Dodaj do ulubionych

kto podaju zupki-help

03.07.07, 16:06
jak juz wczesniej pisalam podalam zupke wlasnorecznie robiona i mala nie chce
jesc. Co procz marchwi i ziemniaka podajecie? A moze dajecie sliczki i mi
podpowiecie co tam jest?
Obserwuj wątek
    • matylda07 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 16:10
      Ja daję słoiczki, wolałabym gotować, ale boje sie dać małej warzywa niewiadomego
      pochodzenia. Jak na razie woli marchew z ryżem Bobovity (takie od 4 miesiąca na
      razie daję), jabłko raczej odpadło, za kwaśne chyba. Moze za parę dni spróbuj.
      Jagoda za trzecim razem zorientowała się, zę nawet to dobre i już sama dziubek
      robi po następną porcję.
    • sorriso77 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 16:26
      moj ludzik z kazdym nowym smakiem ma mine jakby mial sie zaraz rozpłakac (zje
      góra łyzeczke), za drugim razem jest bardziej zaciekawiony, za trzecim wyrywa
      mi łyżeczke. Tak jest ze wszystkimi nowosciami. Może Twoja z tego samego
      sortu smile)
      z zupek zapodaje marchewkowa z ryzem, dzisiaj zjadl ze smakiem (jest
      ohydna), w zapasie mam pierwsza zupke bobovity jarzynowa czy cos w tym rodzaju,
      skład : woda, marchew 27% ziemniaki 17%, skrobia pszenna bezglutenowa,
      pietruszka 2 %, por 2 %, olej sojowy
      siem rozpisałam smile
      • irima2 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 17:46
        Mój robi dokładnie to samo smile
        Jak dostaje coś nowego to za każdym razem ma minę jakbym mu dawała największe
        świństwo i wypluwa. Zdegustowana mina pozostaje na twarzy jeszcze jakieś 5 minut
        smile))
        Następnego dnia krzywi się tylko przy pierwszych 2-3 łyżeczkach, potem wcina
        tak, że nie nadążam z załadunkiem smile
        • 3aloczki Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 18:14
          u mnie dokładnie tak jak u was smile
          też ugotowałam raz małemu zupkę własnoręcznie ale nie bardzo mu smakowała, woli
          takie słoiczkowe, jarzynową, marchewkową z jarzynami, jarzynową z porem, właśnie
          przed chwilą zjadł pół słoiczka na przeczekanie do kolacji, ze smakiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka