monis39 20.06.07, 16:35 Moja córa ma zaczerwienione miejsca pod paszkami, na szyji oraz na zgięciu nóżek niewiem jaki krem czy maśc mam wybrac. Może macie jakiś wypróbowany który jest skuteczny. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinacolada77 Re: Czym smarować?? 20.06.07, 17:14 Ja smarowałam mascią bepanthena i mi pomogła, dla mnie jest dobra na wszystkie jakies problemy skórne w stylu zaczerwienia czy inne drobne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 Re: Czym smarować?? 20.06.07, 17:43 popieram BEPANTHEN masc - u nas jest do wszystkiego i dziala super Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Czym smarować?? 20.06.07, 18:21 Ja polecam dermatologiczny krem Balneum BABY krem Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Bepanthen maść 20.06.07, 18:40 a dgy mi brakło posmarowałam sudocremem-też nie było śladu po zaczerwienieniu Odpowiedz Link Zgłoś
m.mada Re: Czym smarować?? 20.06.07, 22:28 polecam głęboko nawilżający krem "emolium" i "emolium krem specjalny". Oba od pierwszego miesiąca życia. Moje obie córki mają skórę atopową, a ten krem rewelacyjnie nawilża i usuwa wszelkie zaczerwienienia i jest tańszy od balneum. Odpowiedz Link Zgłoś