gosiak781 02.01.08, 22:28 I MALO ZIE DZIEJE ZROBMY COS!!! DZIELMY SIE NASZYMI WRAZENIAMI Z DNIA CODZIENNEGO, !!!!! UAKTYWNIJMY SIE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak781 JA TEEEZ BYLAM CICHO BO BRAK INTERNETU BYL:) 02.01.08, 22:42 CHWILOWO ALE TERAZ JUZ BEDE TU CZESCIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE TU CICHO!!! 02.01.08, 23:06 Mam dokladnie takie samo wrazenie. Dziewczyny - odzywajcie sie, bo inaczej zginiemy Kazda z nas potrzebuje porad, dzielmy sie swoimi doswiadczeniami, pytajmy - to prawdziwa kopalnia wiedzy. Czasem brak odzewu na naprawde ciekawe watki. Ktos zaproponowal np. kiedys, zebysmy pisaly o zabawkach kitach i hitach. Juz ten watek umarl. Jak sie zajrzy do styczniowek, to tam watki az kipią. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie ozywimy Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE TU CICHO!!! 03.01.08, 13:00 Racica!tak sobie mysle ze mamy spadek formy no bo okres swiateczno noworoczny byl...Ja to chyba kompa nie odpalalam od wigili no bo bardzo rodzinnie byloA po drugie mialam konkurenta kompa bo mezu byl obecny calodobowo.A po sylwestrze to trzeba bylo troszke do formy wrocicAle juz jestem!Obecna! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE TU CICHO!!! 03.01.08, 13:51 Mam też wrażenie, że pewna część osób się stąd po prostu wyniosła... na inne forum. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE TU CICHO!!! 03.01.08, 23:10 ja tez wokresie świąteczno-noworocznym, a nawet ciut wczesniej nieco oslabilam działalność forumową teraz wróciłam do pracy, więc nie wiem jak będzie ale jak tylko moge to tu zaglądam i też mi szkoda, że tak cicho zwłaszcza jak się porówna ze styczniówkami do klawiatur, drogie lutowki!!! co tam u was słychać???? Odpowiedz Link Zgłoś