkow i ich mam Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 04.05.07, 22:15 witammy wszystkich serdecznie u nas znowu dusznosci (maz kosil trawe) takze caly czas na lekach alergicznych taki juz ten moj Filipek chorowity mam nadzieje ze chociaz u Was wszystko gra mamuski caluski dla Filipkow Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 11.05.07, 16:37 w poniedzialek jedziemy nad morze Filipek nawdycha sie jodu doltleni my poodpoczywamy )))))))))))))))))))))))) och jek sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 29.05.07, 16:39 Hej dziewczyny! Jak tam Wasze Filipki? U nas strasznie gorąco i Fibcio budzi się po nocach. Lamicka jak było nad morzem? Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 04.06.07, 09:23 super bylo tylko bardzo krotko zlecialo nam strasznie Filip mial radoche jak zobaczyl morze to bylo tak: jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)) niedlugo wkleje zdj jak tylko znajde toche czasu pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 01.07.07, 22:21 Ależ się naszukałam wątku Filipowego. Nikt nic nie pisze, dlaczego? My jutro wyjeżdżamy na wakacje, oj, jak się cieszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma-ewa1 Re: mamy Filipkow laczcie sie 12.07.07, 13:21 Mój Filipek ma 11 miesięcy. Urodził się 08.08.2006 r. Jest pogodnym, kochanym dzieciaczkiem. Prawdziwy pieszczoszek i słodziak))) Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 15.07.07, 19:28 a ja dlugo nie pisalam bo nie jestem ostatnio w formie a to ze wzgledow bardzo powaznych a mianowicie: FILIPEK bedzie mial rodzenstwo ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) termin wyznaczono mi na poczatek lutego ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Gratuluję!!! 15.07.07, 22:53 Lamicka najlepsze gratulacje!!! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę( oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa)! Chyba w końcu zaczniemy staranka z mężusiem. Tylko my ciągle mamy jakieś ale, jeszcze nie teraz, może za miesiąc, a czas ucieka. Napisz jak się czujesz i na bieżąco informuj co u Ciebie i Filpka. Jeszcze raz gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: Gratuluję!!! 17.07.07, 22:35 a dziekujemy bardzo chyba najgorsze mam juz za soba(poranne mldosci) chociaz z Filipkiem trzymalo mnie do 5 m-ca no wiec czuje sie juz duzo lepiej po 20 mam sie zglosic do lekarza a wczesniej zrobic podstawowe badania a moj urwis - odpukac- jak do tej pory nie choruje chyba wyjazd nad morze okazal sie strzalem w dziesiatke a na jesien planujemy wyjechac do Rabki na wlasna reke bo niestety sanatorium przepadlo u nas wszystko ok jeszcze raz dziekujemy i serdecznie pozdrawiamy buziaczki dla wszystkich FILIPKOW Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 03.08.07, 15:27 Lamicka jak się czujesz, co u ciebie? Jak dajesz sobie radę z Filipkiem? Ja będę testować 09.08, podejrzewam że jestem w ciąży, ale na 100% nie jestem pewna. Oj, nie mogę doczekać się już tej daty. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 06.08.07, 16:08 Oj dzieki bardzo juz czuje sie duzo duzo lepiej mdlosci przeszly a dzidzius rosnie ma juz 5,5 cm mam nadzieje ze test zdasz pozytywnie trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 10.08.07, 12:24 Niestety 1 krecha na teście i okres już się pojawił (( Odpowiedz Link Zgłoś
fliper27 Re: mamy Filipkow laczcie sie 10.08.07, 15:08 witam, ja też jestem mamą filona mój synek yrodził się 27 lutego 2005 r., jest bardzo kochanym łobuziakiem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 11.08.07, 18:45 witamy serdecznie w naszym gronie i przesylamy caluski dla malego Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka agnesik190 11.08.07, 18:46 szkoda moze nastepnym razem sie uda trzymam mocno kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
madzioras Re: mamy Filipkow laczcie sie 18.08.07, 02:00 ja tez mam Filipka . z 20 pazdziernika 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.08.07, 19:57 witamy serdecznie mame Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
gosikc Re: mamy Filipkow laczcie sie 22.08.07, 11:05 A mój Filipek kończy jutro roczek! Moje szczęśćie, moja radość życia. Jest cudowny. Jak mówicie na Waszych synków? My z mężem tak cudujemy i wymyślamy Filipinka, Filipiątko, Filipuś, Fi Fi, Filippo, Filiputek itd Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 filipek gosikc 23.08.07, 17:52 100 lat Filipku!!! Uścisk graby od wirtualnego kolegi również Filipka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: filipek gosikc 27.08.07, 22:13 my troszezcke spoznieni ale rowniez 100 lat dla nowego kolegi Filipka)) Odpowiedz Link Zgłoś
mammafi Re: mamy Filipkow laczcie sie 30.08.07, 22:41 Też mam cudnego synka Filipka, moja mama mówi na niego Filuszek, ma prawie 21 miesięcy i niedługo czeka go pierwszy dzień w żłobku... Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka mammafi 05.09.07, 18:32 witamy kolejnego superFilipka w naszym gronie i oczywiscie jego mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Chwalę się! 05.09.07, 09:56 Na dzisiejszym teście wyszły dwie tłuste krechy! A więc maj!!! Cieszę się bardzo, ale jeszcze w to nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: Chwalę się! 05.09.07, 18:35 no moje najszczersze gratulacje )))) a wiec bedziemy mialy dzieciatka z jednego roku po prostu SUPER informuj na biezaco ja juz poczulam ruchy chociaz mam jeszcze slabo widoczny brzuszek ginekolog na ostatniej wizycie nie powiedzial mi plci ale mam nadzieje ze juz pod koniec wrzesnia sie dowiem jeszcze raz serdecznie gratuluje p.s ale mialam nosa zeby dzisiaj zajrzec na rowiesnikow Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.09.07, 10:13 Lamicka co u Ciebie, jak się czujesz? Imiona już wybrane? Ja troszkę denerwuję się przed pierwszą wizytą, i nie mogę się jej doczekać, jeszcze równiutko tydzień mi został do wizyty. Ja na razie czuję się OK, ale na mięso i wędliny już nie mogę patrzeć. Teraz preferuje serek biały i straszną ochotę mam na sosy pomidorowe, leczo i zupy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja.magdalena Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.09.07, 10:44 Witajcie mamy Filipkow !! Moj szkrab urodzil sie 27.06.2006 roku.Mam jeszcze drugiego syna Mateusza (13 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
ploomkowa Re: mamy Filipkow laczcie sie 21.09.07, 09:46 Witam Filipkowe mamusie. Mój Fifi urodził się 12 kwietnia 2007. Buzię ma od ucha do ucha uśmiechniętą. W zasadzie nie umie płakać... no, chyba, że jest głodny )Ja natomiast jestem w dołku... za tydzień wracam do pracy. Pieski świat... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 21.09.07, 12:49 Ploomkowa, wiem co czujesz też przez to przechodziłam. A kto będzie zajmował się Filipkiem? U mnie Fibciem zajęła się babcia, moja teściowa, początki miałam ciężkie. Chociaż wiedziałam, że ma najlepszą opiekę jaką mogłam mu zapewnić, to bardzo , bardzo tęskniłam. Teraz jest już OK. Oczywiście, czasami pomyślę co robią, zatęsknię, zadzwonię, ale już się przyzwyczaiłam. Pozdrawiam i nie martw się, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
bella978 Re: mamy Filipkow laczcie sie 26.09.07, 08:54 Witam. Ja tez jestem dumna mama Filipka. Filip to juz pierwszoklasista. Ma takze braciszka Oskarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 26.09.07, 15:34 witamy rownie serdecznie wszystkich nowych Filipenkow i ich mamusie ja wczoraj bylam u lekarza i sie okazalo ze bedziemy mieli coreczke)) a wiec parka w domku imie dla naszej pociechy - Majeczka ale sie cieszymy pozdrawiamy wszystkich goraco i slemy caluski Odpowiedz Link Zgłoś
bella978 Re: mamy Filipkow laczcie sie 12.12.07, 08:27 Fajnie sie sklada bo ja tez chcialam miec Filipka i Majeczeke ale pojawil sie Oskarek. I teraz jestem dzumna mama dwoch chlopaszkow. A czas pokaze czy bedzie jeszcze Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: mamy Filipkow laczcie sie 30.09.07, 00:14 FILIP ,[ TEZ :FILUS,FILEMON,FIFI]-NAJPIEKNIEJSZE IMIE NA SWIECIE . Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 08.10.07, 18:19 a prawda prawda ze najladniejsze)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reyka Re: mamy Filipkow laczcie sie 17.10.07, 23:51 witam moj Filip ma juz prawie 15 m-cy. i tez niezly z niego charakterek mowic jeszcze nie za bardzo chce, chyba ze po swojemu. ma jeszcze siostre maje 3,5 latke, z ktora najlepiej lubia bawic sie w gotowanie a imie pewnie ze najladniejsze. polozna po porodzie powiedziala, ze to takie silne, meskie imie i chyba sie nie pomylila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 20.10.07, 20:06 i my witamy serdecznie w Filipkowym gronie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 16.11.07, 09:18 Dawno mnie tutaj nie było, ale nie czułam się najlepiej. Filip rozrabiaka, że hej, jak ma humoroek to całuje i głaszcz brzuszek mamusi, a jak nie ma to mówi że brzuszek jest be. Lamicka a co u ciebie, na kiedy masz dokładną datę porodu? I co słychać u innych Filipków? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.11.07, 13:53 mam termin na 5 luty brzuszek rosnie)) w sobote wrocilismy wlasnie z sanatorium u Filipka podejrzewaja astme oskrzelowa mam sie konsultowac z alergologiem i laryngologiem poza tym jestesmy zdrowi czuje sie dobrze A Filipek rozrabia i chce skakac po moiom brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
daisy233 Re: mamy Filipkow laczcie sie 23.11.07, 11:02 witam serdecznie wszystkie mamy Filipkow. Dopiero teraz odkrylam to forum. Moj Filipek urodzil sie 26.07.07, tak, ze ma juz prawie 4 mies. Jest radosny, prawie zawsze usmiechniety, placze kiedy jest glodny albo spiacy. Wtedy potrafi marudzic. Jak skonczyl 3 mies zaczelismy chodzic na basen- Maly swietnie sobie radzi i bardzo sie Mu tam podoba. Odpukac,jest zdrowy, nie mial zadnych kolek. Teraz jest na etapie wkladania wszystkiego do buzi i probuje siadac, krzyczy i piszczy az w uszach swidruje. Pozdrawiam cieplutko. Aha, mieszkamy prawie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 10.12.07, 20:55 Witamy kolejna mamunie uroczego smyka o cudownym imieniu nie mialam wczesniej czasu napisac bo bylismy najpierw w sanatorium a pozniej w szpitalu Filipek mial zapalenie pluc a teraz tez malutko siedzie przy kompie, w koncu jestem juz w 8 miesiacu i troche mi ciezko malutka dokazuje, a Filipek tez nie da odpoczac pozdrawiam wszystkie mamusie i ich syneczkow Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: mamy Filipkow laczcie sie 11.12.07, 20:58 Wczoraj mój Filipek skończyl 5,5 roczku -mówi o sobie ,że jest już prawie "doroślakiem ".Czas leci..........Filipek pozdrawia imienników Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 14.12.07, 17:13 ojejku to Ty juz duzy chlopczyk jestes)) pozdrawiamy Cie rownie serdecznie Filipku i slemy caluski Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: mamy Filipkow laczcie sie 16.12.07, 22:37 Mamy FILIPKÓW .Czy wy ,tak jak i ja ,macie "świrka" na punkcie swoich Filipciów -bo tak myślę ,że nie da się nie kochać te zwariowane czlowieczki .Mojego Filipcia roznosi energia ,ale taka pozytywna .Jak tylko pojawil się na świecie ,energicznie machając kończynami-to wiedzialam :wygląda na Filipa.Czy wszystkie Filipy to wulkany energii?A jak coś powie to można boki zrywac -dziś:"..ja w tym domu nie mam żadnych praw."Kompletnie mnie tym rozbroil.Postulując ,aby każdy Filip swoje prawa posiadal,pozdrawiam wszystkich Filipuśków. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.12.07, 09:06 no wlasnie juz te nasze Filipki takie sa ja sie nawet zastanawiam skad moje dziecko ma tyle sily i praktycznie nigdy nie jest zmeczone energia je wrecz roznosi 5 minut spokojne nie usiedzi ale jest najukochanszy na swiecie FILIPKI SA CUDOWNE)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basiasopinska Re: mamy Filipkow laczcie sie 19.12.08, 18:16 Witam mamy Filipków, mój synek również Filip, niczym nie różni się od waszych wulkanów energii!!! i choć ma dopiero 20 mies w domu głośno jakby było ich conajmniej dwóch.Fisiek, Filipinek, Fitosław, Filusiek, Fiśnięty to kilka z określeń na nasze słonko.Tak to prawda, Filipki są CUUUUUUDOWNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Życzenia 23.12.07, 22:49 Wszystkim kochanym i uroczym Filipkom i ich mamusiom zyczymy zdrowych i wesolych swiat mnostwa prezentow pod choinka a przede wszystkim ogrom milosci ze strony bliskich i moc szczescia i zdroweczka pozdrawiamy serdecznie Ewelina i Filipek Odpowiedz Link Zgłoś
ameliam22 Re: mamy Filipkow laczcie sie 27.12.07, 20:41 Witam, ja również mam ślicznego wesołego synka, Filipka. Właśnie sobie smacznie śpi. Ma już prawie 10miesięcy, jest bardzo wesoły, słucha mamy, wie już co znaczy 'nie', raczkuje jak strzala, wstaje chwytając się czego popadnie. Jest naszą radością, sensem życia, spełnieniem i owocem naszej miłości. Pozdrawiam wszystkie mamusie Filipków słodziutkich chłopczyków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 28.12.07, 14:49 i witamy Was rownie serdecznie caluski dla malutkiego kochanego Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
marphy1 Re: mamy Filipkow laczcie sie 02.01.08, 20:34 Witam kochane!!!!!!!!!! Mój Fifi jutro konczy roczek,(ur.03.01.2007)i jest najkochanszy na świecie,bo Filipki takie są cudowne rozrabiaki.Pozdrawiamy śmieszków Filipków,bo nasz taki jest pogodny cały czas i usmiechnięty i oto chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka zyczonka 03.01.08, 22:53 kochany Filipku wszystkiego dobrego duzo szczescia zdroweczka i milosci pozdrawiamy cieplutko Filipek z mamunia Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: mamy Filipkow laczcie sie 10.01.08, 23:45 Wszystkich którzy kochają swoje Fifiątka pozdrawiam serdecznie w roku 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 11.01.08, 15:01 dziekujemy bardzo i wzajemnie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 28.01.08, 13:37 Lamicka co u Ciebie? Dalej 2 w 1, czy już może nie. Pozdowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 28.01.08, 14:50 jeszcze 2 w 1 do terminu planowo jeszcze tydzien juz sie mecze a Filipek nie daje mi odpoczac a co u Ciebie jak sie czujesz , bo ostatnio nie zagladasz nie wiem co jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: mamy Filipkow laczcie sie 30.01.08, 11:10 Lamicka trzymam mocno kciuki aby poszło szybko i sprawnie a przede wszystkim bezboleśnie. I jak znajdziesz chwilkę czasu po porodzie to daj koniecznie znać. A planujesz rodzić siłami natury czy cesarka? Ja sie nie odzywałam, bo ciągle zabiegana, na USG połówkowym u mojego synka, bo będzie syn wykryto płyn w płucach i w sercu. Jeździliśmy od lekarza do lekarza i staraliśmy się znaleźć przyczynę. W tej chwili wiemy że serduszko jest ok i rozwija się prawidłowo, nie wiem nadal c o z płuckami ale musimy czekać. Pozdrowionka dla wszystkich Filipków. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 01.02.08, 13:07 mam nadzieje ze wszystko bedzie u Was dobrze i wszystko sie wyjasni trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
gochach Re: mamy Filipkow laczcie sie 05.02.08, 23:30 Cześć. Pozwólcie że dołącze do Was. Jestem mamą 4-miesięcznego Filipka i 2,5-letniego Gracjanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamicka Re: mamy Filipkow laczcie sie 07.02.08, 15:36 witamy serdecznie w naszym gronie ja wlasnie wrocilam ze szpitala juz 3 raz w sumie jestem 2 dni po terminie ale nie ma jeszcze zadnej akcji porodowej jak mnie nie zlapie do wtorku to rano mam sie zglosic na oddzial i beda wywolywac porod bo to juz bedzie tydzien po terminie mecze sie Odpowiedz Link Zgłoś