Hej hejwitam wszystkich na nowym forum, z jego oblężenia wnioskuję, iż było ono z dawna oczekiwane.

Mam jednak kilka uwag i próśb.

Skorzystam przy tym z mojego postu na Niemowlęciu. Na niniejszym forum opisujemy osiągnięcia naszych maluszków i porównujemy je z innymi.

Poszukujemy rówieśników do wspólnych dyskusji,spacerków, spotkań... Nie oznacza to jednak, że każdy ma otwierać wątek z datą urodzenia swojego maluszka... Istnieje wiele wątków np. marcowych, kwietniowych, majowych, czerwcowych... itd. może podpinajmy się pod nie i tam szukajmy astrologicznych bliźniaków naszych dzieciątek?

A propos: czy są tu dzieci z 29 listopada?

Bardzo proszę, aby wątki nie były dublowane, wysyłane po kilka razy (nie mówię tu o błędach systemu, jak się coś komu nieumyślnie wyśle

), bo będe je musiała zamykać...Siłą rzeczy wątki "kalendarzowe" osiągają tasiemcowe długości. Wielu forumowiczów korzysta z internetu w domu, łącząc się przez modem, a otwieranie strony z takimi wątkami trwa wieki. Tak mi się przynajmniej wydaje... Z Waszych postów wynika, że są to wątki chętnie czytane. Dlatego też bardzo bardzo proszę o zgłaszanie mi propozycji, czy mają one być pozostawione same sobie (nawet do kilkuset postów), czy też mam zamykać wątki o długości ponad powiedzmy 100 postów (nie kasować, zamykać! Oznacza to,że można je będzie nadal czytać, ale aby coś napisać, należy kliknąć: Wyślij nowy post.

). Takie stare wątki po jakimś czasie i tak tracą na aktualności, co dzieje się również z ich tytułami. O losie wątków zadecyduje większość. Jeśli nie będzie większości - zadecyduje moderator. A ja od razu mogę powiedzieć, że jestem za zamykaniem wątku po 100 postach.

Życzę miłej zabawy na forumAsiaTmoderator