olesia233 26.06.07, 22:25 Mam Pytanie czy ktores z waszych maluchów ma takie kulki z tyłu szyji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iva30 Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 10:09 Chyba tak ( z tyłu na granicy głowy i szyi), ja nawet pytałam lekarkę, bo w którymś momencie to wyczułam, nie pamiętam już nawet co to jest, ale jakis element chyba kostny. Pewnie u Ciebie to samo, ale przy okazji wizyty u lekarza zapytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 10:28 czy chodzi o odcinek szyjny kręgosłupa??? Bo inne kulki nie przychodzą mi do głowy D Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 10:28 Mojemu synkowi wyrosła kulka miekka która sie przesówa na szyji za uchem... jak ją odkryłam to sie b.przestraszyłam.. ale podobno czasem takie wyskakują po przebutych przeziebieniech i po jakims czasie znikają. Jak bardzo sie martwisz idz skonsultuj je z lekarzem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 10:28 nie chodzi Ci przypadkiem o węzły chłonne? nie wiem w którym dokłądnie miejscu je wyczuwasz... Odpowiedz Link Zgłoś
anica_l7 Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 10:32 moje dziecko ostatnio miało jakąs silną infekcję wirusowa, która łącznie z późniejszym katarem trwała ponad miesiąc i na szyji zostały jej na razie takie kulki - to są powiększone węzły chłonne - byłam z nią na usg, ale podobno dzieci tak czasami maja i z czasem powinno zniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia233 Re: Dziwne kulki! 27.06.07, 16:42 Dzieki za odpowiedzi byłam u lekarza jest to odczyn po szczepieniu na rózyczke może utrzymywac sie przez dłuzszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Dziwne kulki! 28.06.07, 22:54 kurde, no nie mowcie, bo emka takie kulki ma chyba juz z ponad rok... Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: Dziwne kulki! 30.06.07, 12:29 jula miala takie kulki w pachwinie po szczepionce na rozyczke. Odpowiedz Link Zgłoś