kfilka 07.05.07, 22:48 Proszę, powiedz mi, czemu teraz szczepisz 5w1? Ja szczepiłam infanrixem hexa i pytając się lekarki, czy kolejny raz tym samym będzie mała szczepiona, powiedziała, że tak. Zgłupiałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinacolada77 Re: Dziubasek_ona 08.05.07, 09:19 o to samo miałam sie zapytac. tez szczepiłam infanrixem hexa a teraz czym? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona odp. 09.05.07, 08:22 W mojej przychodni szczepienia skojarzone wyglądają tak: 1-wsze szczepionka 6w1 Infanrix Hexa 2-gie szczepienie 5w1 Pentaxin 3-cie szczepienie 6w1 Infanrix Hexa Pan Doktor powiedział, że szczepiąc szczepionką skojarzoną nie podaje się za każdym razem żółtaczki. Na jakimś forum dziewczyny pisały o tym, że też tak u nich jest. Jak znajdę ten wątek to wstawię link. Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Re: odp. 09.05.07, 12:05 Dzięki za odpowiedź. Będę bardzo wdzięczna za link. W mojej przychodni chyba ja pierwsza szczepię 6w1.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona poprawka 11.05.07, 09:13 1-wsze szczepionka 6w1 Infanrix Hexa 2-gie szczepienie 5w1 Infanrix IPV HIB 3-cie szczepienie 6w1 Infanrix Hexa kfilka szukałam wczoraj tego linku i nie mogę coś go znaleźć, ale spytaj jak jest u Ciebie w przychodni - bo myślę, że tak samo. Pozdrawiam Cię, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś