07.02.07, 17:08
No tego to jeszcze nie miałam. Poszłam na spacer ale bardzo szybko wróciłam do
domu bo no właśnie zaczęła mnie boleć wewnętrzna strona obu ud. Ból jakbym
miała zakwasy po rozciąganiu się ale nic takiego nie robiłam. Cóż to może być???
Obserwuj wątek
    • oooziii Re: Ból ud?? 07.02.07, 18:09
      Dodam jeszcze że po powrocie wziełam ciepłą kąpiel, potem się położyłam ale nie
      pomogło. Boli wręcz coraz bardziej. Acha i brzuch mi się zaczął robić twardy
      (jakby skurcze) ale bolą tylko uda
      • thaigirl Re: Ból ud?? 07.02.07, 19:23
        Hej Ooozii! tez cos takiego mialam (tyle ze mnie bardziej niz uda bolalo w
        pachwinach) i tez w pierwszym momencie spanikowalam. Potem ginka wyjasnila mi
        ze to po prostu wiazadla sie rozciagaja i jest to calkowicie normalne w tym
        okresie ciazy. Kazala sie nie martwic. Pozdrawiam!
        • oooziii Re: Ból ud?? 07.02.07, 20:26
          dzięki za odpowiedźsmile znaczy się że nic się nie dzieje, a już miałam nadzieję że
          to jakiś nietypowy objaw porodu, no ale nic czekam dalej.
          pozdrawiam
          • mo1717 Re: Ból ud?? 08.02.07, 10:47
            mnie też juz od jakiegos czasy tak uda napiep.... nieraz aż noga ruszyć nie mogę tongue_out nic przyjemnego- ale przetrwać trzeba!
            • oooziii Re: Ból ud?? 08.02.07, 10:51
              przeszło mi i całe szczęście ale w nocy ból budził mnie co godzinę sad także nie
              spałam za wiele, godzina snu, ból nie do zniesienia, 2 godziny walki z nim, jak
              troche przeszło to znowu godzina snu... i około 7 przeszło smile chyba położę się
              dalej spać bom padnięta jak po maratonie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka