mcbeall 01.05.07, 09:46 Ojej jak u nas zimno bbbbrrrr dobrze, że nie schowałam jeszcze gdzieś głęboko zimowych kurtek...w Zakopanem zero stopni i strasznie zimno, chociaz słoneczko czasami się pojawia...a miało być tak pięknie ps. A w Trójmieście podobno pada śnieg !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2425 Re: Ile jest stopni?? 01.05.07, 11:58 U mnie ok 18 st. i od rana pieknie swieci slonko )) pozdr. ze slonecznego Dublina ania i maja Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: Ile jest stopni?? 01.05.07, 12:28 u nas ok. dwudziestu paru (mieszkamy przy granicy niemiecko-dunskiej). przesylam wam sloneczne (letnie) pozdrowionka!!! jak mala sie wyspi znow lecimy na plaze Odpowiedz Link Zgłoś
tutam2 Re: Ile jest stopni?? 01.05.07, 12:33 No, w Sopocie tego śniegu to nie widziałam, teraz jest 7 stopni a słońce schowało się gdzieś. TVP dziś pokazała za to biały Olsztyn! Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeall Re: Ile jest stopni?? 01.05.07, 18:49 Byliśmy dziś z Oleńka w Dolinie Chochołowskiej...było zimno i choć musieliśmy naszej córeczce założyć zimową kurteczkę to było bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś