lianis 26.02.08, 18:18 Czy ktoras z was mierzy? Mi zaczela od wczoraj troche spadac i juz panikuje, za nami jedno poronienie wiec w tym momencie ogarnia mnie strach przed powtorka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olensia Re: mierzenie tempki 26.02.08, 19:23 Ja juz od kilku tygodni mam naormalna temperature. Na poczatku mierzylam ale teraz juz nie. Nie ma co panikowac, nie wszystkim podwyzszona temp. utrzymuje sie caly czas. Ja w pierwszej ciazy mialam tylko przez 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: mierzenie tempki 26.02.08, 19:53 Nie wiem jak to jest ale ja temp pod pachą mam bardzo niską bo ok 36,1-36,5............ A ciąza potwierdzona i serduszka biją!!!!!! Także nie martw się będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: mierzenie tempki 26.02.08, 21:41 ja na razie jeszcze mierzę... u mnie generalnie jest podwyższona, ale nie taka sama codziennie, tylko waha się między 36,8-36,9 a raz nawet była 37, na drugi dzień 36,8... myślę że małe wahania nie sa powodem do stresu... poza tym temperaturka nie utrzymuje się wgórze cały czas...ale nie wiem dokładnie kiedy zaczyna juz spadac... Odpowiedz Link Zgłoś