olazur 08.04.08, 08:10 macie takie na plecy ze stelażem? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaa22 Re: nosidełka turystyczne 08.04.08, 18:18 Ja polecam chustę, w zeszłym roku zleźliśmy dzięki niej kawałek Tatr Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: nosidełka turystyczne 09.04.08, 07:42 a czy nasze dzieci nie są juz za duże na chuste? Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: nosidełka turystyczne 09.04.08, 08:30 NIe, nie są za duże Można nosić na plecach, a jeśli nie w chuście to w mei taiu jak najbardziej Ja moją Agę nadal noszę i w chustach różnych i w MT, koleżanki 2 i 3 latki noszą Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: nosidełka turystyczne 09.04.08, 18:56 kupiłam dla starszej córki nosidełko JPA - wrzuć to na allegro i Ci wyskoczy. byliśmy bardzo zadowoleni. w górach sprawdziło się świetnie. mamy nadzieję wykorzystać je w tym roku dla naszego dużego już malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: nosidełka turystyczne 10.04.08, 13:45 mikasara zaraz sobie sprawdze na allegro jakie to jest nosidełko. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: nosidełka turystyczne 11.04.08, 08:01 to nosidełko JPA jest fajniutkie. Ale waży 2,5 kg, czy to nie jest ciężkie na takie górskie wędrówki? Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: nosidełka turystyczne 11.04.08, 19:05 nie jest to tak lekkie jak chusta, ale wydaje mi się, że w takim nosidełku dziecko ma więcej swobody ruchu. ale mogę się mylić, bo nigdy nie używałam chusty. Sara wówczas miała ponad 2 latka, więc była cięższa, ale za to czasami sama sobie dzielnie chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: nosidełka turystyczne 11.04.08, 20:05 no to nosidełko bardzo mi sie podoba i nawet chetnie bym kupila takie uzywane za polowe ceny nowego ale tylko ta waga mnie zastanawia bo są takie co waża 1kg, ale wylądają jak ;starszego typu' i dziecku pewnie w tym JPA jest wygodniej niz w tamtych. Kurcze chyba będę musiala sie wybrac do jakiegos sklepu i najpierw sprawdzic a pozniej dopiero poszukac takiego na allegro. na szczęście Asia wazy tylko 9 kilo i przybiera na wadze bardzo wolno wiec az takim ciezarem wielkim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś