polka_80 12.05.07, 10:54 czy Waszym szkrabom tez tak szybko rosną paznokietki?mnie to powoli zaczyna denerwować, co mu obetnę to za dwa dni znowu gdzieś się podrapie i trzeba polować z nożyczkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka Re: paznokcie 12.05.07, 11:04 dzisiaj mamy rowne 3 miesiace.Paznokci u nog jeszcze nie obcinalismy,bo nie bylo potrzeby,natomiast u raczek ostatnio musimy obcinac co kilka dni bo wzrost jest niesamowity.Oprocz obcinania lekko pilujemy malutkim pilniczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: paznokcie 12.05.07, 11:36 to własnie wczoraj mówilam do mojego męża. A na nogach przez te trzy miesiące obcinałam tylko 2 razy i to nie na wszystkic paluszkach. Ciekawe, dlaczego tam tak minimalnie rosną, a na rękach tak ekspresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonflyyy Re: paznokcie 12.05.07, 13:42 Ja swojej dziecinie u nozek jeszcze nie obcinałam, a u rączek obgryzam gdy ja karmie - karmie butla Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 heh dzis mielismy debiut stóp 12.05.07, 14:14 co do rąk, to mam wrazenie ze nie wypuszczam cążek z dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: paznokcie 12.05.07, 14:14 mojej tez szybo rosna pazurki a potem mame drapie i siebie. Wczoraj dopiero na spacerku jej obcielam bo ciagle w domku nie szlo albo spala na brzuchu a w tej pozycji nie umie obciac albo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: paznokcie 12.05.07, 20:36 u mnie to samo..mam wrażenie,ze ciagle biegam z nożyczkami Odpowiedz Link Zgłoś