ju83 31.03.08, 12:11 o 15:30 mam usg moja ginekolog mówiła że na bardzo dobrym sprzęcie mi je zrobi. Zmierzy maluszka, sprawdzi wszystkie proporcje, być może podejrzymy czy to facet czy to kobitka będzie... ale fajnie juz nie moge sie doczekać ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claudia84 Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 31.03.08, 12:23 zazdroszczę podglądania, ja już tęsknię za widokiem mojego Maleństwa. Daj znać!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 31.03.08, 16:16 Koniecznie podziel się z nami wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ju83 Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 01.04.08, 17:30 byłam zobaczyłam piszę 13 tydzień : maleństwo ma 7 cm długości, nie licząc nózek czyli od pupy do główki. mam zdjęcia usg na których widać rączkę z paluszkami i łydkę ze stópką (stópka długości 17mm) widzialam jak się rusza macha łapkami, kopie. to niesamowite jak jest już rozwinięty nie sądziłam że taki duży jest, przecież prawie w ogóle brzucha mi nie widać ! 7 cm, wielkość pięści, za niedługo chyba poczuję ruchy!!!! prawie przez całe badanie trzymał rączki przy buzi, nawet zobaczyłam jak ją otwiera !!!! widziałam oczodoły, kostki nosowe, serduszko (każdą komorę i przedsionek) i chyba nawet pisiorka z jajeczkami. prawdopodobnie będzie chłopak, ale lekarka powiedziala ze w tym wieku wargi sromowe i łechtaczka wygląda jak członek więc nie na 100% dziewczyny zróbcie sobie usg na dobrym sprzęcie duzo lepiej widać malucha, wszystko można zobaczyć !!! mam nagranie dvd ale chcialam włączyć wczoraj wieczorem i chyba żle mi je nagrali bo nie odtwarza mi tej płyty... ((((((((((((((( ale mimo wszystko za 100zł warto !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 01.04.08, 17:44 zazdroszczę i gratuluję ja miałam na nie najlepszym sprzęcie usg, więc aż tak dokładnie nie widziałam maluszka, ale w czerwcu na pewno już wszystko zobaczę będę cierpliwa i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 01.04.08, 20:12 Gratulacje!!! Fajnie ze juz widzialas maluszka i to jak dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: dzisiaj szczegółowe USG.... 01.04.08, 18:19 GRATULUJę!!!! JAK CUDOWNIE Odpowiedz Link Zgłoś