Dodaj do ulubionych

leżaczek-bujaczek

21.02.07, 11:34
Posiadacie takie cosik dla maluchów??Przy Julce miałam,sprawdziło sie świetnie
i długo nam służyło,na początku do usypiania małej,potem po podciągnięciu do
siedzącej pozycji mogłam ją w tym nakarmić.Teraz tez planuję zakup,mały lubi
sobie pospać w foteliku samochodowym ale tam nie chcę go trzymać zbyt długo bo
mam wrażenie że niezbyt mu wygodnie.
Tylko się zdecydować nie umię,jak macie to pokażcie jakie,plisss
Obserwuj wątek
    • dziegielek Re: leżaczek-bujaczek 21.02.07, 11:52
      Ja też zastanawiam się nad takim zakupem.Od kiedy mozna taki leżaczek stosować? Jak dziecko skończy miesiąc czy wcześniej?
    • nswiderska Re: leżaczek-bujaczek 21.02.07, 13:06
      Ja mam jeszcze po starszym synku, firmy Primi Sogni, swietnie sie sprawdzil. Na
      razie jeszcze jest na strychu. Niby od urodzenia, ale chyba poczekam az Ninka
      skonczy 6 tygodni.
    • dziubasek_ona Re: leżaczek-bujaczek 21.02.07, 13:59
      Ja mam taki leżaczek-bujaczek. Jeszcze go nie używam, ale jak synuś troszkę
      podrośnie to napewno się nam przyda smile

Mamy jeszcze 2 foteliki (jeden w aucie, drugi w domku), stojącą huśtawkę i
      siedzisko do jedzenia jak synek będzie starszy smile

Pzdr, Gosia.
      • nhania prini-sogni 21.02.07, 17:42
        ja mam taki i bardzo się sprawdza już teraz, a moja mała ma 2,5 tygodniawink
        bardzo polecam
    • novinka_78 Re: leżaczek-bujaczek 22.02.07, 18:28
      My mamy Fisher Price, taki który może służyć też starszemu dziecku. Jeszcze go
      nie używam, posadziłam w nim raz Alusię i bardzo jej się podobało. Znajomi
      bardzo go sobie chwalą, ich mała bardzo się uspokoiła od kiedy go używają.

A wygląda dokładnie jak ten z tej aukcji:
      allegro.pl/item168410487_babygear_firmy_fisher_price_super_lezaczek_.html

• blumch podbijam 09.05.07, 19:18
        I jak dziewczyny te lezaczki bo ja chce kup[i c małemu ale nie wiem jaki?
        taki na plasko zeby mogl spac jak cos, zebym mogla go zlozyc do auta.
        i zebym sie nie bala ze wypadnie.

Podajcie nazwy lezaczkow
        • donzab81 Re: podbijam 09.05.07, 19:42
          www.allegro.pl/item193892197_fisher_price_hustawka_deluxe_3w1_gratis_wys_15zl.html

ja kupilam teraz takie coś -jest rewelacyjne i starczy na długosmile
          najpierw mialam normalny leżaczek z wibracjami mothercare-ale wymienilam go na
          ten -a cena prawie taka sama smilepoprostu super.
          • nekokoneko Re: podbijam 09.05.07, 20:20
            a ja dziś odkupiłam od innej forumowej mamy z łodzi leżacxzekfirmy ania.z niemal
            płynną regulacją oparcia i rączki do przenoszenia, z kółkami, płozami i sprężyną...
            ale zuzi sie chyba nei podobasad
      • ziena77 Re: leżaczek-bujaczek 10.05.07, 19:06
        Ja mam firmyn Chicco. Jest super.Używam go od 1 tyg życia Blanki.Teraz ma 3
        mies. i bardzo lubi w nim przebywać.
    • katrinew Re: leżaczek-bujaczek 09.05.07, 20:38
      dziewczyny a jaka jest cena takich leżaczków?nie żeby mnie nie było stac tylko
      zamierzam kupic i chcialabym wiedziec ile kosztuje.Koleżanka posiada cos takiego
      i mówi że jest super(nie pamiętam firmy).Ja tez małego trzymam w foteliku sam
      ale wydaje mi sie jakby był powyginany w paragrafy.pozdrawiam!!!!!!!!!!!
      mamusia wojtusia
      • katka07 Re: leżaczek-bujaczek 10.05.07, 09:45
        Ja mam lezaczek Fisher Price Oceans Wonder. Kupiam uzywany na allegro za 130
        zl. Jest super. Ma wibracje - maly usypia. Ma przed sobą akwarium z rybkami i
        rozgwiazdą - sa melodyjki, szum wody, bulgotanie itd. Jak dziecko jest wieksze
        mozna nastawic na tryb, w ktorym dziecko samo - nóżkami - włącza całą
        maszynerię (tam są zawieszone specjalne zabawki do poruszania nóżkami). Corąco
        polecam. Mozna na jakiś czas zapomniec o dziecku i zająć się swoimi sprawami. A
        maleństwo gada i sie smieje do rybeksmile Jedna uwaga - najlepiej dziecko widzi
        akwarium pod swiatło (przynajmnej mój Maks). Ustawiam lezaczek vis a vis okna,
        wtedy znacznie dluzej sie nim interesuje. Goroaco polecam, cena tez jest
        przystepna jak na tyle zabawy i mozliwosci lezaczka. Na allergo jest zawsze
        conajmniej jeden taki lezaczek. Pozdrawiam.
        • spaska Re: leżaczek-bujaczek 10.05.07, 11:53
          my mamy fisher price taki do 18 kg, mała bardzo lubi w nim siedzieć,bo wtedy
          może sobie obserwować co się dzieje do okoła,leżaczek ma pałąk z zabawkami,więc
          malutka macha sobie rączkami albo wpatruje się w nie i gada sama do siebiesmilea ja
          mam chwilke wolnego.Leżaczek dodatkowo wyposazony jest w wibracje, ale one
          akurat chyba nie przypadły jej do gustu i robi bardzo zabawne minki kiedy coś
          jej pod pupą wibrujesmile)gólnie bardzo przydatna rzecz, polecam gorąco.
    • annazmaria Re: leżaczek-bujaczek 10.05.07, 11:54
      Kuba ma Chicco, z pałąkiem na którym są trzy śmieszne zabawki (grzechoce jedna,
      druga ma lusterko, trzecią można złapać za takie 'trzymadełko')
      zarówno on jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni - on bo się tam sporo sam
      potrafi zabawić - sam się buja - a ja bo moge go w tym foteliku wziąć i
      postawić w łazience jak się kąpie, jak coś w kuchni robię czy jak po prostu
      siedze przy kompie. Słowem - nie wyobrażam sobie bez niego życia jako 'matka-
      samotna-przez-większość-czasu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka