Dodaj do ulubionych

wozek dla lalek

24.11.06, 12:05
ktoras z dziewczynek juz ma?zastanawiam sie jaki kupic nie chce wydac za duzo
kasiory bo nie wiem czy sie sprawdzi (narazie jula wozi wszytsko w nocniku-
tylko do tego nam sluzy)
gleboki czy spacerowka?na co zwrocic uwage
Obserwuj wątek
    • azbestowestringi Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:12
      pola sie bawi namietnie, uklada, przeklada wszystkie lale i misie.
      lozeczko dla lalek tez ma i wszystko co tam wpakuje przykrywa swoim
      spiworem smile))))))
      • sdomitrz Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:37
        Kupiłam najtańszy w Leclerku za 15 zł.... zresztą za namową dziewczyn z Forum.
        Wózek jest lekki, mała wozi w nim szczeniaczka uczniaczka, usypia i t.p. Lali
        jeszcze nie kupiliśmy, bo mama nie wie którą wybrać smile ale i z pieskiem jest
        dobrze...
        W Auchan te tanie wózeczki chyba są gorszej jakośći. Polecam Leclerc i
        Carrefour.
        • kaliaa Re: wozek dla lalek 24.11.06, 12:54
          ja tez polecam zwykla leciutka spacerowke, tu pisalysmy na ten temat:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=51974549&a=52061903
          • aniapatryk Re: wozek dla lalek 24.11.06, 13:24
            Ja tez chyba kupie mojemu Oskarowi,bo u znajomych uwielbia chodzic z takim
            wozkiem,szalenstwo na maksa.Przeciez nikt nie powiedzial ze musi byc tylko dla
            dziewczyn
            • smeagoul no własnie - co do lalek, wózków i...... chłopców 24.11.06, 18:50
              no własnie- zgadzam się z aniapartyk!
              chłopec tez powinien mieć lalkę i choć kilka akcesoriów do niej- np mały wózek.
              Mój własnie na mikołaja dostanie lalę- do karmienia sadzania na nocnik itp.
              połowa rodziny meża już mnie wyśmiała za ten pomysł ale ja mam ich gdzieś-
              chłopcy tak jak dziewczynki powinni przygotowywać się do ojcostwa. Dziwi mnie
              też fakt że moja szwagierka wysmiewa swojego 6 letniego syna jak ten ukradkiem
              bawi sie wózkiem i lalką- przecież taka zabawa to nic złego a tym własnie
              pokpiwaniem z małego może zrobic mu krzywdę. .
              mam nadzieje że i tu nie rozpętałam tym postem burzy. Jeśli kogoś uraziłam to
              sorki.
              www.tik-tak.pl/forum/img/tickers_m/tickers2111.gif
              www.robaczek.bobasy.pl
              www.szipszop.pl/tickers/1574.gif
              • agnieszkaela Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 24.11.06, 19:45
                Smeagoul, popieram! Choc jeszcze zalezy czy sie bedzie bawil... Moj wozkiem na
                sali zabaw jezdzi chetnie, ale nikogo w nim nie sadza. W domu ma zelazko... ale
                tez sluzy jako samochod. Na pewno lalkie tez bedzie mial.
              • tutam2 Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 10:29
                Mój bratanek dostał na drugie urodziny od rodziców lalę-chłopca, wózek-
                parasolkę i komplet garnuszków, talerzyków sztućców zabawkowych. Chętnie się
                tym wszystkim bawi, choć mój brat zbyt zadowolony raczej nie jest z tego
                prezentu.
                Róża dostanie na gwiazdkę 2 lale-bliźniaki Fisher Price Little Mommy (nie umiem
                wstawić takiego aktywnego linka sad, i do tego wózeczek też z tej serii
                (wszystko na Allegro). Patrzyłam, aby rączka była pałąkiem a nie tak jak w
                parasolce, każda oddzielnie, bo Rózia jeszcze bardzo słabo chodzi i myślę, że
                taki wózeczek doda jej odwagi.
                • aniapatryk Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 12:01
                  Kochane nie tylko wózek,kupcie pralke,kuchenke czy odkurzac,zobaczycie jacy wasi
                  chłopcy beda szczesliwi smile
                  • sdomitrz Re: no własnie - co do lalek, wózków i...... chł 26.11.06, 12:20
                    aniapatryk napisała:

> Kochane nie tylko wózek,kupcie pralke,kuchenke czy odkurzac,zobaczycie jacy
                    was
                    > i
                    > chłopcy beda szczesliwi smile

Taaak, i do tego duuuże mieszkanie, a najlepiej domek jednorodzinny, żeby to
                    wszystko tam się zmieściło smile
    • mala67 Re: wozek dla lalek 24.11.06, 20:35
      kupilam dzis Auchanie za 19zeta spacerowke
      zobaczymy zcy bedzie sie w ogole baiwc
      kiedys dostanie taka bardziej wypasiasta
      • patoga Re: wozek dla lalek 26.11.06, 13:26
        Ja byłam wczoraj w tesco, była w komplecie lalka z wózkiem, nic specjalnego, ale
        cena to 70 zł. Jak dla mnie za taki badziew za dużo. Widziałam taki sam (bez
        lalki) za 15 zł, tyle że w innym mieście... a tutaj nie mogę nigdzie znaleść sad
        Alicja miała taki mini wózeczek, ja ślepa jestem i go podeptałam... A tak fajnie
        się bawiła.

Myślę też nad odkurzaczem:
        np. takim

www.allegro.pl/item141913021_zabawka_odkurzacz.html
        zawsze jak odkurzam mało mi z ręki nie wyrwie rury, to może byłoby jakieś
        rozwiązanie smile
    • lolita27 Re: wozek dla lalek 27.11.06, 09:52
      Moja Zuza zabiera na palcu zabaw wszystkim dziewczynkom wozeczki i
      stwierdzilismy ze czas kupic. Kupilismy w Leclerku za 15 zl spacerowke i
      dostanei na mikolajki , mam nadizje ze bedzie zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka