chaos222 15.12.06, 11:09 tak sobie teraz przegladalam statystykei::: ja urodzilam sie w Tomaszowie na Poludniowej. Mam w tym miescie cala rodzine od strony mamy.Miesiac temu bylam u babci i zal mi sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izuniap78 Re: do:chaos222 15.12.06, 11:42 Hej, Pozwól, że się wetnę, ale ja tez urodziłam się w Tomaszowie w szpitalu na Południowej. Mieszkałam tam do 20 r.ż. Później uciekłam przed bezrobociem właśnie, ale zawsze miło mi się tam wraca. Teraz mieszkam w Warszawie. W przyszłym tygodniu jedziemy do TM i mam nadzieje poznać się osobiście z Rosieee. Pozdrawiam, Iza i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
chaos222 jak mi sie milo zrobilo 15.12.06, 12:11 a ja mieszkalam do 3 roku zycia , pozniej to cale wakacje u babci i ( zalew albo pilica i ferie zimowe- tor lyzwiarski - Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 he, he 15.12.06, 12:40 Kto wie, czy nie spotkałyśmy się kiedyś. Ja też wakacje Pilica, Zalew i ferie na torze łyżwiarskim. O jak miło... Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Re: do:rosieee tak mnie naszlo 19.12.06, 11:55 No nie, jak to się stało ze mi ten watek umknął????? no kolejna Tomaszowianka )) Ja to taka Tomaszowianka troche przyszywana jestem - tu się urodziłam co prawda, ale potem rodzice wyemigrowali do Rawy Maz - 30 km w stronę Wa-wy - i tam az do 19 roku życia. Wakacje, ferie, oczywiście w Tomaszowie u babć.... Teraz z powrotem mieszkam w Tomaszowie. Już pisałam Izie - to co jest w Tomaszowie to MASAKRA!!! Część ulic koszmarna, no w ogóle szaro, zakopcone teraz - każdy "oszczędza" i pali śmierdącym badziewiem!!!! Smród z oszyszczalni czasem że hej, ehhh a Wrocław taki piękny.... A może na święta będziesz? to byśmy zrobiły sobie mini spotkanie majóweczek ? Buziaczki Hania Odpowiedz Link Zgłoś
chaos222 Re: do:rosieee tak mnie naszlo 19.12.06, 12:04 ze mnie tez taka Tomaszowianka jak z koziej d..y traba.Tak jak pisalam wczesniej- mieszkalam jak bylam malutka na Glinniku- potem wakacje i ferie w Tomaszowie na Biernackiego niedaleko Pilicy i toru lyzwiarsiego, potem Deblin, a gdy wyjechalam na studia do Warszawy 96 rok, to tak jakos sie zasiedzialam -to juz 10 latna Swieta jade do rodzicow do Deblina Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: do:rosieee tak mnie naszlo 19.12.06, 12:07 to sie dopisze, bo tez z Tomaszowa jestem... wyjechałam na studia do Krakowa a teraz wyladowałam w Warszawie... Srednio co 2-3 tygodnie jestesmy u Mamy na Smugowej... mieszkałam na Sosnowej a potem na Diamentowej.. a i tak ostatnio się troche poprawiło co do szarości, wiecej ogłoszeń (jakichkolwiek) w TIT... a mój mąż (z Piotrkowa, poznalismy sie he he na wycieczce do Włoch) strasznie chciałby wrócic... Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Re: do:rosieee tak mnie naszlo 19.12.06, 12:45 Kurczę, to niesamowite A ja myślałam, że ja jedna na tym forum z Tomaszowa... Pozdrawiam,Iza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaemilki Re: do:rosieee tak mnie naszlo 18.01.07, 22:20 to ja też się dopiszę ze jestem z tomaszowa od kilku lat, troche narzekam, że nie moge znaleźć dobrej pracy, fakt szaro! i nudno Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Hallo Emilko - Tomaszowianko!!! 19.01.07, 20:08 No super!!! Emilko, to daj znać jak będziesz u mamy, koniecznie!!! Może sie spotkamy?? Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś