Dodaj do ulubionych

Sierpien 2001

IP: *.* 06.02.03, 21:10
Czesc -szukamy przyjaciol w podobnym wieku-Laura urodzona 7 sierpnia 2001 i malenstwo ktore sie dopiero urodzi w lipcu.Mieszkamy w krakowie i bardzo lubimy chodzic na spacery.
Obserwuj wątek
    • Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:23
      Cześć Ola!To my: Kuba , który urodził się 6 sierpnia 2001 i ja, ewa , czyli mamusia Kubusia . Mieszkamy w Warszawie.Jesli masz ochotę porozmawiac od czasu do czasu, czekamy na Twój mail,pozdrawiam i czekam na kontaktevcia i kubuś
    • Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:23
      Cześć Ola!To my: Kuba , który urodził się 6 sierpnia 2001 i ja, ewa , czyli mamusia Kubusia . Mieszkamy w Warszawie.Jesli masz ochotę porozmawiac od czasu do czasu, czekamy na Twój mail,pozdrawiam i czekam na kontaktevcia i kubuś
    • Gość: INGA$ Re: Sierpien 2001 IP: *.* 07.02.03, 19:24
    • mama_oli Re: Sierpien 2001 09.04.03, 08:39
      Witam mamusie sierpniaków. Ola urodzona 14 sierpnia, mieszkamy w Warszawie.
      Jesteśmy chętne do pogaduszek ... Zapraszam na priva: ania212@wp.pl
      • dasiam Re: Sierpien 2001 11.04.03, 13:49
        Witajcie! Jestem Michał,urodziłem się 17 sierpnia 2001 i jestem strasznym
        urwisem. Mieszkam w Radomsku ( na granicy woj. śląskiego i łódzkiego,
        przy "gierkówce"), uwielbiam każdą zabawę, byle z mamą Asią, jadamy wszystko,
        oby zmiksowane i mówimy niewiele, ale za to wszystko potrafimy pokazać na
        migi! smile)) Chętnie pogadam najlepiej na priva: berta68@poczta.onet.pl
        • rzenia2 Re: Sierpien 2001 23.06.03, 10:23
          A moj Patryk ur. 26 sierpen. Mowi pelnymi zdaniami, liczy do 9, wierszyki itp.
          Ale niestety nie spi w nocy , czesto budzi, juz nie ssie, ale nie moze zasnac
          po przebudzeniu. Wasze pociech spia?
    • frutella Re: Sierpien 2001 09.04.03, 14:46
      Cześć
      Dopisuję się do listy. Mój Kubuś urodził się 13-go sierpnia 2001 i jest
      lwiątkiem - niewiniątkiem. Ja mam na imię Ela i 27 lat, mieszkamy w okolicach
      Tarnobrzega. Ciekawa jestem jak mają się wasze sierpniaczki. Mój Kubek jest
      zadeklarowanym niejadkiem. Przy każdej porze posiłku musimy pstrykać pilotem w
      poszukiwaniu reklam, bo tylko wtedy je i to własciwie wszystko, co mu sie włoży
      do buzi. Poza tym uwielbia książeczki, zwłaszcza "Lokomotywę" i niewiele mówi
      (głownie po chińsku), a poza tym uwielbia zegary (czy to "żywe", narysowane, w
      książeczce - bez znaczenia), gdy tylko jakiś ujrzy - zaraz woła tiku-tiku.
      Pozdrawiam wszystkich, napiszcie prosze coś więcej o swoich dzieciach.
    • frantiszek Re: Sierpien 2001 27.06.03, 20:39
      Tu kasia, mama frania urodzonego 7 sierpnia 2001. Warszawa a w zasadzie
      okolice. W tym roku, rowniez w sierpniu dołączy do nas zosia (planowo 13
      sierpnia).
      pozdrawaiamy
      fran i franio
    • mama88 Re: Sierpien 2001 04.07.03, 00:13
      Cześć!
      Dopisejemy się do sierpniowych dzieciaczków, czyli Tosia ur. 2 sierpnia i mama.
      Mieszkamy w Śremie pod Poznaniem. Tosia to mój mały diabełek, który mówi już
      całymi zdaniami, do nocniczka siusia czasem i uwielbia bawić się w piaskownicy
      i czytać książeczki. Pozdrawiam wszystkich, chętnie odpiszę na list.
    • yomama Prosilam bez POWTóREK!!!!! 20.07.03, 16:39
      Pisalam..aby nie pisac nowych watkow...ale dopisywac sie juz pod istniejacymi:
      ((((
      JAk tak dalej pojdzie bedzie tu niezly balagan..i zaczne je kasowac!!!
    • apniunia Re: rozwój dziecka 21.07.03, 12:24
      witam wszystkich
      moja Julita jest z 18 sierpnia słusznego roku
      czytam Wasze wypowiedzi i jestem przerażona, albo Wasze dzieci są geniuszami,
      albo z moją córcią coś jest nie tak, albo ze mną smile
      moje dziecko nie mówi pełnymi zdaniami i nie potrafi liczyć
      na pytanie "ile masz latek" odpowiada sześć i pokazuje trzy palce
      mówi mama, tata, tak, nie, daj i coś w rodzaju kilku innych wyrazów lub nazw
      ale naśladuje zwierzęta, nie myli psa z kotem i ma duuużo silnej woli i
      oczywiście zawsze własne zdanie (jak na Lwiątko przystało) więc chyba nie jest
      źlesmile
    • anulas2 Re: Sierpien 2001 30.07.03, 14:07
      Witam.dołączamy do sierpniowych.Mój Piotruś urodził się 24.08. i mieszkamy w
      Jeleniej Górze razem z nowonarodzonym(21.05.) Sebastiankiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka