niebieskaewka 28.06.07, 15:13 1 z hippa i 2 z nutrici. Ale mam chrapke na te smakolyki dzieciowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: buuuu a mi nic!!! <foch> 28.06.07, 15:15 mi kurcze tez nic nie przysyłają a czekam i czekam. Przecież wypełniłam te cholerne ankiety szpitalne!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip-i inna 28.06.07, 15:16 mi tylko raz przyslali z bebelionu jakas probke i slinik Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka w dzisiejszej paczce z hippa dostalam: 28.06.07, 15:24 -lyzeczka plastikowa -mleko nastepne probiotyczne 32g -herbatka jablko-melisa (na 100ml wody) -krem do twarzy i ciala 6ml -sloiczk dynia z ziemniakami 125 g -jakies ulotki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ja też tylko z nutrici 28.06.07, 18:37 na hipa czekam i się chyba nie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip-i inna 29.06.07, 08:34 A mi też nic (( a też bym chciała ( Wypełniałam ankiety, ale nie wpisałam numeru pudełka, bo owe było już w domu może dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur a czy tam była gazetka 'twój maluszek'? 29.06.07, 15:25 pytam, bo ja dziś w skrzynce miałam tylko tą gazetkę bez zadnej koperty ani etykiety więc zastanawiam się skąd listonosz wiedział, że to do mnie i czy czasem próbek se nie przywłaszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: a czy tam była gazetka 'twój maluszek'? 29.06.07, 16:31 te gazetke dostalam dzisiaj,a paczuszke wczoraj,wiec widac ze to 2 rozne rzeczy. A gazetka tez byla bez zadnej folii i naklejki ,ze to do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: a czy tam była gazetka 'twój maluszek'? 29.06.07, 17:20 to ciekawe skąd listonosze wiedzieli, żeby to do nas dostarczyć. Ja miałam tylko na przodzie okładki napisany długopisem numer bloku/mieszkanie ale bez żadnej ulicy i miasta. Już chciałam składać reklamacje na poczcie że listonosz okrada listy. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: a czy tam była gazetka 'twój maluszek'? 29.06.07, 19:33 dzwonilam dzisiaj na poczte wlasnie w tej sprawie. Poczta otrzymuje ogromna paczke tej gazety-jest jedno opakowanie zbiorcze-dziela gazetki miedzy listonoszy, a ci zapisuja nr mieszkania/domu na okladce i na tej podstawie roznosza. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka mam kolejna paczuszke :))))))) 03.07.07, 15:15 tym razem z nestle. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Hipp do mnie dotarł dzisiaj. 03.07.07, 15:26 W takim składzie jak podane wcześniej To już chyba 3 paczka dzieciowa do mnie. Tyle że gazetka do mnie nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip-i inna 03.07.07, 15:30 Wczoraj dotarł drugi nr Twojego maluszka oraz z firmy Nestle próbki mleka następnego, dwóch kaszek i plastikowa łyżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
ankapo7 Pierwszy raz... wczoraj 03.07.07, 15:40 do mnie dotarły paczuszki z HIPP i Nestle Odpowiedz Link Zgłoś
blumch Re: Pierwszy raz... wczoraj 04.07.07, 11:20 Mi z nestle kleik lyzeczke i mleko ktorego nie uzywam hihi Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl A ja nie doataje nic:D:D 04.07.07, 17:27 Mam fioła na punkcie ochrony swoich danych osobowych, bo tak naprawde nigdy nie wiadomo (pomimo ustawy) co sie potem stanie z Towim nazwiskiem, adrtesem, nr tel - jaka inna firma bedzie miala do nich dostep. Dlatego nawet za cene dodtakowych gratisowych bonusów, nigdy nie wypełniam ankiet ze swoimi danymi. A pudełka w szpitalu oczywiście dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip-i inna 10.07.07, 18:21 a ja dostałam wreszcie z hippa i nestle. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip 19.07.07, 10:42 ja dostałam drugą paczke z hipa, na kopercie jest napisane 'zestaw 3', a w środku łyżeczka i śliniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip 19.07.07, 12:28 To ja dostałam ją po raz pierwszy wczoraj. Śliniak, łyżka i broszurki. WIęcej nic nie dostawałam Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama A ja z HIPPa tylko jedna dostałam:( 19.07.07, 12:33 A w srodku dynia z ziemniaczkami, łyżeczka i broszurki... Ale słoiczek smakował bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: A ja z HIPPa tylko jedna dostałam:( 19.07.07, 12:50 a ja z hippa nic do żarełka nie dostałam dalej dostałam za to próbki jakiś kosmetyków, swoją drogą są super i mają świetny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: przyslali mi juz 3cia paczuszke hiphip-i inna 19.07.07, 21:09 a ja miesiąc temu wypłeniłam na stronie Hippa ankietę i poprosiłam o próbki. Przyszła odpowiedź, ze nie mają i czy jestem zainteresowana materiałami reklamowymi. Owszem byłam. Przyszła koperta z broszurami, łyżeczka i śliniakiem. Wczoraj przysłali paczkę ze słoiczkiem, próbką kremu, mleka i herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 matylda07 19.07.07, 22:14 byłam teraz na stronie hippa i nie widzę żadnej ankiety, może ślepa jestem podeślij linka jeśli możesz, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama podciagam !!! 19.07.07, 23:15 Ja tak kiedyś wypełniałam z sasiadką ankiete na stronach nutrici i potem przysyłali nam sporo róznych rzeczy, ale teraz też nie moge jej odszukać Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 link 19.07.07, 23:17 W zakładce KONTAKT wypełniałam i w "pytaniach" poprosiłam o te próbki. Link nie działa. Otwiera się główna strona. Trzeba wejść jednak w tę zakładkę Odpowiedz Link Zgłoś