misia9944 14.12.06, 19:35 Witam Wszystkie Lutówki No ja dzis probowalam sie ogolic no i jednak nie dalam rady zacielam sie nie za fajnie. 32 tydz a ja nic nie widze przez brzusia. No coz. Łatwiej jak narazie nie bedzie. Hmm ciekawe ja by bylo z tymi plastrami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s ja szaczęłam używać kremów do depilacji veet 14.12.06, 20:01 bardzo fajny w sprayu Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Re: Jednak nie dalam rady 14.12.06, 20:20 A wiecie, że nie pomyślałam do tej pory, że można używać kremów do depilacji?! A plastry na jakiej zasadzie działają?? Do tej pory nie kupowałam żadnych kremów i plastrów, bo do nóg mam depilator, a w okolicach intymnych jeszcze niedawno sobie jakoś radziłam, choć ostatni raz można by już do porażek zaliczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Jednak nie dalam rady 14.12.06, 21:33 Plastry polecam dla kobiet o mocnyc nerwach Są b.dobre,ale działają jak wosk u kosmetyczki - wyrywają włosy z cebulkami. Ja już się przyzwyczaiłam i mnie to tak nie boli,ale też mam dreszcze,jak muszę wyrwać,hihi. no i mają wady - trzeba poczekać,aż włosy trochę podrosną, chociaż są też takie, które wyrywają i te mniejsze. Za to włosy odrastają naprawdę długo, więc wystarczy robić sobie "ten straszny" zabieg raz na 3-4 tygodnie nawet) Kremy i pianki usuwają włosy bez cebulek. Ich nie używam,bo większość mnie uczula,no i odrastają dość szybko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Jednak nie dalam rady 14.12.06, 21:42 No ja dzisiaj przed wizytą u ginekologa tez nie dałam rady-nawet z lusterkiem,musze coś wymyslić,bo to istna meczarnia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Ja jeszcze daję radę 14.12.06, 22:08 Ostatnio wydepilowałam sobie całe nogi na cacy i to w dodatku depilatorem-lubię sporty ekstremalne))Troche się nagimnastykowałam ale radę dałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do dakotki :) 15.12.06, 09:58 No nogi to bez problemu umie ładnie ogolic tylko chodzi o ta czesc bardziej intymna... sciskam haha juz widze jak maz mnie goli, on chce ale ja chyba wole pozostac owlosiona w takim wypadku nigdy mnie nie golil a nagle ma umiec Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Re: Jednak nie dalam rady 15.12.06, 08:08 Myślisz, że warto poddać się "zabiegowi" stosowanemu przez mężczyznę, który od dobrych kilku lat nosi wąsy i brodę a sam zawsze miał problemy z goleniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Niunka24 :) 15.12.06, 10:00 Napisz prosze jak nazywaja sie te plastry i okolo ile kosztuja z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: do Niunka24 :) 15.12.06, 13:14 misia, ja się pomyliłam,sorry Używam Veet! nie Tanity Nie wem,ile kosztują,niestety,bo ja je dostałam. Nazwa- Veet Eternally Smooth Dla skóry wrażliwej , Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Jednak nie dalam rady 15.12.06, 12:54 Ale do porodu przecież zarośniesz jeszcze dwa razy, a do tego teraz pewnie bedzie swędziało Poczeka jeszcze i polecam męża;;; Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do marysiowamama 15.12.06, 14:09 hahaha ale sie usmialam "zarosniesz" 2 razy ahhaa no fakt Odpowiedz Link Zgłoś