zuzannap3 13.03.07, 08:58 Muszę kupić wózek, gdzie jest duży wybór w Warszawie badź w Łodzi? Gdzie warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iva30 Re: do diewczyn z Warszawy i Łodzi? 13.03.07, 10:12 My wszystko kupujemy w Calineczce przy rondzie Wiatraczna. Moim zdaniem wybór wózków jest ogromny. Poniżej podaję stronkę tego sklepu. Jak się kupuje za gotówkę to właściciel daje spore rabaty. www.calineczka.pl/sklep/ Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: do diewczyn z Warszawy i Łodzi? 13.03.07, 12:12 W Calineczce jest drogo i nieprzyjemnie, wg mnie of course. Znajdz na allegro jaki chcesz model i pojedz tam, gdzie go sprzedaja. Ja tak kupilam AT 4 peg perego - w sklepach powyzej 2000, w malym sklepiku osiedlowym za 1400. Albo pojedz do jakiegos megasklepu np Swiat Dziecka na Okopowej, wawa, wybierz tam model i poszukaj na allegro. Na bank bedzie duzo taniej i z dostawa do domu Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: do diewczyn z Warszawy i Łodzi? 13.03.07, 12:14 Fak, to nie brzmi wiarygodnie jak ktos chwali w poscie sklep, a w sygnaturce ma jego reklame, Taka bezinteresownosc, czy wstretna reklama? Ten sklep naprawde nie jest wart polecenia, mieszkam niedaleko, bylam tam kilka razy i NIC nigdy nie kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: do diewczyn z Warszawy i Łodzi? 13.03.07, 12:59 ja tam wlasnie w calineczce kupilam nasze at4 i nie tylko zreszta, bo tam zaoferowali nam po rabacie najlepsza cene dlatego i ja polecam calineczke Iva nie ma w sygnaturce reklamy calineczki, bo rozumiem ze do ivy pilas z ta reklama? a co do tematu to polecam sklep z wozkamin w aleji soldarnosi, niedaleko kina femina, tam masz spory wybor i wspomniany juz swiat dziecka(najdrozzszy sklep w warszawie), ale tam jest mnostwo wozkow na sporej powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 do arielli 13.03.07, 13:40 ariella, chwalę sklep, z którego jestem zadowolona. Nie mam go w sygnaturce , jeśli przeczytasz treść mojej wypowiedzi to zrozumiesz, że poniżej podaję adres strony internetowej tego sklepu. Nie jestem z nim związana w żaden sposób, poza tym, o którym piszę wyżej - kupuję tam często i jestem zadowolona. Każdy ma prawo wyrazić opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Iva 13.03.07, 15:52 Racja, pomylilam link z sygnaturka, sorry. Ilekroc ktos chwali Calineczke to nie moge sie nadziwic, ja mam stamtad okropne wspomnienia. A propos, po ile sprzedaja AT 4 w Calineczce? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Iva 13.03.07, 20:12 jesli pytanie o at4 bylo do mnie to nie pamietam juz ceny, ale przy platnosci gotowka byla duzo korzystniejsza niz gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Iva 13.03.07, 21:26 Bo ja kupilam za 1400 i ciekawa jestem, czy gdzies jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Iva 15.03.07, 18:57 czarno-bezowy, ale jak sie nazywa oficjalnie to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: ariella 15.03.07, 20:58 ja mam taki sam kolorm strasznie sie brudzi ten bez wrrr, sprawdzilam cene i w calineczce zaplacilisymy 1274 zl, takze chyba taniej niz Ty... Odpowiedz Link Zgłoś