Dodaj do ulubionych

jaki wózek? prosze o pomoc....

02.02.07, 12:43
Witajcie Lutówki! jestem kwietniowka nie mogaca sie zdecydowac na wozeksad
troche zastanawiam sie na X landerem XA lub Roan Maritą. Czy ktos moglby mi
pomoc w tej sprawie? Pisze tu u Was bo na pewno juz macie wszystko
pokupowanesmile Pozdrawiam serdecznie wszystkichsmile
Obserwuj wątek
    • nhania Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 02.02.07, 15:17
      ja co prawda kupiłam chicco, ale zastanawiałam się na xlanderem. tego 2 nie znam
      ale x lander bardzo mi się podobałwink
      udanego wyboru wink
      • dakota123 Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 02.02.07, 15:32
        Ja też polecam Ci x-landera.Też planowałam zakup XA ale trafiłam okazyjnie na
        model X3 i w końcu na niego się zdecydowaliśmy,generalnie to super wózeczki!!
        • ilonaa76 Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 02.02.07, 17:38
          dzieki za informacjesmile Pozdrawiam
      • gosiek_06 Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 04.03.07, 11:31
        Cześc, tak z ciekawości sprawdzam co kto napisał o x-landerze deltima i mogę
        dodac też parę słów na ten temat,ponieważ posiadam x-landera x3 od 7
        mies.,kupiłam nowy.Zastrzegam,że mam samą spacerówkę.Jest to mój 4 (!)wózek,
        więc mam już praktyczną wiedzę jaki powinienien byż dobry wózek.Ten jest
        najlepszy.Nic w nim nie skrzypi,materiał jest gruby,solidny i nie blaknie (a
        mam niebiesko-czerwony,skrętne koła sprawują się rewelacyjnie,wcale nie za
        ciężko,a wypróbowałam je już na śniegu.Ma wielki kosz na zakupy,co dla mnie
        było dodatkowym atutem,bo dużo w nim przewożę rzeczy.Poza tym jest dla dziecka
        bardzo wygodny,szeroki,DŁUGI (dlatego też go wybrałam).Mam chłopczyka 1 rok 7
        mies. i jest bardzo dużym dzieckiem,dlatego bardzo mi zależało,żeby w końcu
        miał wygodny wózek,który nie byłby za ciasny i za krótki.
        Udało mi się go kupic za 600 zł i naprawdę mogę go z czystym sumieniem każdemu
        polecic,mimo dwóch niedogodności-moim zdaniem gąbka na raczce faktycznie
        podatna jest na uszkodzenia,tzn.łatwo się przecina,no i wózek nie jest lekki-15
        kg to sporo,zwłaszcza jak dziecko waży drugie tyle.Ale gdybym miała jeszcze raz
        kupowac wybrałabym ten sam.Chcę do niego dokupic jeszcze gondolę dla drugiego
        dziecka.Z tego co wiem,to tego modelu już nie produkują,bardzo mnie to dziwi,bo
        jest idealny na polskie drogi tj.werteoy i dobrze trzyma się podłoża.Nowsze
        modele x-landera mi się nie podobają,nie wydają się tak wygodne,choc tego nie
        sprawdzałam.W każdym razie ja swój polecam (z czterema kołami)i żałuję,że nie
        miałam go jeszcze wcześniej, a teraz kupiłam lekką parasolkę na lato Inglesinę
        Trip.Pozdrawiam!

• ilonaa76 Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 04.03.07, 11:56
          Bardzo dziekuje za wyczerpujacą odpowiedzsmile Pozdrawiam serdeczniesmile
    • pinacolada77 Re: jaki wózek? prosze o pomoc.... 04.03.07, 12:58
      my w końcu tez kupiliśmy xlandera ale x2. Jeszcze nie jeździliśmy może w
      przyszym tygodniu bedzie4 pierwszy spacerek.
    • marysiowamama tylko x-lander !!! 04.03.07, 18:28
      My śmigamy na spacerki x-landerem xa. rewelacja !!! Troche sie bałam tego
      zakupu bo nie miałam okazji "pomacać" go na żywca. Wszystkie inf.czerpałam z
      netu i co było dla mnie ważne bardzo mi sie spodobał. Bałam sie tego że ma
      twarde zawieszenie (bez zawieszenia na paskach itd) ale okazało sie że
      niepotrzebnie. Mieszkamy na osiedlu do którego jeszcze nie doprowadzono
      asfaltu. Muszę brnąć po niezłych wertepach i wózek jestem w stanie prowadzić
      jedną ręką bez najmniejszego wysiłku.
      Zdecydowalismy sie na ten model ze względu na skretne przednie koła. To moje
      drugie dziecko i wcześniej miałam wózek (na paskach-ale bez porównania do tego)
      bez skretnych kół dlatego wiedziałam jak tego brakuje. Jest super bo mozna
      zawrócić go w miejscu jedną ręką.
      POLECAM z czystym sumieniem !!!
      ps.udało nam sie kupić na Allegro w idealnym stanie z gwarancją do lipca, torbą
      firmową i parasolką za 1tys(z przesyłką)
    • fibunia23 oczywiście x lander! 05.03.07, 19:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka