dziubasek_ona 10.01.07, 19:47 Witajcie Jak Wasz apetyt kobitki? Mój wzrasta Mąż z mamą kręcą właśnie babkę z kakao bo naszła mnie ochota Moją zachciankę podsumowali tak: "Oby do lutego, my to wytrzymamy" - kochani są, hehe A junior ma czkawkę i buch mi skacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia9944 Re: Mam ochotę na... 10.01.07, 21:05 Moj maz tez tak mowi, ze do lutego to jeszcze ze mna "zachcianka" :0 da rade wytrzymac, kurcze ale mi tak dobrze co chce skasic to jem, nie patrze na kalorie, dobrze mi tak Ostatnio nawet mialam robiony krem do torta czekoladowy i tak lyzeczka wyjadalam Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Mam ochotę na... 10.01.07, 21:34 A ja mam ochote jeszcze przed porodem na fasolke po bretońsku Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona donzab81 11.01.07, 10:47 Hahaha fasolkę po bretońsku )) Jak dostaniesz skurczy to się jej najedz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Mam ochotę na... 10.01.07, 21:46 A ja właśnie zjadłam całą czekolade Wedla 100 g. Teraz mam trochę wyrzuty sumienia. Przecież takie słodkości są niezbyt zdrowe dla maleństwa. Zwłaszcza, ze po obiedzie zjadłam sobie też kilka Jeżyków. Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 11:34 a mój apetyt raczej maleje niż rośnie Chyba żołądek mi się skurczył,hihi i dobrze, przez 3 tygodnie utyłam 1kg, z czego mały jakieś 600g,więc nie jest tak źle! pozdrawiam wszystkie głodne! Odpowiedz Link Zgłoś
fibunia23 oj tak :-) 11.01.07, 11:48 A mnie napadło ostatnio na almette chrzanowy, zajadam aż mi się uszy trzęsą. I jest jeszcze jedno na co mam ochote... od 2 miesięcy mam zakazany...orgazm zeby mojej skracającej szyjki nie rozpulchnić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 15:18 zupę pomidorową, którą właśnie skonsumowałam Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 18:22 Sernik albo makowiec! Caly czas. A nie moge, bo mam cukrzyce ciazowa Odpowiedz Link Zgłoś
dziegielek Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 19:28 anansy w puszce i tatara( męczy mnie ta ochota od początku ciąży, ale jeszcze trochę wytrzymam)Ogólnie apetyt słabszy, niż w pierwszej ciązy i kilogramów tym samym mniej , widocznie córka już dba o linie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 20:09 przeróżne rzeczy,w zależności od nastroju)Ale czego bym nie zjadła zaraz pojawia się moja nieodłączna przyjaciółka-ZGAGA((Dlatego czasami wolę się powstrzymać niż potem cierpieć!A ponoć pod koniec ciąży miała ustąpić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kutikula11 Re: Mam ochotę na... 11.01.07, 22:19 no właśnie..jest 22.20, a ja ide gotowac budyń ;o) koniecznie śmietankowy..od kilku dni moge życ tylko na słodkim...ehhh..będzie słodki chłopczyk ;o) pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Mam ochotę na... 12.01.07, 13:32 A ja jem i jem i jem i przez ost tydz.przytyłam tyle ile przez poprzedni m-ąc... Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Dziś na obiad 12.01.07, 14:33 szykuję duszoną potrawkę z kurczaka w sosie śmietanowym Smakowicie się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś