beata402 26.11.07, 18:26 Witam 19 stcznia 2006 urodziłam przez cc syna na żelaznej poszukuje mam które rodziły w tym samym czasie co ja jestem ciekawa jak wam rosną dzieciaczki poz Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anett-ess Re: styczeń na karowej 28.11.07, 23:05 WITAM !ja mam syna Wiktorka ze 27 stycznia tego roku można powiedzieć że rozwija się dobrze urodził sie wielki 59 cm i waga 4400kg , z miesiąca na miesiąc wyprzedzał to co miał robić danego miesiąca np.bardzo szybko opanował trzymanie główki potem z plecków na brzuszek i na odwrót,co jeszcze potem chyba siadanie i teraz chodzi przy podpieraniu się o rzeczy różne . jest nadal na piersi oprócz innych dań .chorował mi już 3 razy w tym grypa i infekcja z połączeniem ząbkowania strasznie wysoka gorączka i częsta.a teraz nie wiem gdzie ręce mam wsadzić jest wszędzie wyrzuca z szafek co się da , rozsypał mi 2 razy makaron i kasze , wszystko muszę w górę chować , i wszędzie chodzę i po nim sprzątam .teraz mi znowu coś gorączkuje miał jeszcze drgawki i raz wymiotował i jutro z rana idziemy do lekarza , niestety martwię się tym i jeszcze nic nie chce powtarzać np,kosi ,kosi czy papa ,w ogóle nie ma nato czasu i nie patrzy mi w oczy w ciągu dnia też prawie wcale jakby nie miał czasu.je dobrze lubi nowości i jest kochany ,chyba się rozpisałam ale naprawdę ciesze się z tych wszystkich etapów że można się podzielić z innymi tyle spraw co dzień to coś nowego się dzieje to fascynujące pozdrawiam serdecznie a jak się rozwija twój synek ze stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
beata402 Re: styczeń na karowej 30.11.07, 23:18 Witam Ja mam Kamila mój ważył równo 4 kg też mało mówi brumbrum i tuk tuk to nazwy jego ulubionych rzeczy samochodu i pociągu , też nie może roztać się z cycem mówimy że to prawdziwy mężczyzna wielbiciel biustu Pozd Beata Odpowiedz Link Zgłoś