marysiowamama 29.05.07, 08:37 ...własnie w TV ogląda Teletubisie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novinka_78 Re: Moja córka bedzie pedałem... 29.05.07, 10:07 Martuś tylko smerfów nie pozwól jej oglądać, no wiesz jedna laska i tylu facetów... Paranoja co?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Moja córka bedzie pedałem... 29.05.07, 10:09 Czy oni naprawdę nie mają co robić Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Rany Boskie !!! 29.05.07, 11:15 Przypomniałam sobie że czytamy jej Kubusia Puchatka, a tam Krzyś jest przecież zoofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaw001 Re: Rany Boskie !!! 29.05.07, 13:06 Teraz przynajmniej wiemy na co pójdą nasze podatki, na bardzo drogie ekspertyzy pisane przez psychologów mówiące czy bajki dla dzieci są szkodliwe i jak bardzo. Ja myślę że najbardziej "narażeni" są właśnie dorośli którzy w niewinnych bajkach widzą takie czy inne "nieprawidłowości". Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaw001 marysiowamamo ! 29.05.07, 13:07 Krzyś jest zoofilem ale chyba pluszowym )) Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 A co z Bolkiem i Lolkiem? 29.05.07, 13:13 Zawsze razem,a czasem nawet z Tola... OJOJOJOJOJOJOJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: Moja córka bedzie pedałem... 29.05.07, 13:32 Ja po przeczytaniu artykułu: www.plotek.pl/plotek/1,78648,4182867.html chyba profilaktycznie zablokuję telewizję do jedynej słusznej stacji TV Trwam. Najbardziej się uśmiałam z tego: "Krecik - nie dość, że krypto-homoseksualista (żyje w podzemiu i podkopuje fundamenty heteroseksualnego społeczeństwa), to jeszcze czarny." Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Moja córka bedzie pedałem... 29.05.07, 14:31 A Zwirek i Muchomorek-spali przecież w jednym łóżku Och, nasze pokolenie musi być spaczone a teraz nasze dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Moja córa od dwóch nocy śpi tylko z Tynky Winki... 31.05.07, 11:17 ....nie wiem dlaczego, ale nagle obudziła jej sie miłość do Tynky Winki. Dawno już się nim nie bawiła, Dipsy siedzi sam na półce. Chyba powinnam ją zapisac do terapeuty, może w weku 5 lat można jeszcze ją sprowadzić na dobrą drogę...;0 Śmiejemy się z mężem, że naprawdę nie mają co wymyślać...to chyba tylko po to, żeby odciągnąć naszą uwagę od poważniejszych spraw, które się dzieję w tym naszym pogmantwanym kraju...SZOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama bocianowa !!! 31.05.07, 13:11 Musisz z tym cos zrobić!!! I to pod Twoim dachem takie bezeceństwa i Ty na to pozwalasz?? Zgroza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: bocianowa !!! 02.06.07, 11:42 mijają dni, a jej nie przechodzi..!!! jestes zrozpaczona, nie wiem gdzie się udac po pomoc..RATUNKU...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś