kasia_mm 25.08.03, 18:12 jak zapowiadałam - tak i robię - mam nadzieję że i ten post rozwinie się nam zadowalająco jak post na forum "w oczekiwaniu" pozdrawiam Kasia_M z Markiem 15 dniowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyna Re: Sierpień 2003:)) 26.08.03, 12:58 Ja jak najbardziej się dołączam) Mój Wojtuś jutro będzie miał całe dwa tygodnie!!! Grażyna z 5-letnim Michałkiem i dwutygodniowym Wojtusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wepio Re: Sierpień 2003:)) 26.08.03, 15:17 Klara urodziła się 30 lipca, ale miała być sierpniowa i na forum lipcowym najmłodsza, więc się zgłaszamy! Weronika, miesięczna Klara i na dodatek 4-letnia Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Sierpień 2003:)) 26.08.03, 19:07 no więc co by dobrze zapoczątkować przedstawię wam mojego urwisa urodził się 8 sierpnia z wagą 4300 i 59 cm) ile teraz waży wolę się nie domyślać bo je jak smok i to praktycznie non stop - tylko w nocy robi sobie przerwy nawet po 4 godziny teraz odpukując odczarowując i nei zapeszając: kolek nie ma, śpi jak pisałam pięknie, rozgląda się tymi swoimi szarymi oczętami i widać w tych oczach dorosłego mądrego człowieka wsadzonego w ciałko noworodka)) na razie więc kłopotów większych nie ma - no może jedynie pępek który nam długo nie chciał odpaść - a jak odpadł to i tak jeszcze ciut się "babrze" tzn czasem sączy się wydzielina i trochę krwi - co nadal przemywam spirytusem i specjalnym antybiotykiem w sprayu bolączką bardzije moją i mojej córki jest ba razie brak wózka - ale na max piątek już będziemy mieć - i w końcu zaczniemy piesze wędrówki, Marta idzie od poniedziałku do przedszkola więc i tak bysmy musieli jakoś sobie poradzić - a odbieranie jej z małym bez wózka - koszmar no a teraz mój syn właśnie daje znać że znowu jest głodny - fakt - jadł najwyżej pół godziny temu,..... uciekam - papapa Odpowiedz Link Zgłoś
dz_joanna Re: Sierpień 2003:)) 27.08.03, 18:54 Dziewczyny! Zdublowałyście wątek założony chwilę wcześniej przez Kaachnę - Sierpnień 2003. Tam jest juz 8 wpisów, może będziemy kontynuować? Joa Odpowiedz Link Zgłoś