Gość: Olla:) IP: *.* 06.02.03, 21:10 Czesc -szukamy przyjaciol w podobnym wieku-Laura urodzona 7 sierpnia 2001 i malenstwo ktore sie dopiero urodzi w lipcu.Mieszkamy w krakowie i bardzo lubimy chodzic na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:23 Cześć Ola!To my: Kuba , który urodził się 6 sierpnia 2001 i ja, ewa , czyli mamusia Kubusia . Mieszkamy w Warszawie.Jesli masz ochotę porozmawiac od czasu do czasu, czekamy na Twój mail,pozdrawiam i czekam na kontaktevcia i kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:23 Cześć Ola!To my: Kuba , który urodził się 6 sierpnia 2001 i ja, ewa , czyli mamusia Kubusia . Mieszkamy w Warszawie.Jesli masz ochotę porozmawiac od czasu do czasu, czekamy na Twój mail,pozdrawiam i czekam na kontaktevcia i kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:24 Cześć Ola!To my: Kuba , który urodził się 6 sierpnia 2001 i ja, ewa , czyli mamusia Kubusia . Mieszkamy w Warszawie.Jesli masz ochotę porozmawiac od czasu do czasu, czekamy na Twój mail,pozdrawiam i czekam na kontaktevcia i kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli Re: Sierpien 2001 09.04.03, 08:39 Witam mamusie sierpniaków. Ola urodzona 14 sierpnia, mieszkamy w Warszawie. Jesteśmy chętne do pogaduszek ... Zapraszam na priva: ania212@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dasiam Re: Sierpien 2001 11.04.03, 13:49 Witajcie! Jestem Michał,urodziłem się 17 sierpnia 2001 i jestem strasznym urwisem. Mieszkam w Radomsku ( na granicy woj. śląskiego i łódzkiego, przy "gierkówce"), uwielbiam każdą zabawę, byle z mamą Asią, jadamy wszystko, oby zmiksowane i mówimy niewiele, ale za to wszystko potrafimy pokazać na migi! )) Chętnie pogadam najlepiej na priva: berta68@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Sierpien 2001 23.06.03, 10:23 A moj Patryk ur. 26 sierpen. Mowi pelnymi zdaniami, liczy do 9, wierszyki itp. Ale niestety nie spi w nocy , czesto budzi, juz nie ssie, ale nie moze zasnac po przebudzeniu. Wasze pociech spia? Odpowiedz Link Zgłoś
frutella Re: Sierpien 2001 09.04.03, 14:46 Cześć Dopisuję się do listy. Mój Kubuś urodził się 13-go sierpnia 2001 i jest lwiątkiem - niewiniątkiem. Ja mam na imię Ela i 27 lat, mieszkamy w okolicach Tarnobrzega. Ciekawa jestem jak mają się wasze sierpniaczki. Mój Kubek jest zadeklarowanym niejadkiem. Przy każdej porze posiłku musimy pstrykać pilotem w poszukiwaniu reklam, bo tylko wtedy je i to własciwie wszystko, co mu sie włoży do buzi. Poza tym uwielbia książeczki, zwłaszcza "Lokomotywę" i niewiele mówi (głownie po chińsku), a poza tym uwielbia zegary (czy to "żywe", narysowane, w książeczce - bez znaczenia), gdy tylko jakiś ujrzy - zaraz woła tiku-tiku. Pozdrawiam wszystkich, napiszcie prosze coś więcej o swoich dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
frantiszek Re: Sierpien 2001 27.06.03, 20:39 Tu kasia, mama frania urodzonego 7 sierpnia 2001. Warszawa a w zasadzie okolice. W tym roku, rowniez w sierpniu dołączy do nas zosia (planowo 13 sierpnia). pozdrawaiamy fran i franio Odpowiedz Link Zgłoś
mama88 Re: Sierpien 2001 04.07.03, 00:13 Cześć! Dopisejemy się do sierpniowych dzieciaczków, czyli Tosia ur. 2 sierpnia i mama. Mieszkamy w Śremie pod Poznaniem. Tosia to mój mały diabełek, który mówi już całymi zdaniami, do nocniczka siusia czasem i uwielbia bawić się w piaskownicy i czytać książeczki. Pozdrawiam wszystkich, chętnie odpiszę na list. Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Prosilam bez POWTóREK!!!!! 20.07.03, 16:39 Pisalam..aby nie pisac nowych watkow...ale dopisywac sie juz pod istniejacymi: (((( JAk tak dalej pojdzie bedzie tu niezly balagan..i zaczne je kasowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apniunia Re: rozwój dziecka 21.07.03, 12:24 witam wszystkich moja Julita jest z 18 sierpnia słusznego roku czytam Wasze wypowiedzi i jestem przerażona, albo Wasze dzieci są geniuszami, albo z moją córcią coś jest nie tak, albo ze mną moje dziecko nie mówi pełnymi zdaniami i nie potrafi liczyć na pytanie "ile masz latek" odpowiada sześć i pokazuje trzy palce mówi mama, tata, tak, nie, daj i coś w rodzaju kilku innych wyrazów lub nazw ale naśladuje zwierzęta, nie myli psa z kotem i ma duuużo silnej woli i oczywiście zawsze własne zdanie (jak na Lwiątko przystało) więc chyba nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
anulas2 Re: Sierpien 2001 30.07.03, 14:07 Witam.dołączamy do sierpniowych.Mój Piotruś urodził się 24.08. i mieszkamy w Jeleniej Górze razem z nowonarodzonym(21.05.) Sebastiankiem. Odpowiedz Link Zgłoś