Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje z naszym Forum :(

17.12.06, 17:38
Bądz jego odwiedzającymi??? kiedyś było tu miło i sympatycznie, kązdy sobie
pomagał, były też ploteczki smile A teraz jakaś głupie watki dążą do kłutni i to
na jaki temat? Zabawek I Teletubisiów????? Sorki dziewczyny ale uważam to za
głupote zakładanie wątków typu "kto nie kupujezabawek FP" itd. Po co
krytykować kogos za to ze je ma, badz za to że ich nie ma? Co prawda ja
dopisałam sie do watku o tych snobkach, ale to dlatego że zdenerwował mnie
tamten watek. Sorki zitke ale jak dla mnie była to głupota i jak tak dalej
pujdzie to na forum bedzie gorzej niz na NIemowlaku sad
Obserwuj wątek
    • maupica Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 17:40
      Moja droga, Ty zamiast inwestować w zabawki FP kup sobie słownik ortograficzny -
      zainwestujesz i w siebie i w dziecko ;DDD
      • monismonis Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 17:45
        Dziekuje bardzo za uwage! niestety błędów nie zdążyłam poprawić bo na kolanach
        siedzi mi synek i sam dopisuje niektóre rzeczy!!!! A jeśli tak bardzo cię rażą
        moje błędy proponuje nie czytać moich postów smile
        • maupica Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 17:50
          Dzięki, rozważę Twoją propozycję, jest bardzo rozsądna. Ty pewnie nie wiesz
          nawet gdzie te byki "strzeliłaś"?
          • monismonis Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 17:53
            wiesz nie wiem o co ci chodzi????? czepiasz sie czy co?? Kobieto pomyśl troszke
            zanim cos napiszesz !!!!!!!!
      • wroba Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 18:41
        Maupica wydaje mi się że Twoja uwaga była nieco niesmaczna, ale już lepiej nic
        nie piszę bo jeszcze i mnie się oberwie.
        Monis tak jak Ty czekam na lepsze jutro wink
    • monismonis Re: błąd w tekście!!!! 17.12.06, 17:42
      monismonis napisała:

> Sorki zitke

No i właśnie tu popełniłam błąd miało być azjia i o watek zabawek FP a nie o
      zitke smile Sorki!
      • aisza24 przestancie!! 17.12.06, 17:58
        Bez sensu sie zachowujecie. Ja uwazam podobnie jak monis, ze te watki o
        zabawkach i teletubisiach sa bez sensu, a atmosfera na forum robi sie dziwna.
        • agnieszkaela Re: przestancie!! 17.12.06, 18:06
          Dla mnie tez to dziwne, przykre nawet... no, ale taka widocznie juz kolej
          rzeczy. Ale wierze ze forum przetrwa wink i znow bedzie milo
          • azja811 Re: przestancie!! 17.12.06, 18:13
            agnieszkaela napisała:

> Dla mnie tez to dziwne, przykre nawet... no, ale taka widocznie juz kolej
            > rzeczy. Ale wierze ze forum przetrwa wink i znow bedzie milo

Niektórz twierdzą ze nudno...przecież nikt nikogo nie skrytykował, ale jak
            widać nie dziewczyny nie są pewne swego stąd ich reakcja, przecież zawsze można
            kulturalnie podyskutować...ale jak widać to ponad mozliwosci niektórych
            forumowiczek
    • azja811 To straszne co piszesz..... 17.12.06, 18:07
      ...naprawde jestem przerazona, faktycznie mój wątek byl strasznie chamski i
      perfidny <bije się w pierś>

JUż sama niewiem skad we mnie tyle jadu...<współczuje swojemu dziecku>
      • monismonis Re: To straszne co piszesz..... 17.12.06, 18:12
        Nie chodzi mi o złośliwość twojego wątku smile Po prostu kiedyś nie było takich
        wątków i nie było tej złosliwości co wywołuja tego typu watki!!
        • azja811 Re: To straszne co piszesz..... 17.12.06, 18:16
          Myślę ze w takim razie należy określic listę teamtów dozwolonych i nie, wtedy
          bedzie dalej milo, przytulnie ...
          PS.Porównywanie tego forum do niemowlaka to gruuuba przesada,a całą awanturę
          wywola nie mój pokojowy watek tylko te drugie "lepsze"matki
          • monismonis Re: To straszne co piszesz..... 17.12.06, 18:24
            też zawsze uważałam ze powinny byc poruszane wszystkie tematy na forum! Tylko
            troszke szkoda mi tamtej atmosfery. No ale jeśli uważacie, że niektóre
            wypowiedzi nie były chamskie i obraźliwe no to może rzeczywiście sie myle!
            • azja811 Re: To straszne co piszesz..... 17.12.06, 18:31
              To moze tylko pomóż dystans jak widac niektórym bardzo go barkuje i strasznie
              mocno przeżywają to co się dzieje na forum i każdy wątek i wypowedź traktują
              zbyt osobiscie, ciekawe czemu...?Ja mam na to swoja teorię a ty?
              • azja811 A poza tym zobacz... 17.12.06, 18:32
                ...jak forum zaraz zycia nabrałosmile
                • smeagoul aaa przesada z tymi kłótniami!!!! 17.12.06, 19:03
                  przecież autorkom tych postów nie chodziło o to y rozpoczynac kłótnie i niesnaski!!!
                  dziewczyny wyluzujcie - na zartach sie nie znacie???
                  Przecież nie zawsze musimy mówić o kupach itp.
    • iva30 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 19:02
      Azja, chodzi o to, żeby na tym forum było miło, żeby wchodzić tu dla
      przyjemności, a nie żeby denerwować się i kłócić. Nie ma zatem sensu tworzenie
      wątków, które wprowadzają jakieś sztuczne podziały na dobre i złe mamy, a takie
      w podtekście były wątki o FP i teletubisiach. Żadna z nas nie jest idealna,
      możemy mieć różne metody wychowawcze, a łączy nas jedno - nasze dzieci urodziły
      się we wrześniu 2005. I tyle.
      • azja811 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 19:17
        Podteksty same sobie odrabiacie i smieszy mnie jakie, np. nie kupujesz fp
        jesteś zla, albo na odwrót <rotfl>
        • smeagoul Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 19:23
          Azja ma racje!!
          to czy kupujemy Fp itd. nie swiadczy ze jestesmy lepszymi matkami!!!! WSZYSTKIE
          jesteśmy Świertnymi matkami i to sobie zapamiętajciesmile
          i skończmy tą płetą te watki i kłótnie z nimi związane.
    • zitke Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 19:51
      A dlaczego glupota ? chcialam wiedziec kto kupuje zabawki FP i kto oglada
      teletubisie .. nie widze w tym nic glupiego . Ktos pyta kto nie kupuje , a ja
      pytam kto kupuje smile
      • zitke monismonis 17.12.06, 19:59
        dopiero doczytalam ze to nie do mnie wink)

Pozdrawiam
    • maupica Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 20:00
      Powiem Wam co ja myślę o całej dyskusji nt. zabawek FP i innych firmówek.
      Czasem wchodząc na to forum mam wrażenie, że obserwuję przechwalające się
      dzieci w piaskownicy. Niektóre mamy kupują firmowe zabawki i nie odczuwają
      chęci chwalenia się tym na prawo i lewo. Ale są i takie, które za wszelką cenę
      chcą być zauważone (nie wiem, może to wynika z jakichś kompleksów). Co jest
      najzabawniejsze, wiele z tych mam zgodnym chórem sprzeciwia się kierowaniu
      reklam do dzieci, bo ogłupiają, robią wodę z mózgu, wywołują u dziecka
      niepohamowaną chęć posiadania tego, co modne, co „najlepsze” co „musisz mieć”.
      A same... biegną do sklepu pod wpływem reklamy w TV czy przechwałek innych mam
      z forum po” Krzesełko – pierdzidełko”, „szczeniaczka – uczniaczka” i inne
      absolutnie „niezbędne”, jakże „edukacyjne” , „interaktywne” i wspaniałe
      zabawki. Czują się wspaniałymi mamami – przecież dają to, co najlepsze (bo
      skoro najdroższe, to i najlepsze). I mają z głowy wyrzuty sumienia wynikające z
      braku czasu dla dziecka. Jaki plastikowy piesek jest w stanie zastąpić dziecku
      mamę, która sama w trakcie zabawy pokazuje dziecku części ciała? I co takiego
      jest w tym krzesełku??? Niech mi ktoś wytłumaczy... Bo mnie się wydaje, że
      kupujecie te zabawki dla siebie, dla swojego świętego spokoju. Nie zadacie
      sobie trudu, by dowiedzieć się co tak naprawdę mogłoby ucieszyć Wasze dzieci,
      co jest dla nich naprawdę odkrywcze i zmusza je do samodzielnego myślenia. Całą
      robotę odwalają za Was spece od reklamy i marketingu. Wygodne, nie powiem. A
      jak ktoś na forum ośmieli się o tym głośno powiedzieć, popadacie w frustrację.
      • asmi7 Re:maupica 17.12.06, 23:19
        Czują się wspaniałymi mamami – przecież dają to, co najlepsze (b
        > o skoro najdroższe, to i najlepsze). I mają z głowy wyrzuty sumienia
        wynikające z braku czasu dla dziecka.

Maupico, myślę, ze trochę za daleko posunęłaś sie przypisując mamom piszącym
        tu, na forum, takie intencje.
        Wiele z Nich miałam okazję poznać bliżej a nawet doświadczyć ich życzliwości w
        bardzo konkretny sposób i są to naprawdę fajne, inteligentne, ciepłe mamy.
        Naprawdę sądzisz, ze "nie zadają sobie trudu co tak naprawdę mogłoby ucieszyć
        dzieci, co jest dla nich naprawdę odkrywcze i zmusza je do samodzielnego
        myślenia"?
        Mylisz sie, jestem tu na forum od czasów ciazy i wiem jak każda z piszących tu
        mam kochała swoje dzieciątko zanim poczuła jakiekolwiek jego ruchy, zanim
        dowiedziała się kim ono będzie - chłopczykiem czy córeczką.
        Tym bardziej teraz - założę sie, że każda z nas bacznie obserwuje co tak
        naprawdę cieszy Jej dziecko.
        I zacytuję jeszcze fragment jednego z Twoich poprzednich postów (przepraszam,
        wiem, ze nie powinnam tego robić...), ale kiedys pisałaś o swoim dziecku,
        że "czasem, jeśli jest włąćzony tv - ogląda - głównie
        reklamy - rozpoznaje sygnał reklam i ogląda je jak zaczarowana".
        Przytoczyłam tet fragment absolutnie nie po to, żeby Cię oceniać (nie mam
        takiego prawa!), ale uświadomić Ci, ze równie dobrze ktoś inny mógłby Tobie
        przypisać intencje o których piszesz w swoim poście. A to byłaby na pewno
        krzywdząca, niesłuszna opinia, prawda?
        Myślę, Maupico,że powinnaś łagdniej interpretować to, co piszą inne mamy.
        I coś jeszcze - mnie naprawdę nie przeszkadzają wątki "chwalące sie" - czy to
        osuiągnieciami czy choćby jakimiś zabawkami. Ja odbieram to bardziej jako chęć
        współdzielenia się radościami, codziennością a nie zaraz jako jakieś tam
        kompleksy czy chęć bycia zauważonym.

Przepraszam za ten post, ale czytając go tak jakoś wydałmi sie krzywdzący dla
        jakże wspaniałych WRZEŚNIÓWEK!!!
        • asmi7 Re:maupica 17.12.06, 23:24
          coś mi uciekło w ostatnim zdaniu
          "...czytając go..." - miałam na mysli Twój powyższy post
        • azja811 Asmi... 17.12.06, 23:37
          za daleko to się co najwyzej posuneły dziewczyny w nadinterpretacji moich
          wątków...śmieszy mnie fakt ze zwykły pokojowy, optymistyczny watek można tak
          odebrac, a jeszcze bardziej że ponoć takie watki "psują atmosferę na forum"
          Jak atmosfere??Nudy?Zresztą co tu ma psuć?dziewczyny mają z tym problem i stąd
          ich reakcja a maupica tylko to wytkneła, zauważ że nie wyszyskie mamy ktore
          lubią te zabawki sie nie oburzyly?Dlaczego?Bo nie mają z tego powodow
          kompleksów i nie musza ani sobie ani innym udowadniac dlaczego i po co tak
          robią, takie rzezcy mogłby robic jakbym zalozyła wątek "FP jest do doopy, i
          tylko ograniczone matki kupuja zabawki tej firmy"
          Tak więc wg mnie maupica ma duzo racki w tym co napisala
        • maupica Do ASMI 18.12.06, 11:05
          Po pierwsze, nie bądź obłudna twierdząc:
          "zacytuję jeszcze fragment jednego z Twoich poprzednich postów (przepraszam,
          > wiem, ze nie powinnam tego robić...)" i cytując jednak moją wypowiedź, bo to
          jest śmieszne big_grinD
          Po drugie, skoro już wywlekasz moje posty, to pozwól że przytoczę też inną
          swoją wypowiedź:

"Podpowiedzcie kochane mamy, jak można
          ten rozwój stymulować? Czytamy mnóstwo książeczek kolorowych, pokazuję jej
          obrazki, nasladuję głosy zwierzątek, bawimy sie sypkimi rzeczami (ryż itp),
          piłką, wygłupiamy się przed lustrem, tanczymy, śpiewamy, dajemy jej też okzje
          do samodzielnej zabawy, odbywamy kilometrowe wycieczki na czworaka (posuwając
          oczywiście małej nogi, bo ręce jaoś sobie radzą). Co jeszcze można z takim
          maluchem robić?"
          Jakieś pytania?

Po trzecie, przyjrzyj się uważnie co napisałam:
          „Co jest
          najzabawniejsze, wiele z tych mam zgodnym chórem sprzeciwia się kierowaniu
          reklam do dzieci, bo ogłupiają, robią wodę z mózgu, wywołują u dziecka
          niepohamowaną chęć posiadania tego, co modne, co „najlepsze” co „musisz mieć”.
          A same... biegną do sklepu pod wpływem reklamy w TV czy przechwałek innych mam
          z forum po” Krzesełko – pierdzidełko”, „szczeniaczka – uczniaczka” i inne
          absolutnie „niezbędne”, jakże „edukacyjne” , „interaktywne” i wspaniałe
          zabawki.”

I Twoja odpowiedź:

> Przytoczyłam tet fragment absolutnie nie po to, żeby Cię oceniać (nie mam
          > takiego prawa!), ale uświadomić Ci, ze równie dobrze ktoś inny mógłby Tobie
          > przypisać intencje o których piszesz w swoim poście."

Wyjaśnij mi proszę, jakie intencje miałaś na myśli?
          Wiem, bardzo chciałaś wziąć udział w dyskusji, ale zanim zabierasz głos,
          postaraj się czytać... ZE ZROZUMIENIEM.

• asmi7 Re: Do Maupica 19.12.06, 21:45
            Przepraszam Cię, Maupico, jeśli Cie uraziłam.
            Nie będę juz rozwijać moich "wywodów" (co miałam na myśli), bo wydaje mi się,
            że takie drążenie tematu nic dobrego i tak nie wniesie.
            Pozdrawiam przedswiątecznie!
    • bomba001 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 20:52
      może wątki azji sa nieco niefortunnie zatytułowane, ale myśle, że miały na celu
      jednak sprawdzenie, ile ma bratnich dusz, nie zaś stricte krytykę. musze
      powiedzieć że okropne sa te dyskusje o tych krzesełkach, ucznieczkach
      dupaczkach. podobnie wymiany myśli o telepotworach. oczywiście,, że nie muszę
      ich czytać, ale moge sie tez dowiedzieć, czy jestem normalna, skoro myślę
      inaczej. zostałam zatakowana pesonalnie przez wyznawczynię plastiku, choć cały
      czas myślę, że mój post nie był specjalnie chamski. ot, normalne wyrażenie
      zdania. źle sie podziało, ale będzie lepiej. po świętach znikną tematy
      prezentów i tych koszmarków...
    • naranykota Eee tam....... 17.12.06, 21:24
      Bo ja wiem czy warto roztrząsać kto jaki wątek zakłada?? To w końcu tylko
      forum..............Ile ludzi, tyle różnych wątków- proste. Każdy podejmuje
      temat, który go interesuje. Jak mnie wątek wnerwia, to go omijam. Ot co.

Pozdrawiam autorki "prowokacyjnych"postówbig_grinD
    • gocha34 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 21:51
      Myśle, że nic się nie dzieje z forum . Po prostu niepotrzebnie się
      niektórzy "nakręcają" .Przecież na każdy temat można wyrazić swoja opinię i
      nikt nie powinien czuć się urażony z powodu takiego czy innego wątku,to jest
      tylko forum /i aż forum/.Każda z nas i tak jest najwspanialszą mamą dla swojego
      dziecka i to się nie zmieni.Jeśli kogoś drażni lub denerwuje jakiś wątek to
      niech go nie czyta.No a jesli czyta i się po to żeby sie kłócić i denerwować no
      to już jego problem. Pozdrawiam wszystkie mamy i pociechy.
      • azja811 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 22:09
        Mnie też sie wydaje ze nic sie nie dzieje, ale niektórym się wydaje że forum
        jest tylko od klepania po pleckach i wzajemnego adorowania a nie takze od
        wymiany poglądów. Zreztą wszystko i na temat napisała maupicasmile
    • pati775 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 22:48
      1. po pierwsze monismonis jesli ktos Ci zwraca uwage, ze zrobilas blad
      ortograficzny to nie nalezy sie na tego kogos obrazac i oburzac tylko wypadalo
      by zweryfikowac raz jeszcze swoja pisownie - sztuka jest przyjac uzasadniona
      krytyke ale tego trzeba sie nauczyc

2. ja sie nie czepiam ale Twoja reakcja na uwage maupica o zainwestowaniu w
      slownik ortograficzny jest co najmniej smieszna (tym bardziej ze zrobilas dwa
      byki) a juz zaslanianie sie dziekciem na kolanach to szczyt

3. zeby nie byc goloslownym to kłÓtnie sie pisze przez "ó" tak samo zreszta jak
      slowo pÓjdzie

4. nie mam wrazenie zeby przez watki FP i Teletubis pogorszyla sie atmosfera na
      forum prawda jest taka ze sama ja teraz macisz swoim watkiem !

5. uwazam ze caly czas jest tu milo i sympatycznie i nie wiem dlaczego przez
      watki o FP i Teletubis nie mamy nadal sobie doradzac i plotkowac ?

6. szkoda ze nie mozna sobie normalnie podyskutowac, bo niektore z nas tak
      osobiscie odbieraja dany watek ze czuja sie atakowane i krytykowane.

7. raz jeszcze powtorze to co moja kolezanka azja napisala nie chodzi o krytyke
      i atak tylko DYSKUSJE !!!! czyli swobodna wymiane zdan na jakis temat! a ze
      ktoras z Was poczula sie zaatakowana i skrytykowana to tylko o niej swiadczy !

pzdr
      P.

ps. maupica Twoj post baaaardzo mi sie podoba swietnie to ujelas!
      • monismonis Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 17.12.06, 23:30
        pati775 napisała:

> 1. po pierwsze monismonis jesli ktos Ci zwraca uwage, ze zrobilas blad
        > ortograficzny to nie nalezy sie na tego kogos obrazac i oburzac tylko wypadalo
        > by zweryfikowac raz jeszcze swoja pisownie - sztuka jest przyjac uzasadniona
        > krytyke ale tego trzeba sie nauczyc
        >

Wiesz pati ja nigdy sie nie obrażam jak ktos mi zwraca na coś uwage, przyznałam
        jej racje bo popełniłam pare błędów mając na kolanach dziecko, ale uważam że
        mozna zwrócić uwage w inny sposób niż zrobiła to maupicia. No przynajmniej ja
        bym nie zwróciła uwagi w taki sposób innej dziewczynie bo pomyślała bym że sie
        obrazi, no ale to zależy od człowieka a uwaga o tym, że pewnie nawet nie wiem
        jakie błędy popełniłam ( i tu mnie powaliła) uważam za chamską! No ale nie
        musimy sie przecież wszystkie lubić smile Jestem na tym forum od początku ciąży i
        nie zauważyłam żebyśmy sobie tak złosliwe uwagi dawały! No ale juz więcej na ten
        temat sie nie wypowiem bo szkoda słów!
        • tadziewczyna Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 09:43
          Kurcze laski,
          ja tez podpisuje sie pod slowami tych, ktore uwazaja ze forum jest po to aby
          podyskutowac. Sama ostatnio zakladalam watki moze zbyt kontrowersyjne - ale
          chyba po to ono jest? Mozna sobie pogadac, mozna poznac zdania innych
          dziewczyn. Mnie to ciekawi i tyle. Oczywiscie fajnie jest kiedy dyskusja jest
          na tzw "poziomie". Ale kazdej z nas moze zdarzyc sie, ze napisze cos pod
          wplywem emocji i slowo zabrzmi "mocniej".
          A poza tym wiadomo - kobieta zmienna jest. Te nasze hormony pracuja... i humory
          mamy rozne. Jednego dnia zdanie tutaj przeczytane moze nam przeleciec kolo
          nosa, a drugiego zaboli.
          To co zauwazylam na pewno odkryciem nie jest - im ciekawszy watek tym dyskusja
          zywsza.
          Pozdrawiam Was Wszystkie bez wyjatku

• iva30 Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 10:01
        Pati, tutaj każdy robi błędy ortograficzne. Pouczanie innych, w tak niegrzeczny
        sposób, jak zrobiła to Maupica, nie może być traktowane jak życzliwa uwaga.
        • wroba Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 11:10
          Jestem tego samego zdania co Iva, też strzelam byki i nie wiedziałam, że muszę
          się tak tutaj pilnować sad Do głowy by mi nie przyszło żeby z tego powodu
          zwracać komuś uwagę, wydawało mi się, że nie chodzi o ortografię tylko o treść.
    • maupica Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 11:33
      Nie denerwujcie się już, przeciwniczki prawdziwej dyskusji,
      zwolenniczki "towarzystwa wzajemnej adoracji". Nie będę się już wypowiadać na
      tym forum, ani na nie zaglądać, szkoda mojego cennego czasu. Poświęcę go
      dziecku. Gdybyście robiły sobie prezenty gwiazdkowe, pamiętajcie o słowniku
      ortograficznym dla monismonis. I jakieś ziółka uspokajające jej kupcie, bo
      strasznie nerwowo reaguje na krytykę ;D
      • monismonis Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 11:53
        śmieszą mnie twoje wypowiedzi!!! Ja nie bede za tobą tu tęsknić więc z
        przyjemnościa cię żegnam z tego forum jesli nie masz zamiaru tu więcej zaglądać smile
      • sdomitrz Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 12:26
        Maupico, rzeczywiście nikt przecież nie robi kultu tych czy owych zabawek.
        Życzenie czytać bardziej wnikliwie czyjeś posty dotyczy wszystkich i przede
        wszystkim Ciebie.
        Nie wiem jak długo przebywasz na tym forum. Niesktóre z nas - od 2 lat, czyli
        od pierwszych dni ciąży. Przez tak długi czas już zdążyliśmy zrobić wnioski na
        temat stałych użytkowaniczek - kto ma jakie upodobania, jak się zachowuje w
        różnych sytuacjach i t.d.
        Jeżeli osoba kogokolwiek mi nie odpowiada z tych lub innych przyczyn, po prostu
        nie czytam jej postów. Ale to zcale nie oznacza, że ona nie ma prawa tu
        przebywać. Też ma swoje grono wirtualnych przyjaciółek, z którymi ma o czym
        porozmawiać.
        Ja zaś z Forum czerpam głównie wiedzę chociażby na temat dziecięcych
        dolegliwości, lub też zabawek które być może warto dziecku zafundować.
        Uwierz mi głównie z powodu braku czasu tu zaglądam, żeby szybko znaleźć
        interesującą mnie informację albo zapytać o to co mnie interesuje. Zazwyczaj to
        robię gdy dziecko śpi.
        A czasu nie mam właśnie dlatego że cały swój dzień poświęcam dzieciom.
        Większośc mam ma dokładnie tak samo. A więc nikt nie ma prawa oskarżać je o
        zaniedbywanie dziecka i dowartościowywanie się za pomocą zabawek i t.p.
        To moje zdanie
        • sdomitrz Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 18.12.06, 12:29
          Oczywiście miało być czerpię... Przepraszam za literówki - i znów ten brak
          czasu na sprawdzenie napisanego....
          • magalik Re: Co sie dzieje z naszym Forum :( 20.12.06, 09:26
            Dziewczyny, nie chodzi o to na jaki temat sie watki zaklada ale o to jak sie
            wypowiada. mozna mowic o rzeczach kontrowersyjnych taktownie i mozna chamsko o
            pogodzie. Dajcie spokoj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka