justakoko 27.01.07, 16:57 hej dziewczyny, moja Basia już od dziś w domu urodziła się 25 stycznia o 14:15. ważyła prawie 3,5 kg i mierzyła 53cm. jest bardzo ładna, przed nami pierwsza noc w domu i przyznam że się boję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nhania Gratulujemy!!! 27.01.07, 17:04 gratulujemy córeczki - a noc zobaczysz że minie spokojnie trzymaj się cieplutko dużo zdrowia i sił dla ciebie i Basieńki -- bd.lilypie.com/Fib9p1/.png Odpowiedz Link Zgłoś
nswiderska Re: Basia już w domu 27.01.07, 17:39 Gratulacje dla Ciebie i coreczki. Niech spi spokojnie dzisiejszej nocy i da Ci toche odpoczac Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: Basia już w domu 27.01.07, 17:48 serdeczne gratulacje! mimo, że już kiedyś przeżywałam pierwszą noc w domu z dzieckiem, tym razem też się bałam, ale nie było tak źle. uszy do góry - dacie sobie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Basia już w domu 27.01.07, 18:09 Justakoko, ale sie rach ciach uwinelas! Serdeczne gratulacje. Pozdrawiamy i zyczymy spokojnej nocki i wszystkich nastepnych Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: Basia już w domu 27.01.07, 18:30 Gratulujemy Pewnie z wrażenia i tak wnocy bedziesz malo spac i wpatrywac sie w swoje sloneczkoPowodzenia i napisz jak minie nocka Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: GRATULACJE!!!! 27.01.07, 18:49 MIłej nocki -Basieńko daj mamusi pospać Odpowiedz Link Zgłoś
ivvvo Re: Basia już w domu 27.01.07, 19:39 gratulacje i powodzenia dla Was obu - dasz sobie rade, w domu jest o niebo lepiej niz w szpitalu pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Basia już w domu 27.01.07, 20:30 No, no, szybciutko was wypuścili. Gratulujemy i trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Basia już w domu 28.01.07, 12:22 hej, dzięki wam za wsparcie. pierwsza noc nie najgorsza. karmiłam co 2h ale za to od 6 mała spała do 11 więc ok. w szpitalu już nie mogłam wyrobić więc mnie na szczescie wypuscili. mała dużo spi w dzień a wolałabym żeby w nocy, ale cóż. cycki mam wielkie jak balony ciekawe kiedy nawał przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: Basia już w domu 28.01.07, 20:14 Ode mnie też serdeczne gratulacje i czekam na swoją Basię Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: Basia już w domu 28.01.07, 23:04 Justakoko,mam głupie pytanie,ile zużywacie pampersów dziennie? Jak to było w szpitalu z kupkami i jak jest w domku? Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Basia już w domu 30.01.07, 18:24 Aga_lub_marcin - co do pieluszek w szpitalu to nie wiem jak było bo przewijały położne. w domu w ciągu dnia zmieniam jak na razie nie za często, np. dziś ze 4 razy a w nocy raz góra 2 razy jak na razie. ale myślę że ona się jeszcze rozkręci, bo pamiętam że Adasiowi zmieniałam bardzo często pieluszkę - kupa prawie co karmienie. kupy robi 2 do 4 na dobę jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Basia już w domu 30.01.07, 17:30 Gratuluję córci - duża dziewczynka) Dużo zdrówka dla Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś