Dodaj do ulubionych

instynkt gniazda

18.11.06, 00:51
to znów jasmile
macie już tzw. instynt gniazda??
Ja chyba zaczynam!!! chociaż to chyba wcześnie?smile
niestety, muszę leżeć, ale każę sobie znosić jakieś papiery, które
przeglądam, układam, wyrzucam, to samo z ubraniami, zmusiłam męża do
rozpoczęcia remontu,codzennie myślę, co kupić, co gdzie postawić, jak
poprzestawiać meble, itp.
CO najśmieszniejsze, to jakoś dziwnie dopadło moich rodziców, którzy ciągle
donoszą coś, to poduszkę, to szafkę, szukają dla nas mebli...
Tylko mąż się opiera,hihihismile))
ale też mięknie.
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • misia9944 Re: instynkt gniazda 18.11.06, 08:42
      Czesc Niunka smile ja jzu mam zaplanowane gdzie co bedzie stalo.
      Nawet juz mam zostawione w kaciku miejsce na lozeczko-bo zmienilaismy lozko i od razu tak jzu w pokoiku zrobilismy miejsce smile tam gdzie lozeczko narazie stoi zlozony wozeczek, wszystko czeka.
      • donzab81 Re: instynkt gniazda 18.11.06, 09:33
        No co tysmile mnie jakis szał opętał -jak do tej pory nic nie robiłam to teraz już
        pomalowałam mebelki u dzieci ,zerwaliśmy tapety no i przebralam ciuszki po
        małym, aha jeszcze wyprałam pościel dla małej-takie ładne słoneczko było.
        • rena78 Re: instynkt gniazda 18.11.06, 09:37
          no cóż powiem że z każdym tyg. będzie gorzejsmile)) ja mam termin na 4.01. i już
          mnie korci żeby łóżeczko rozłożyćsmile ubranka wyprane, wózek mój maż od czasu do
          czasu rozkłada i jeździmy sobiesmileno a kiedyś ubrałam miśka w ubranie na wyjście
          ze szpitalasmile tak że jesteście jak najbarzdziej normalne i tylko będzie się
          nasilaćsmile)) acha jestem w 34tyg. za 2a tyg. pakowanie torebsmilepozdrawiam styczniówka
          • dakota123 Re: instynkt gniazda 18.11.06, 10:13
            Ja też to zaobserwowałam chociaż chyba silniejszy ma...mój mąż!!!Remont
            planowaliśmy dopiero po Świętach ale od stwierdził miesiąc temu że nie będziemy
            czekać tak długo i zabrał sie do tego od razu.Tak więc miejsce na łóżeczko i
            komodę dla Szymka już jest,samo łóżeczko też już czeka u koleżanki na strychu(ja
            na razie nie mam go gdzie wcisnąć).Ciuszków nakupiłam trochę na allegro,część
            mam po Julce,część pożyczyły koleżanki.Zaczynam to wszystko układać po
            szafkach,z praniem jeszcze czekam żeby miał wszystko pachnące!!Tylko z wózkiem
            mam problem-nie wiem na jaki się zdecydować!!
            Pozdrawiam!!
            • misia9944 Re: instynkt gniazda 18.11.06, 11:29
              dakota to tak kiedy zaczniesz prac...to ja zgapie w koncu 3 dni ino jestem za
              Toba smile ja myslalam ze w pierwsze dni stycznia zaczne prac-troche tego jest!
              • dakota123 Misia 18.11.06, 15:59
                Też myślałam o pierwszej połowie stycznie-to będzie jakiś miesiąc przed terminemwink)
          • misia9944 do rena 18.11.06, 11:27
            Haha ale sie usmialam Miska ubralas w ubranka hahaha.
    • misia9944 do NIUNKA 18.11.06, 12:09
      Hejka. Dzisiaj wyslalam Ci na poczte niunka24@gazeta.pl moje fotki brzusia smile
      • princessa1 Re: do NIUNKA 18.11.06, 13:13
        Ja tak smao szaleję, od dłuższego czasu mieliśmy część mieszkania rozgrzebaną,
        bo mieszkamy w nim dopiero od roku. Jakoś mi to nie przeszkadzało.
        Ale teraz faktycznie szaleństwosmile Wszystko mam przemyślane i wybrane, niedługo
        malowanie. Potem wózek, komoda i łóżeczko.
      • niunka24 :)))))))))) 18.11.06, 13:22
        dzięki!!!mąż mówi,że mamy podobnej wielkości brzuszkismile) zajrzał mi do kompa,
        sorry...smileale przynajmniej to go zmusi do zrobienia zdjęć mi, to Ci pokażęsmile
        hahaha, dobre, z misiem, ja ubrałam we wszystko pluszowego psa, a potem z nim
        spałam, myślałam,że tylko ja taka nienormalna jestem!!!
        pozdrwiam wijące gniazdka i styczniówkę, fjne,że tu zaglądasz
        • misia9944 Re: :)))))))))) 19.11.06, 13:12
          Ok nie szkodzi ze mezus widzial mojego brzusia-brzuch jak brzuch tongue_out
          Ja czekam z niecierpliwoscia na Twojego smile smile
    • marganda Re: instynkt gniazda 18.11.06, 16:18
      Instynkt wicia gniazda dopadl nas oboje. M pomalowal juz sypialnie. Ja zamowilam
      lozeczko, materacyk i wozek, ktore przyszly nastepnego (!) dnia. M musial zlozyc
      lozeczko w dniu dostawy, bo chcial sprawdzic czy wszystkie czesci sa w pudelku -
      dobra wymowka wink Dzis zamowie szafeczke i to byloby na tyle z duzych sprzetow.
    • dziubasek_ona ja już uwiłam swoje gniazdo :] 18.11.06, 17:52
      Witajcie smile
      Ja z mężem już dawno po kapitalnym remoncie, robiliśmy go we wrześniu. Kupiliśmy
      sobie nowe mebelki, oczywiście o miejscu na łóżeczko nie zapomnieliśmy smile
      W październiku wzięliśmy ślub i teraz czekamy na naszego synusia kiss

Pozdrawiam serdecznie, Gosia.
    • nekokoneko Re: instynkt gniazda 19.11.06, 19:21
      a u nas tak dziwnie- wiem co musze kupic, wiem co gdzie bedzie stalo ale
      mieszkanie rozbabrane jeszzcze i nei zanosi sie zeby szybko mialo byc ok...
      meza nic nei dopadlo- mnie moze minimalnie...
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka