Dodaj do ulubionych

styczeń na karowej

26.11.07, 18:26
Witam 19 stcznia 2006 urodziłam przez cc syna na żelaznej
poszukuje mam które rodziły w tym samym czasie co ja jestem ciekawa
jak wam rosną dzieciaczki poz Beata

Obserwuj wątek
    • anett-ess Re: styczeń na karowej 28.11.07, 23:05
      WITAM !ja mam syna Wiktorka ze 27 stycznia tego roku można powiedzieć że rozwija
      się dobrze urodził sie wielki 59 cm i waga 4400kg , z miesiąca na miesiąc
      wyprzedzał to co miał robić danego miesiąca np.bardzo szybko opanował trzymanie
      główki potem z plecków na brzuszek i na odwrót,co jeszcze potem chyba siadanie i
      teraz chodzi przy podpieraniu się o rzeczy różne . jest nadal na piersi oprócz
      innych dań .chorował mi już 3 razy w tym grypa i infekcja z połączeniem
      ząbkowania strasznie wysoka gorączka i częsta.a teraz nie wiem gdzie ręce mam
      wsadzić jest wszędzie wyrzuca z szafek co się da , rozsypał mi 2 razy makaron i
      kasze , wszystko muszę w górę chować , i wszędzie chodzę i po nim sprzątam
      .teraz mi znowu coś gorączkuje miał jeszcze drgawki i raz wymiotował i jutro z
      rana idziemy do lekarza , niestety martwię się tym i jeszcze nic nie chce
      powtarzać np,kosi ,kosi czy papa ,w ogóle nie ma nato czasu i nie patrzy mi w
      oczy w ciągu dnia też prawie wcale jakby nie miał czasu.je dobrze lubi nowości
      i jest kochany ,chyba się rozpisałam ale naprawdę ciesze się z tych wszystkich
      etapów że można się podzielić z innymi tyle spraw co dzień to coś nowego się
      dzieje to fascynujące pozdrawiam serdecznie a jak się rozwija twój synek ze
      stycznia?
      • beata402 Re: styczeń na karowej 30.11.07, 23:18
        Witam Ja mam Kamila mój ważył równo 4 kg też mało mówi brumbrum i
        tuk tuk to nazwy jego ulubionych rzeczy samochodu i pociągu , też
        nie może roztać się z cycem mówimy że to prawdziwy mężczyzna
        wielbiciel biustu Pozd Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka