Dodaj do ulubionych

w jakim rozmiarze wyprawka?

09.01.07, 20:52
w jakim rozmiarze kupujecie wyprawki dla maluszków?
Obserwuj wątek
    • nhania Re: w jakim rozmiarze wyprawka? 09.01.07, 21:04
      ja kupiłam malutko, bo kilka sztuk na 56cm i reszte tych większych (nie pamietam
      jaki to jest wink a nie chce mi sie sprawdzac), w następnym rozmiarze.
      mysle ze wystarczy no chyba ze córcia urodzi sie bardzo malutka, ale nie sądzę.
      -------------
      bd.lilypie.com/C2Dvp1/.png
    • anntenka 56 i 62 09.01.07, 22:54
      kupilam pare bodziakow 56 i mam pare pajacykow 56
      ale wiecej rzeczy mam w rozm 62 i 68
      a poza tym zauwazylam ze firma firmie nie rowna
      czasem body 68 jednej firmy sa takie same jak 56 lub 62 innej
      generalnie bede uzupelniac braki na biezaco
      i nie martwie sie bo mnostwo ubranek dostalam od przyjaciolki
      pozdr
      • amagda80 Re: 56 i 62 10.01.07, 09:10
        jak anntenka mowi: 56 ale doslownie kilka (2-3) body i pajacykow i juz sporo
        wiecej ciuszkow na 62; mi sie super sprawdzaly pajace a pod spod body albo body
        i spioszki + kaftanik; zadne spodenki, sukieneczki, pizamki i sweterki smile z 62
        tez dosc szybko wyrosnie wiec warto tez "przy okazji" kupowac ciuchy na 68
    • koftek Re: w jakim rozmiarze wyprawka? 10.01.07, 09:27
      Jeeli dziecko urodzi się małe to zawsze jest szansa dokupić ubranka. A jeżeli
      będzie dość pokaźnych rozmiarów to nie wejdzie w za małe. Tak, że lepiej chyba
      mieć pod ręką jakieś większe - dziecko rośnie bardzo sybko. Ja przy pierwszej
      córeczce zaczynałam od 62 (miała 3600) i kilku 56. Teraz mam wcześniaczka 1780 -
      wyszła ze szpitala z wagą 2060 i mam kilka 50 i jedno tylko 46 - tak to jakoś ją
      wciskam w 56 i też jest dobrze - w miare smile

KAsia
      • aga_lub_marcin Re: w jakim rozmiarze wyprawka? 10.01.07, 09:51
        U mnie ma być dużypodobno, wiec od razu na 62 kupuje. Koleżanka ma mi troche po
        swoim oddać takich maciupkich ,bo jej synek urodził się mały, to bedzie na
        wszelki wypadek,samanie bede kupować mniejszych niz 62.
    • my_cha1 Re: w jakim rozmiarze wyprawka? 10.01.07, 13:00
      Ja też kupuję głównie 62. 56 to mam chyba tylko 1 śpiochy i body. No mam też 2
      pajace z H&M w tym rozmiarze, ale one wychodzą na 62. Poza tym mam już trochę
      ciuchów na 68. Na razie wszystko kupowałam sama, bo na pożyczone ciuszki nie mam
      raczej co liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka