Dodaj do ulubionych

Wakacje,urlopy.

26.03.07, 19:01
Czy macie juz plany wakacyjne?
My zastanawiamy sie nad wjazdem nad nasze morze,ale z malym dzieckiem to
chyba nie jest takie proste,zwlaszcza dla nas,bo my nigdy nie rezerwowalismy
nic wczesniej,tylo wybieralismy kierunek wyjazdu i juz na miejscu szukalismy
noclegu,a teraz raczej tak sie nie da. Wszysto trzeba zaplanowac,zarezerwowac
i dopiac na ostatni guzik,zeby Mlodemu bylo wygodnie.Wynajac domek czy moze
pokoj w hotelu?
Moze macie jakies doswiadczenia,przemyslenia czy pomysly?

Antoś ma juz 5 tyg.
Obserwuj wątek
    • pinacolada77 Re: Wakacje,urlopy. 27.03.07, 10:35
      My jedziemy już w połowie maja ( bo później praca i inne sprawy)w góry na miesiąc.
      Jednocześnie załatwimy chrzest Marysi.W tym samym kosciólku co braliśmy ślub.

Jedziemy do malutkiego ośrodka od męża z pracy. Tam sa trzy czy cztery domki
      full wypas. Wynajmujemy 2 domki, będą teście trochę, dojada tez rodzice.
      Jedzenie sami bedziemy robic, bo wole wiedziec co jem jeszcze na tym etapie.
      Zreszta niedaleko jest pyszna restauracja, gdzie jedzonko jest prawdziwie domowe.
      Góry są godzinę od domu autem więc w razie czego zawsze możemy zawinąć na chwile
      do domu i wrócić z powrotem.
      Traktujemy ten wyjazd jako totalny wypoczynek przed cieżką pracą niestety...
      A za rok morzewink)) Gdynia moje ukochane miasto lub Łeba moje dzieciństwowink
    • dziubasek_ona Re: Wakacje,urlopy. 27.03.07, 10:52
      My jedziemy z synkiem pod koniec sierpnia do Jego prababci na wieś smile Uwielbiam
      to miejsce - cisza spokój, lasy wokoło. Czeka nas długa droga, ale damy radę,
      synek lubi autkiem jeździć brum brum wink

Poza tym planujemy w weekend majowy też gdzieś wyskoczyć w Polskę do rodzinki smile
    • annazmaria do buska_77 27.03.07, 11:14
      My tez na północ - nad polskie morze, też zaplanowane / zaklepane, z własnym
      wyżywieniem, i dojeżdżającymi dziadkami Kubusia smile
      Oby pogoda dopisała!
      Myślę że domek albo pokój w pensjonacie, nie wiem czy karmisz piersią
      i 'restrykcyjnie' dbasz o dietę, ale łatwy dostęp do kuchni przyda się nawet
      mamom butelkowym, poza tym wydaje mi się (jak dla mnie) że powinno to być coś
      na mniejszą skalę, gdzie wy i dzieckjo będzie się swobodniej czuć, gdzie łatwo
      bedzie mieć wózek pod ręką, w awaryjnym momencie zrobić pranie itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka