niebieskaewka 03.07.07, 16:06 jak juz wczesniej pisalam podalam zupke wlasnorecznie robiona i mala nie chce jesc. Co procz marchwi i ziemniaka podajecie? A moze dajecie sliczki i mi podpowiecie co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 16:10 Ja daję słoiczki, wolałabym gotować, ale boje sie dać małej warzywa niewiadomego pochodzenia. Jak na razie woli marchew z ryżem Bobovity (takie od 4 miesiąca na razie daję), jabłko raczej odpadło, za kwaśne chyba. Moze za parę dni spróbuj. Jagoda za trzecim razem zorientowała się, zę nawet to dobre i już sama dziubek robi po następną porcję. Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 16:26 moj ludzik z kazdym nowym smakiem ma mine jakby mial sie zaraz rozpłakac (zje góra łyzeczke), za drugim razem jest bardziej zaciekawiony, za trzecim wyrywa mi łyżeczke. Tak jest ze wszystkimi nowosciami. Może Twoja z tego samego sortu ) z zupek zapodaje marchewkowa z ryzem, dzisiaj zjadl ze smakiem (jest ohydna), w zapasie mam pierwsza zupke bobovity jarzynowa czy cos w tym rodzaju, skład : woda, marchew 27% ziemniaki 17%, skrobia pszenna bezglutenowa, pietruszka 2 %, por 2 %, olej sojowy siem rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 17:46 Mój robi dokładnie to samo Jak dostaje coś nowego to za każdym razem ma minę jakbym mu dawała największe świństwo i wypluwa. Zdegustowana mina pozostaje na twarzy jeszcze jakieś 5 minut )) Następnego dnia krzywi się tylko przy pierwszych 2-3 łyżeczkach, potem wcina tak, że nie nadążam z załadunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
3aloczki Re: kto podaju zupki-help 03.07.07, 18:14 u mnie dokładnie tak jak u was też ugotowałam raz małemu zupkę własnoręcznie ale nie bardzo mu smakowała, woli takie słoiczkowe, jarzynową, marchewkową z jarzynami, jarzynową z porem, właśnie przed chwilą zjadł pół słoiczka na przeczekanie do kolacji, ze smakiem Odpowiedz Link Zgłoś