misia9944 14.11.07, 22:03 dziekuje za odp...bo ja teraz nakladalam bambino...a napewno inny ma byc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.kr2 Re: jaki KREM na buzie ??? w zime ??? 15.11.07, 09:21 My używamy Nivea- krem na wiatr i mróz.Sprawdza się i ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 no i ja też bambino 15.11.07, 09:44 został mi jeszcze z poprzedniej zimy i mam wrażenie że nigdy go nie skończę Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 polecam sopelek:) 15.11.07, 15:47 Bardzo go lubie,dla mnie zdecydowanie lepszy w rozprowadzaniu jak nivea.Z tej firmy są również dla dorosłych,też bardzo fajne. www.aquavitae.com.pl/product-pol-8392-Flos-Sopelek-krem-ochronny-dla-dzieci-na-zime.html Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka my tez mamy sopelka 15.11.07, 21:02 nie uczula,dobrze sie rozprowadza,cena przystepna Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka_ninka Re: my "całorodzinnie" Linoderm Omega 16.11.07, 10:16 Fajny jest, choc moja starsza twierdzi, ze pachnie jak fasola www.aquavitae.com.pl/product-pol-4365-Linoderm-Omega-krem-50-ml.html Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: my "całorodzinnie" Linoderm Omega 16.11.07, 12:58 nam pediatra tez polecil linoderm omega , maly ma podejrzenie atopowego zap skory ( ma male liszajki kolo ust) bylam w apteca maja mi go sprowadzic. a malgorzatka czy urzywalas balsamu tej serij Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka_ninka Re: my "całorodzinnie" Linoderm Omega 17.11.07, 21:05 Balsamu nie uzywalam. A krem faktycznie jakos ciezko uswiadczyc w normalnej aptece (nie wspominajac o sklepie), wiec ja kupuje przez internet zawsze (kilka sztuk zeby sie oplacalo, a u nas przy 4 osobach szybko schodzi ) Uzywam jeszcze Aquastop www.ziololek.pl/content.php?menusferta% 20produkcyjna&menu=Produkty&dzial=66&artwyb=51 - tez bardzo dobry na wysuszona i podrazniona skore, szczegolnie na pupe przy zmianie pieluchy, bo tworzy fajna warstwe ochronna, ale zostawia tlusty polysk na skorze, wiec na twarz nadaje sie tylko dla dzieci, ktorym to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 sprowadzili mi Linoderm Omega 18.11.07, 11:57 i naprawde jest dobry 3 razy posmarowalam buzke i skorka jest gladsza i cena przystepna ok 13 zl ale sprowadzili mi tylko 1 Odpowiedz Link Zgłoś